folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İçinden Çıkılamayan Bir Soru Müridler

İçinden Çıkılamayan Bir Soru Müridler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Bak şöyle anlatim anlarsınız o zaman soru bile ne kadar saçma :)

Bir konser izlenmese sadece dinlenilecek birşey olsa, sanatçı orada çıkıp, canlı performans sergileyip show'a çevirmez.

Giderdin, plaktan dinletirlerdi..

Buda saçma olucağına göre, herkes kendi evinden dinlerdi o zaman neden geldik derlerdi.. İzlemecek görmeyeceksek.

Görüntüsüz konser yoktor görüntü=görsellik=show=seyir'dir.

Sadece sessiz sinema ve pandomim sanatlarında ses yoktur vs.. ama sanatçı konseri böyle değil..

Neticesinde duyabildiğin ve görebildiğin için otomatikman, izlemek ve dinlemek bir arada oluyor..

Yani bu açıklamadan sonra dönüp kendinize neden böyle saçma bir soru sorduk diyebilirsiniz..

İzlenecek şey, sesli olduğu için direk dinlemekte içine giriyor çünkü her görsellikte ses vardır.. Ama her seste görsellik yoktur.. Örneğin TV ve Radyo gibi.. TV de görüp duyar'sın. Bu seyredilir. Radoyda sadece dinlersin bu dinlenir..

Seyrin içine girmiş olur böylece dinlemek fiil'ide..

Umarım anlamışınızdır..:|

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Bence konser izlenir hocam..Sonuçta görsel birşey var ortada..Şarkı izledik demeyiz,dinledik deriz..Ama konser izledik olur bence dinledik olmaz .)

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek

hanggi amaçla gittiğine bağlı ...

Hayırlısı...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sergerde
    sergerde's avatar
    Erkek
    İzlenirken dinlenir

isyanda sergerde....