İçinizdeki İlkel İnsandan Kurtulun
-
egitim,gelir seviyesi dusuk,din ve diger korkularin yer aldigi ulkelerde senin dedigin saygi olmaz arkadas.
-
"içimizdeki hayvanla savaşmak"
bu tam olarak da bize karşı savaşan hayvanların , barış maskesi altında burnumuzun dibine kadar girmediklerinde haberimiz olmayacak katillerimizin , değişik medya kanalları ve bilinçaltı mesajlar ile , silahlarımızı bırakmamız , amaçlarımızı yaşama gayelerimizi terketmemiz savnmamızı indirmemiz için dikta ettikleri ve bunu bizi kendimzden utanarak yaptırmaya çalıştıkları şeydir, bize doğrulttukları silahın ta kendisidir
hepimiz hayvanız ve bunda utanılacak bişey yok, utanıyorum diyen de hayvanoğluhayvandır
bilimsel gerçek şunu der : bu dünyada doğan herkese , herşeye yetecek kaynak, su hava ekmek toprak yok , doğan herkesin türünü sürdürmesini sağlayacak kaynaklar zaten hiç yok
bknz : bir popülasyonda birey sayısı logaritmik ve kaynak sayısı aritmetik artar , bundan ötürü aynı popülasyonun bireyleri arasında çatışma kaçınılmazdır.
insanlar temel olarak ikiye ayrılır , biz ve onlar . biz dediğin şeyin tanımı doğrudur yanlıştır farketmez, din olabilir millet olabilir sınıf olabilir aile olabilir başka herhangi birşey olabilir ancak en çok mensubu olarak en fazla çıkarı temin edip en korunaklı yerde götünü sağlama alacağın şeydir.
savaşta herkes haklıdır ve buyüzden savaş vardır , bir adalet varsa bu sadece güçlü olan sağ çıkan içindir.
SAYGI FALAN DUYMAK ZORUNDA DEĞİLİM!! kimse değil, canıma kastedecek düşman diyorki benim varlığıma tanrıma kültürüme bilmem ne çüküme saygı duy, aynen binyıllardır senin bana duyduğun gibi öyle değilmi , hayvanoğluhayvan!!!
bin senenin , milyon senenin insan evrimi ve içnde bulunduğumuz gezegenin yaşam koşulları değişmesi için "hiç bişey" niteliğinde olduğunu hatırlatmak da zorundayım
insan nezaman tükettiğinin tamamını kendi gücüyle üretir ozaman "belki" bu savaş biter , ama intikam da kuyrukacısıda bir ihtiyaçtır . ayrıca gecedaha rahat uyumak bile bir ihtiyaçtır
bin yıl sonra bu gün sağ bıraktığım benim neslimi gelip yok etmesinin huzuru da bir ihtiyaçtır
iyi kötü boş laflar, ezik sıfatlardan başka bişey değildir . düşmanın önerdiği iyi için teslim olmak yerine kendi bildiğin kötülük için savaşmaya devam etmek var olmak için elzemdir.
sözlerin yalan , ölümden ötesi fakat tanrının adaleti diye zırvalayacaklar için hodri meydan : ölmüş gitmiş birini bulun getirin maneviyatın , adaletin veyahut tanrısının ululuğunu bize burada anlatsın.
-
xzxz bunu yazdı
"içimizdeki hayvanla savaşmak"
bu tam olarak da bize karşı savaşan hayvanların , barış maskesi altında burnumuzun dibine kadar girmediklerinde haberimiz olmayacak katillerimizin , değişik medya kanalları ve bilinçaltı mesajlar ile , silahlarımızı bırakmamız , amaçlarımızı yaşama gayelerimizi terketmemiz savnmamızı indirmemiz için dikta ettikleri ve bunu bizi kendimzden utanarak yaptırmaya çalıştıkları şeydir, bize doğrulttukları silahın ta kendisidir
hepimiz hayvanız ve bunda utanılacak bişey yok, utanıyorum diyen de hayvanoğluhayvandır
bilimsel gerçek şunu der : bu dünyada doğan herkese , herşeye yetecek kaynak, su hava ekmek toprak yok , doğan herkesin türünü sürdürmesini sağlayacak kaynaklar zaten hiç yok
bknz : bir popülasyonda birey sayısı logaritmik ve kaynak sayısı aritmetik artar , bundan ötürü aynı popülasyonun bireyleri arasında çatışma kaçınılmazdır.
