folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder İçki Dertlerin Anasıdır , Ana Gibi Yâr Olmaz!

İçki Dertlerin Anasıdır , Ana Gibi Yâr Olmaz!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyberdeath
    cyberdeath's avatar
    Erkek
    en son içtiğim zaman vodkayı sahilde bankın üstünde uyandım o günden beri içmiyorum içiyorum ama sarhoş olana kadar deil
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    ilk olarak 12 yaşında miler ile başladım alkol tüketimine :) ilerleyen yıllarda efes, becs ile devam ettim, biradan sonra şarap tüketimim artı zamanla ondanda sıkılarak viski ve rakıya ağırlık verdim ama artan maliyeti karşılayamamakta zorlandığım için tekrardan en biraya efesime kavuştum :) efes ile rekor derecede şişe tüketip sarhoş olunca birdaha içemeyecek dereceye geldim, en son olarak 1 yıldır votka içiyorum ara ara bira içebiliyorum ama genelde yarım kutudan sonra kusuyorum..

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Biraz kalın bir kitap olmasına karşın,

Jack London-Alkollü anılar

Alkol üzerine yazılmış en baba kitapdır adam felsefesini yazmış her satırında harbiden doğru dior diorsunuz.

Arkadaş ortamında,arkadaşlarımla kızlarla otururken.Duyuyorum,""hatta bunu koca koca adamlardada görüyorum"" sen şu kadar içtin maymun oldun ben bu kadar içtim bak bi şey olmadı tipi şeyler.

Alkol bi bok değil,sakın öle içip de sapıtayım die içmeyin..

Rakı balık dünyanın en güzel şeyidir ama 2 duble içersen en güzelidir.1büyük içersen ne yaktığın mangalın,ne yediğin mezenin nede içtiğin o bokun bi tadını alırsın.

Sonuda ertesi gün kocaman bir baş ağrısı,şişik bir yüz ve bok gibi bi gün olur...

Jack hocam diorki(tam olarak cümle bu değil ama yakın)

"İçki masasında en çabuk sarhoş olan en şanslı olandır,kendini bitirmesi için daha fazla içmesine gerek yoktur"

sanırım böle bi şeydi,eskiden 2 miller ile evimin yolunu bulamazken bugün 2 milleri gün içersinde içilmiş 3 köpek öldüren şarap üzerine cila die bile içmem.

Aklı olan içkiyi az içer,hatta hiç içmez.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    Antiky +1000 iyi ve örnek bi davranış ben alkol içmiyorum ama yeri gelse içerimde ama sarhoş olana dek deil ayrıca içki kadar kötü bir illet yok dozunda içmek güzel ama hiç içmemek daha güzel

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    oturduğun gibi kalkmasını bileceksin ya bi sınır vardır mesela 4 birayla çakırkeyif mi oluyorsun daha içmeyeceksin içersen göt olursun. bence en iyisi bir extra içip başının hafiften döndüğünü hissetmektir. :) ama onuda içemiyoruzki ya

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RedKit
    RedKit's avatar
    Erkek
    alkol gibisi yok.bira mira hikaye.rakı gibisi yok.hem ortamı güzelleştirir hemde seni:D

her horoz kendi çöplüğünde denizli horozu her yerde öter
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    ben derimki alkol içmeyen hayatın yarısnı yaşamamışdır (: ama içmeyende başlasın istemem.
    alkol diince benim aklıma eski şişede 70lik rakı gelir ben alkole yeni rakıyla başlaıdm halen en sevdiğim içki yeni rakıdır. kraldır. tabi her ortamda rakı içilemediğinden birada içiyorum muntazaman ama bira hiçbizaman rakının yerini tutamaz (:
    compü hocam başlıcaksan ilk günden yamulma 2 şişe miller al ilk içiş için yeter sana. yanınada çerez falan fıstık

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RemotE
    RemotE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Username: HolyDemon
    ID: 16268
    İsim: Samet
    Soyad: soyadimyokamk

:S
    Cinsiyetini bile etkilemiş heralde alkol yazık vay bee haberimiz yok ameliyat oldun tbt ye söylemedin demek vayy amk tüh tüh yazık :D euheuheueh

Bizi Satanı Biz Bedavaya Veririz..! http://www.intikal.org - http://www.ohbea.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    her deplasman maçına giderken çarşımızda oturur 2-3 bira içeriz sonra otobüslere biner alkole devam ederiz içtiğimiz alkolün hatti hesabı yoktur 50 kişilik otobüste elden ele şaraplar ve biralar gezer durur biraz lükssen viski gelir otçuyum diorsan arka 5 liye gider kova yaparsın ama biz yaş deriz başka bişi demeyiz =)

geçen yıllarda internet cafede çalışırken gece 1-2 de cafeyi kapatrıe eve gidene kadar 2 bira içer sonra ee gelirken köşedeki parkta oturur 2-3 ortamcılarla içerdim ha belki orda içmemim tek nedeni o muhabbetir sevdiğim tek muhabbet alkol muhabbetidiR ,alkol insanı özüne çevirir tüm duygularını anlatır ordaki insanlarda bunları yaparlardı bizde dihnlerdik içtiğimiz 2 bira ama ordaki ortam anlatılmaz :D karıştı biraz ama olsun yazayım dedim :S

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BBS
    BBS's avatar
    Erkek
    alkol içeni ve içmeyi çok seviyorum.. =) selametle

..
Toplam Hit: 35611 Toplam Mesaj: 127