İçecek Markasının Dokunmatik Cihazı
-
Arkadaşlar çöpte bulmuş sen anlarsın diye almış gelmişler, kocaman bi ekranı var dokunmatikmiş sanırım çöpün oarada buldukları şeyin dokunmatik oldugunu nasıl anlamışlar orası tuhaf doğrusu şimdi bu cihazı toplayıp çalıştırmayı deneyeceğim. ekranınıda ayrıca çalışıtır eğer geçrcekten dokunmatikse windows 8 kurup cihazı dokunmatik olarak çalışıtrmayı deneyeceğim. içinde ne var bilmiyorum birazdan açacağım.. bozuk para ile ürün satınalmak içinde kullanılıyor olabilr reklam içinde, buda görüntüleri

-
herşey iyi güzel de hocam şu win8 harici başka sistem kursan :/
beklemedeyiz..
aşama aşama caps isteruk.
-
Base'in arkasındaki kaplama bölümü söktüğümde güzel bir kiosk bilgisayar çıktı, Hdd halen sıfır gibi görünüyor...
şimdi bağlantılarını yapıp çalışıtacagım, çalışırsa içinde ne yüklü gördükten sonra
farklı bir görünüm ve bağlantıları olan ekrana geçeceğim.

-
rakkoc damlar birazdan buralara.
hdd çalışıyor mu hocam ? :D
-
çöp yanlarından geçerken daha dikkatli olucam bundan sonra..
-
MaviGozluDev bunu yazdı
çöp yanlarından geçerken daha dikkatli olucam bundan sonra..
çöpten çıkana bakın siz... vayy anam vayyy
-
Vay arkadaş,ben çöpün yanından geçerken anca acayip sesler çıkaran kediler fırlıyor..
Hiç unutmam bir keresinde biri öyle bir çığlık atmıştıki tüm tüylerim diken diken oldu saçımın beyazladığını hissettim arabaların aynalarından baktım beyazladımı diye. Öyle bir çığlık atmıştı.
-
tabiii ya!!! dedem de çöpün kenarında iphone 4s 32 Gb görüo...eline alıyo sonra bi bakıyo tuşları yok bozuk sanıp geri atıyo.
(Dedeye şahip çıkalım)
-
adamlar suntanın üzerine kartları power suplayı slikonla yapıştırmışlar. onuda base yapıştımışlar. soketlerin pinlerinin hepsi eğilmiş kıl kadar pinler, düzeltesiye kadar anam ağladı, bide kokuyor leş gibi üzerine işemişler sanırım..
-
Lcd monitore enerji veremyiorum, enerji alamayıncada çalışmadı. karttan gelen enerji kablolarının takılacağı soketleri lehimin oldugu yerlerden kopartılmış. pnler osketin içindede yok kartın üzerinde lehimi kopan yerlerde de yok. ilgin.! büyük ihtimalle kabloları tek tek monitorun kartına lehimlemem gerekecek.Doğru lehimlemeyi yaparsa işlem bitince belki çalışır.
Monitorun, LCD ekranın ne oldugun merak edenler olsursa Samsun 32" olması büyük ihtimal

-
cihazın akıbeti ne ildu . çalışıyor mu. şimdiden kokutan bilgisayarın oldu.
kokuyor mu :D
işler hale gelirse . simdidden tebrikler RitmFarbRacourci tarafından 05/Oca/13 13:11 tarihinde düzenlenmiştir