İçki Yasağı Yolda Mı?
-
Dün başbakanın konuşmasını dinledim dünya sağlık örgütü sigara ile ilgili yaptığı çalışmalardan dolayı ödül vermiş. konuşmasında içkiye yöneldi işte araç kullanırken içkili kullanmayalım içene kadar onun meyvesini yiyelim
Benim kendi görüşüm; sanırım içki yasağı için zemin hazırlıyor. Hafifden yoklama çekiyor. "bunun kurusuda sulusuda zarar" kelimesiylede bunu pekiştirdi.
Ben alkol kullanmam bilen bilir sadece görüş açıklayım dedim siz hangi kanaattesiniz
-
Başbakan'ın her zamanki tarzı.. Ortaya bir laf atar, sonra bir süre bekler milletin tepkisini ölçer. Duruma göre uygular veya uygulamaz :)
Geçenlerde hatırlıyosanız Amerika'daki başkanlık sistemi gibi bir sistemi gündem etti çekildi kenara :) Bu da onun gibi olacaktır. Bi kaç aya görürüz sonuçlarını...
-

Sabahın bugünkü anasayfasından bir kesit :D kampanya başladı :D
-
Valla hocam dediğin olacak gibi bir his var içimde :) Büyük ihtimalle yasaklamaya kalkacak ama bu sefer başarılı olur mu bilmiyorum. Sigarayı tamamen yasaklayamadı sonuçta diye kendimi teselli ediyorum :)
Alkol kullanan biri olarak ağzınla içtiğin sürece sorun olmadığını belirteyim. Araba süreceğinde çok az iç uçmayacak kadar. Dışardaysan kafan uçana kadar içme evdeysen istersen suyunu çıkar.
-
daha dur
önümüzdeki seçimlerde de akp çıksın da esas o zaman göreceksiniz
-
içkiye ne kadar yasak getirceklerki ? sigara gibi barlarda içmeyimi yasaklıycaklar?
yoksa restoranlardamı = ? bi balıkçıda rakı balık yapmak hayal mi olacak ?
mum ışıgında şarap kız ve sen.. ???
içine etmesinler. milliyetçilik bir yere kadar terk eder giderim
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
içkiye ne kadar yasak getirceklerki ? sigara gibi barlarda içmeyimi yasaklıycaklar?
-----------------------------Hocam valla rakı balık ve mum ışığı falan sevmesemde kız arkadaşım yanımdayken içmek isteyecem engel olacaklar :) Kusura bakmasınlar da engellemeye çalışan kişilerden gayri meşru çocuk peydahlarım
-
PanxeR bunu yazdı:
Sg hoca.. miliiyetciliğini alkolden daha önemsiz gören bi adam ztn durmasada olur :) -
Hayır değil. İçki yasağı yolda değil. Sigara da yasak falan değil olayı abartmayın. Kendini zehirleyeceksen, başkalarını etkilemeyecek ortamda git zehirle muhabbeti var şu anda.
-
Utanmıyorsanız dilediğinizi yapın. Hadis i Şerif
-
Uyuşturucularıma karışmasınlar yeter bana,