insanlar temel olarak ikiye ayrılır , biz ve onlar . biz dediğin şeyin tanımı doğrudur yanlıştır farketmez, din olabilir millet olabilir sınıf olabilir aile olabilir başka herhangi birşey olabilir ancak en çok mensubu olarak en fazla çıkarı temin edip en korunaklı yerde götünü sağlama alacağın şeydir.
savaşta herkes haklıdır ve buyüzden savaş vardır , bir adalet varsa bu sadece güçlü olan sağ çıkan içindir.
SAYGI FALAN DUYMAK ZORUNDA DEĞİLİM!! kimse değil, canıma kastedecek düşman diyorki benim varlığıma tanrıma kültürüme bilmem ne çüküme saygı duy, aynen binyıllardır senin bana duyduğun gibi öyle değilmi , hayvanoğluhayvan!!!
bin senenin , milyon senenin insan evrimi ve içnde bulunduğumuz gezegenin yaşam koşulları değişmesi için "hiç bişey" niteliğinde olduğunu hatırlatmak da zorundayım
insan nezaman tükettiğinin tamamını kendi gücüyle üretir ozaman "belki" bu savaş biter , ama intikam da kuyrukacısıda bir ihtiyaçtır . ayrıca gecedaha rahat uyumak bile bir ihtiyaçtır
bin yıl sonra bu gün sağ bıraktığım benim neslimi gelip yok etmesinin huzuru da bir ihtiyaçtır
iyi kötü boş laflar, ezik sıfatlardan başka bişey değildir . düşmanın önerdiği iyi için teslim olmak yerine kendi bildiğin kötülük için savaşmaya devam etmek var olmak için elzemdir.
sözlerin yalan , ölümden ötesi fakat tanrının adaleti diye zırvalayacaklar için hodri meydan : ölmüş gitmiş birini bulun getirin maneviyatın , adaletin veyahut tanrısının ululuğunu bize burada anlatsın.
Valla Ahkam Kesmek Gibi Olmasında Hocam. Geçmişte Böyle İsteklerde Bulunmuşlar Prygamberlerden, Kitaplardaki Yazıtlarda Böyle Şeyler Yazar.. Getirin Şunu Yapın İnanayım, Getirin Uyandırın İnanalım Gibi Şeylerden Hepsinede İstekleri Verildi Yinede İnançsızlığı Seçtiler. Pek Çoğu.
Şimdi Hocam Sen Ölü Dirilirde Münkir İle Nekir Geldi Beni Sorguladı Derse İnanç Kazanacakmısın.?
-
shockman senin zaten tarafın belli ,
yakın geçmişte uğradığnız yenilgiler ve tabii olmak zorunda bırakıldığınız düşman , senin cinsinin tek silahı "mazlumluk" ve "ötedünyalar" kalmış . bu yüzden seni suçlayamıyorum , elinde kalan ile mücadeleni sürdürmen gözlerimi yaşartıyor.
fakat olmayan tanrılarının boş vaadleri ve mitolojik zırvaları ile beni ikna edebileceğini düşünmeni bizzat şahsıma hakaret olarak algıladığımı da belirtmek zorundayım.
-
xzxz bunu yazdı
shockman senin zaten tarafın belli ,
yakın geçmişte uğradığnız yenilgiler ve tabii olmak zorunda bırakıldığınız düşman , senin cinsinin tek silahı "mazlumluk" ve "ötedünyalar" kalmış . bu yüzden seni suçlayamıyorum , elinde kalan ile mücadeleni sürdürmen gözlerimi yaşartıyor.
fakat olmayan tanrılarının boş vaadleri ve mitolojik zırvaları ile beni ikna edebileceğini düşünmeni bizzat şahsıma hakaret olarak algıladığımı da belirtmek zorundayım.
