İçmek...
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------
içmeyen adamdan hayır gelmez ne kendine ne çevresine. öyle mal gibi yaşar mal gibi ölür ...
içki içmiyen adam/kadın ne muabbet etmeye , ne beraber eğlenmeye ne efkarlanmaya ne gülmeye meyillidir, ha orda oturmuş ha inek bağlamışın o oturmuş.
-----------------------------şişşşttt hakaret promilini fazlası ile aşmışsın içen adama lafım olmaz o kendi iradesidir istediğini yapar lakin sende içmeyenlere inek vb. yakıştırmaları yapma lüxüne sahip değilsin adam akıllı iç içmeyi bilmiyorsan içme şuan bu yorumu ayık kafa ile yapmadığını varsayarak daha fazla ileriye gitmek istemiyorum. şimdi gelir burada alkol aldığı için nice aile'nin ocağını söndürmüş sürü ile inek haberi eklerim konunun rengini soldururuz en iyisi içen, içmeyene içmeyen'de içen'e saygı duysun.
-
16 sayfa okudum çok pis canım çekti lan Allahsızlar.
neyse akşama bi büyük vodka alırım.
-
açıcan volkan konak'ı , hazırlayacaksın mezeni, koyucan rakını.Meze yok dersen, viski - bol buz yada viski enerji, yanında da fındık yada kaju iyi gider..SAbaha kadar oturup takılabilirim.
-
rakı + şalgam + meze kafa çok fena varmı bu kadar güzeli..
-
Şu günlerde bari yapmayın...
-
Pikacu bunu yazdı:
Şu günlerde bari yapmayın...
----------------------------- -
blmrt bunu yazdı:
-----------------------------rakı + şalgam + meze kafa çok fena varmı bu kadar güzeli..
adanalısın sanırım :D -
facede bi klarnetçi var aboww:S hic takılmam bu tarz..hatta tarzım rock tır ama bu adamı dinleyince kendimden geçiyorum gidiyorum bi yerlere...
üyelik istiyor mu bilmiyorum ama mütiş bişi..dinledigimde bakkala gidip bi küçük alasım gelio hep..
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1246700000516&ref=mf
-
ZIKKIM OLSUN..
-
Metal dinleyen birisi olarak içerken türk sanat müziği gibisi yok amk YARASIN