folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder İçki Dertlerin Anasıdır , Ana Gibi Yâr Olmaz!

İçki Dertlerin Anasıdır , Ana Gibi Yâr Olmaz!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    çok sık kullanmam ama toplancaksak içerim o gece kusana kadar :D

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dangerover
    dangerover's avatar
    Erkek
    bira hammalıkdan baska bişeey degildir şişe şişe içersin fazla etki yapmaz sadee miydene bozar ve şişiri vucuddaki şeker oranını artıtır onun için asla bira içmem tekk kullandıgım alkol cesidi absolud ve rakıdır rakı herzman tavsiyemdir yerlim malı yurdum malı :D

Bu aralar Pek net..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek

bira çok şişiro bi yerden sonra rahatsızlık verıyo? rakı iyi ama fazla içtiğin zaman anlamadan yerinden kalkamaz hale gelırsın. :)) 

wiski iidir ama tuzlu işte,şarabın köpek öldüren versiyonunu vişne suyunla içince guzel oluyor.. :)) 

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dangerover
    dangerover's avatar
    Erkek
    mrtctn_ bunu yazdı:
    -----------------------------

bira çok şişiro bi yerden sonra rahatsızlık verıyo? rakı iyi ama fazla içtiğin zaman anlamadan yerinden kalkamaz hale gelırsın. :)) 

wiski iidir ama tuzlu işte,şarabın köpek öldüren versiyonunu vişne suyunla içince guzel oluyor.. :)) 

ewet sarabın köprek öldüren modulu patos die bi sarap :D 2,5 ytl :D  ona extra katıp içiyoruz ölede güzel kafa yapıyor ulen hiç param yok sadece ssk karnem var diyorsanız öksürük surubu :D şişeyi tek seferde dikin amk korkmayın ölmuyorsunuz sadece güzel kafa yapıyor :D

Bu aralar Pek net..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahir
    tahir's avatar
    Erkek

Evet alkolün faydası var bunu hocalar alimlerde söylüyor doktorlarda söylüyor kaç ay önce televizyonda izlemiştim adamın başı ağrıyo doktora ne yapıyım dedi gir rakı iç dedi içti kızıda telefon ile videoya içti ve sonuç ne oldu izleyenler bilir ? Ruhunu alkolik olarak teslim etti buda bir ibrettir. Kurana inanan alkol geçen yerlerin tefsirlerini okusun faydalı olduğu gibi zararıda yazar kuranda yazar ama günahı faydasından daha büyük olduğundan kınıyorum.

Kötülüğü terketmek tövbe ile uğraşmaktan daha iyidir. (Hadis)

Cenab-ı Hak sana amel defterinin oku dediği zaman yanına da Kur"an-ı Kerim"i koyacak Soracak: "Bu günahı Benim kitabımın neresinde buldun da yaptın," buyuracak Mahmud Efendi Hz. (k.s.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek

herseyın fazlası oldugu gıbı tabıkı alkolun de zararları var yok diyende yok zaten.yalnız biranın böbrek te taş dökümüne yardımcı oldugu sarabın kan yaptıgı(iyi sarap) bilinmektedir..

bence kararınca kendımızı bıldıgımız surece ıctıgmız zaman bı zararı yok ama işin cıvkını cıkarırsak hem kendımıze zarar verırız hemde cevremızdekılerı rahatsız ederız.. 

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek
    her öğle arası okulda alkol partisi var artı cuma günleride millet cumaya gidiyor biz içmeye biz geri dönerken geri çıkıyorlar a.q. 24 saat alkol alıyorum şuan bile:)

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Octavio
    Octavio's avatar
    Erkek

kanser bunu yazdı:
    bira hammalıkdan baska bişeey degildir şişe şişe içersin fazla etki yapmaz sadee miydene bozar ve şişiri vucuddaki şeker oranını artıtır onun için asla bira içmem tekk kullandıgım alkol cesidi absolud ve rakıdır rakı herzman tavsiyemdir yerlim malı yurdum malı :D

Sonuna kadar arkandayım.Absolute ve rakının üzerine tanımam.Absolute vişne suyuyla rakıyı da alabalık veya kuzu şiş ile çok güzel gidiyor.Bira hakkında çok şaşırdığım bi olay başıma geldi.Normalde alkole karşı bünyesi çok dayanıklı bir insan bile bir kutu birayı çay kaşığıyla içti ve yere yığıldı ben bu olaya şahidim çoğu kişi inanmayabilir.Birayı çok yavaş içmek insanı çok çarpıyor.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enigmaqguz
    enigmaqguz's avatar
    Erkek

rules bana sigara ikram ettin.....

bende seni alkoldan kurtarcam söz ödesmiş oluruz.

All Rose Die Same Day
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    rakı+çilek denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum...
Toplam Hit: 35656 Toplam Mesaj: 127