Hoca Sende Alakaya Turşu Sıkmışsın...
Ne Demek İstediğini Hiç Ama Hiç Anlamadım.. Her Hangi Bir Savaştan Çıkıp Gelmiş Değilim Şimdi Durduk Yerde Neden Bana Bunu Dedin Anlıyamadım.
Benim Cinsim İle Senin Cinsin Aynı Ve Öyle Olduğu İçin Seninle Muhatap Oluyorum Dikkatini Çekerim. Her Hangi Bir Mücadele İçerisinde Olduğumuda Nereden Çıkartıyorsun Anlıyamıyorum. Sığ Düşünceli Biri Olduğunu Bilirdim de Bu Kadarına Doğrusu Pes.
Sorumu Tekrar Soruyorum Sağa Sola Kaçamak Yapma. Bir Ölü Dirilirde Sana Münkir İle Nekir Geldi Beni Sorguladı Derse Tepkin Ne Olur.. Samimi Cevap İstiyorum.?
Edit: Tamam Tamam O Kadarda Salak Değilim Canım Elbette... Kürtlük Ve Türklük Üzerine Söylem Ettin Sen. :)
Hoca O Konuda Senin Hem Cinslerin Çarpışıyorlar Dağlarda, Senin Gibiler Ortalığı Karıştırıyor, Dağdaki Hem Cinslerin Sözüm Ona Kürt Irkçılar, Askerimize Kurşun Sıkıyor, Senin Gibilere Karşı Kürt Irkçılar Mücadele Ediyorlar, Senin Gibiler Onlara Kötü Söylemde Bulunmasın Diye Ölüyor Öldürülüyorlar..
Olan Bu Vatana Ve Bu Millete Oluyor, Sen Yurt Dışındasın Dışarda Oturuyorsun Tuzun Kuru Nede Olsa... İç Savaş Patlak Verse Türkiyede Birbirini Boğazlayanları Zevkle Tv Den Seyredersin Sanırım. Son Cümlem Belki Hoş Olmadı Ama Durduk Yerde Beni Bir Tarafa Adlettin.. O Kadarda Olsun Artık..
Hoca Beni Zihniyetleriniz Hiç İlgilendirmiyor.. Sistemin Kölesi Olan Sen Ve Senin Gibilerdir.. Ben Hiç Bir Sisteme Aidiyet İle Bağlı Değilim. Gerçek Hürriyeti Yaşıyorum.
ShockMan tarafından 28/Kas/12 13:27 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam öncelikle yazın güzel iyi bir noktaya değinmişsin kim nereye çekmek isterse oraya çeker.Kısa ve öz hocam ne kadar anlatsanda;
Zeytin suyuna kuru ekmek böyle gelmiş böyle gidecek.....
-
Bugün içimdeki ilkel insandan kurtuldum arkadaşlar. Yüksek çabalarım sonuç verdi ve yaklaşık 45 dakika süren uğraştan sonra kurtuldum ondan. Boru tıkanınca itfaiye çağırmak zorunda kaldık ama değdi. Öyle böyle değildi, çıkardıktan sonra dönüp baktığımda dehşete düştüm. Dile gelip konuşacak sandım ya. Ancak şunu söylemeyim ki öyle barışçıl, öyle rahat, öyle Bob Marley bir insan oldum ki anlatamam. İçinizdeki ilkel insandan kurtulun.
Peace.
Edit: Arkadaşlar fotoğraf çekmedim. Şimdi Evrim Aldatmacası'nın yeni baskısına "2012 model homo erectus kafatası bulundu, o. çocuğusun Darwin" diye eklerler falan, lüzum yok.
krypt tarafından 01/Ara/12 18:09 tarihinde düzenlenmiştir