folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Bilişim Personeli Alım İlanı

İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Bilişim Personeli Alım İlanı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

http://ilan.memurlar.net/ilan/28038/

İçişleri Bakanlığı bilgisayar, yazılım, elektrik, elektronik, elektrik elektronik, endüstri mühendisliği, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümler ile istatistik, matematik veya fizik mezunu 13 sözleşmeli bilişim personeli alacak.

şartlar fena gerçi maaş olarak 10bin liradan falan bahsediliyor.

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

daha önce de buna benzer bir konu acılıp istenen nitelikler tartısılmıstı, söyle yüzeysel olarak inceledim, maaslar net olarak 4-8 bin arası olacak sanırım, cok abartı degil ama bazı sacmalıkları da yok degil.

ag ve bilgi güvenligi yöneticisi icin istenen son sart :

"Güncel iki programlama dili bildiğini gösterir belge sahibi olmak."

bu ne simdi amk. adam assembly ve actionscript bilse kabul edecek misiniz ? bunlar da birer programlama dili neticede ki bu pozisyonun yöneticiligini yapacak adam programlama dilini bilmese ne olur sanki. aradıgın diger 14 sarta bir sey demiyorum da.

simdi baktım, sadece onun icin degil, bütün hepsine yazmıslar bunu enteresan.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı

daha önce de buna benzer bir konu acılıp istenen nitelikler tartısılmıstı, söyle yüzeysel olarak inceledim, maaslar net olarak 4-8 bin arası olacak sanırım, cok abartı degil ama bazı sacmalıkları da yok degil.

bu ne simdi amk. adam assembly ve actionscript bilse kabul edecek misiniz ? bunlar da birer programlama dili neticede ki bu pozisyonun yöneticiligini yapacak adam programlama dilini bilmese ne olur sanki. aradıgın diger 14 sarta bir sey demiyorum da.

belkide kendi adamlarını kadroya almak için böyle cins cins şartlar koyuyorlar, akıllı adamda başvurmayınca boş kalan yerden kadrolaşıyorlar inceden

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

O şartlar bir kişiyi gösterir genellikle. Alınacak adamlar bellidir diye düşünüyorum.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

O şartlar bir kişiyi gösterir genellikle. Alınacak adamlar bellidir diye düşünüyorum.

Aklıma belediye memur alımları duyuruları geldi 

KPSS den en az 67,57 almış olmak yazıyordu alınacak eleman 1 :) 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

vay a..  :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

Oha harbimi. Milletin gözüne soka sokada yapıkmazki hocam nere bura.

matematik24.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

+1

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    MustyKTE bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

+1

ooo amcam ogli sende assembly biliydiiin ooo tam aradıımız pozisyon gel hele gel müdür yapam götünden öpem gel, yengeye selamlar.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    hocalar ogrenememissiz. ona ehliyet ve liyakat deyyolar.
    ogretmenim fatih bil.tekno da probilsm gazi kosusunda leadertay mesela
    ozel sektoru kamu yonetimine tasiyacaklar mesela ceo larmiz var.
    neyhse artikin. selam ve dua ile…

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı

tüm ilanı okuyamadım vaktim yokta, maaşlar net olarak 4-8 arasında olmaz sadece. 2 katı ve 3 katı bu aralıkta olur ama 4 katı geçer o tutarları hocam :d

mevzuna gelirsek ;
    "bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri" başvuraibliyo bilgisayar-yazılım müh bölümlerinde zaten en az 2 dil görüyodur okulda (transkript yetiyo bu şart için) ama endüstricilerden her önüne gelen başvurmasın diye konmuş olabilir. yazılımla çok alakası yoktur maaşı için başvurur vs uğraştırmasın diyedir.

yazılım uzmanı için ;  (3kat) 
    a) Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği, elektronik ve haberleşme mühendisliği veya endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak,

b) .NET, C# ve ASP.NET Web Form konusunda en az beş (5) yıl deneyim sahibi olmak ve bunu belgeleyebilmek,

c) Jquery, Ajax Teknolojileri, CSS, XML, WCF, Javascript, HTML, XHTML gibi Web Teknolojilerine hakim ve deneyimli olmak,

ç) Entity Framework veya NHibernate konularında tecrübeli ve en az bir projede kullanmış olmak,

d) RESTful, WCF, JAX-WS, AXIS-2 Web Servisleri hakkında tecrübeli olmak,

e) Çok katmanlı mimari hakkında bilgi ve deneyim sahibi olmak,

f) ASP.NET, C# NET, ADO.NET, IIS 8.0, WCF ile uygulama geliştirmiş olmak,

g) .NET Eğitim Katılım veya Uzmanlık Sertifikasına sahip olmak,

ğ) 3.Parti Net bileşenleri bilmek, SQL Server üzerinde T-SQL, stored procedure veya function yazabilmek,

h) Windows servisleri, Web Teknolojileri, .Net Framework 4 / 4.5, TFS konularında bilgi ve deneyim sahibi olmak,

ı) Microsoft Developer sertifikalarından (MTA, MCPD, MCSD) her hangi birine sahip olmak,

i) Nesne tabanlı analiz ve tasarım hakkında iş tecrübesine sahip olmak,

j) Yazılım yaşam döngüsü ve güvenli yazılım geliştirme konularında bilgi sahibi olmak,

k) Uygulama sunucusu (IIS) konusunda bilgi sahibi olmak,

l) Cachleme ile ilgili Coherence tecrübe sahibi olmak,

m) Güncel iki programlama dili bildiğini gösterir belge sahibi olmak,

h şıkkından sonrakileri laf olsun diye yazılmış şeyler. ama 10bine yakın maaş alacak adamında h den öneki kriterlerini sağlamasını bekliyolar takdir edersiniz ki :d Bu adamların yapacağı işide söyleyeyim, yıllardır her gelenin 2 satır kod yazıp kaçtığı 10-15 senelik programların hepsini tek tek toplyacak adam arıyolar. Kurumlar arası hayvan gibi servis trafiği var bunları yönetecek adam arıyolar. .net te 3 tane site yapan adam gelsin demiyolar yani :)
    klasik memur eline bırakırsan bi bankayla kurumun servis için 2-3 şey tartışıp karara bağlaması 2-3 ayı buluyo :d bu adamlar gelip çatır çatır bu işi yapsınlar diye bekliyolar.. işe de yarıyo gözümle gördüm :)

edit : he "alınacak adamlar bellidir" muhabbetine gelirsek. memleketteki her şehirde her sektörde olduğu gibi bunlarda da olabilir gayet. neden olmasın :) ama cidden iş yapacak adam arıyolarsada anca böyle oluyo devlette. zira çalıştığım yerde bu şekilde gelen bi sürü insan var, ki içlerinde öyle adamlar var ki bırakın "alınacak adamlar bellidir" geyiğini, zaten bu kurumda o adamı mülakata sokacak, mülakatta soru soracak/sorabilecek adam yok :D

MaviGozluDev tarafından 22/Nis/14 15:04 tarihinde düzenlenmiştir

.
Toplam Hit: 2407 Toplam Mesaj: 18