İBM Ve İntel Firmasının Konferansında Tahribat.Com`Un Adı Geçti.
-
Arkadaslar gecen gün IBM ve İNTEL in ortaklaşa gercekleştirdiği konferansa İndex Bilgisayarın davetiyle gittik. İndex bayii lerinin bilgilenmesi için bizide davet etti. neyse konu internet güvenliği ve intel in ürettiği 16 çekirdekli server dı. İntel 16 çekirdekli serverini tanıttı. IBM de yazılımlarından bahsetti.konu dışı ama yazılımda microsoftu sollayacaklarmış :D. neyse bi ara uyukluyodum cgicgi.com ve tahribat.com dan konu acıldı. dinleyici turkojan programıyla bilgisayarına sızıldığını bilgilerinin çalındığı ve buna care bulmalarını söyledi. konuşmacı da evet bu konuda çok talep var. tahribat.com cgicgi.com ve daha bir çok sitenin türkiyede yayınladığı yazılımlar kötü amaçlı kullanılabişliyor ded. türkojan dan bahsetti. denyo nun da lafı gecti. bende konusmaya katıldım tahribatı savundum. adamlarda zaten bi şikayetimiz olsa dava acarız ama o gibi sitelerin yazılımları kötü amaçlı kullanılıyor dedi. konusma böyle sürdü.
YER: KAYSERİ HİLTON OTELİ
-
desene adamlar tırsmış :))
-
begendik bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaslar gecen gün IBM ve İNTEL in ortaklaşa gercekleştirdiği konferansa İndex Bilgisayarın davetiyle gittik. İndex bayii lerinin bilgilenmesi için bizide davet etti. neyse konu internet güvenliği ve intel in ürettiği 16 çekirdekli server dı. İntel 16 çekirdekli serverini tanıttı. IBM de yazılımlarından bahsetti.konu dışı ama yazılımda microsoftu sollayacaklarmış :D. neyse bi ara uyukluyodum cgicgi.com ve tahribat.com dan konu acıldı. dinleyici turkojan programıyla bilgisayarına sızıldığını bilgilerinin çalındığı ve buna care bulmalarını söyledi. konuşmacı da evet bu konuda çok talep var. tahribat.com cgicgi.com ve daha bir çok sitenin türkiyede yayınladığı yazılımlar kötü amaçlı kullanılabişliyor ded. türkojan dan bahsetti. denyo nun da lafı gecti. bende konusmaya katıldım tahribatı savundum. adamlarda zaten bi şikayetimiz olsa dava acarız ama o gibi sitelerin yazılımları kötü amaçlı kullanılıyor dedi. konusma böyle sürdü.
YER: KAYSERİ HİLTON OTELİ
-----------------------------vay aq :W
-
bu arada konferans yemekliydi a.q. ilk bas şarap verdiler sınırsız... sonra köfte sundular. şarabın üstüne pek gitmedi ama yinsin içilsin hesap 1 milyonu gecmesin hesabı yedik içtik. hersey beleşti.
-
begendik bunu yazdı:
-----------------------------
bu arada konferans yemekliydi a.q. ilk bas şarap verdiler sınırsız... sonra köfte sundular. şarabın üstüne pek gitmedi ama yinsin içilsin hesap 1 milyonu gecmesin hesabı yedik içtik. hersey beleşti.
-----------------------------yediğin içtiğin senin olsun. başka ne gördün onu anlat :)
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------begendik bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------yediğin içtiğin senin olsun. başka ne gördün onu anlat :)
-----------------------------Azını yidiğim anlatım...
Gittik IBM yazılımlarını sundu. ofiice yazılımlarında microsoftu gececeklermiş. masaüstü yazılımlarını tanıttı. 15 ve altı şirketlerde koruma amaclı program geliştirmişler. onu tanıttı. Ama intelin 16 çekirdekli server i manyaq tı. adam dünyada bizden baska yapan yok dedi. süper hızlı süper güvenli cart curt piyasaya süreceklermiş. neyse tahribat kısmını anlatim.;
malın teki çıktı pc me girdiler cart curt ağlamaya basladı. arastırdık turkojan programıyla girmişler ffelan dedi. mühendisle evet biliyorum o tur yazılımları dedi. o cgicgi.com un yazılımı dedi. onu anlattı sonra tahribat.com cgicgi.com cyber-warrior.com ayyildiz.org gibi büyük türk siteleri çok büyük başarılara imza atıyorlar. çok iyi yazılımlar üretiyorlar ama bunlar daha çok kötü amaçlı kullanılıyor dedi. özellikle turkojan ve denyo ile ilgili talep var dedi. index in bi bayiisine denyo ile saldırmışlar adamlar 1 hafta netten iş yapamamış zararları 15 bin dolaarmış. onlardan bahsettiler sonrası hep teknik konular bn pek anlamam ama daha çok yazılım tanıtma ağırlıklıydı...
tükanların bu tur hack sitelerinden çok şikayeti var onu öğrendim :D adamlar artık full netten yapıyolarmış ticareti. adamın birinin iş bankası şifresini bile öğrenmişler. :D
-
o soruyu soran arkadasda mallik varmis.
trojen bulasmasina nasil bir cozum bekliyormus ki :)
ibm in yetkilisinin yerinde olsam "bunun bir cozumu yok" derdim.
--
ibm in toplantilari oyle, genellikle 5 yildizli ve alkol, yemek, ikram sinirsiz :)
davetiye geliyor ama zaman bulup gidilmiyor ki
microsoft da oyleydi ama eskiden luks otellerde toplanti duzenlerdi sanirim kriz etkiledi ki artik kendi konferans salonlarinda yapiyor toplantilari
-
kendimizi tanıttıysak ne ala bize :D
-
ergenekondan iyidir (:
-
evet ya alkol ye iç sınırsız 2 ay sonra bi daha var kayseride onada gidcem. millet hep hack sitelerinden şikayetçi yalnız ortak karar bu. her kezin dili yanmış bu hack olayından.
-
Biz Tanrı'nın Sevilmeyen Çocuklarıyız..
İşte sözün tam yeri xD