İçmek...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

herkes mi bana karşı 2 gün ara veriiym dedim herkes içer oldu XD

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

Afiyet Bal şeker olsun mürid kardeslerim..

buyrun buda hediyeniz

Sinan Özen Sigaramın Dumanı Sen

http://www.youtube.com/watch?v=ypgXog79O5A

veya

Ebru Gündeş - Ölü Bir Deniz

http://www.youtube.com/watch?v=TV7JoEOJFaY

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

içki bence hammallıgın önde gidenidir tamam iyi güzel içiorsunda arkadas insan gibi içemıozki dün bi şişe şarabın üstüne 3 bira içtim 2. biradan sorasını hiç hatırlamıorum hep kare kare polisler ortama gelenler polisin beyaz feneri bi tanede dayı vardı 40 lı yaslarda geldı yanımıza falanlar filanlar vs vs. güzel bi uyku uyutur die kim sölüo yalan sabaha kadar su içmek için mutfağa gidiosun ertesi gün su içmeye devam aptal gibisin yapman gerekenlerde bi isteksizlik oluyo kısacası olumsuz etkisi bence daha fazla :D ondan önceki günde bizim komsuya sarmısım sokakta yenı tasındık adamı tepeliomusum az kaldı arkadslar anlatıyo :S:S

envay çeşit içki içtim birtek absent allahlık birşey onunda hammaddesi esrarın özütü(thojon) tribal(halusunojenik) birşey yani.

size aklıma bir fıkra geldi anlatayım :D

şarap rakı cigara oturmuslar falanlar filanlar şarapa demısler işte şarap kardeş ne yapalım sarapta demişki içelim şarabı içelim içelim asalım keselim dograyalım hesabı .) rakı ya sormuslar o da demişki içelim rakıyı içelim içelim edelim muhabbettimizi durmaksızın konusalım ( her zaman boka sarar .) ) cigara kardeş demısler ne yapalım cigara da demişki içelim cigarayı içelim içelim oturup düşünelim !

tabi lan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

seadog bunu yazdı:
    -----------------------------

Bende iceteam ile sağlığınıza kaldırıyorum..

ŞEREFE GENÇLİK  :DD

Aynen 1,5 lt şeftali :D yarasın

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

bende votkayı cok merak ettiydim bi filmden dolayı heralde  vucudun a.q yo bi uyuyunca 25+ rüyo goruyon ama işte vucut

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sinerji61
    Sinerji61's avatar
    Erkek

korkarabatak bunu yazdı:

şarap rakı cigara oturmuslar falanlar filanlar şarapa demısler işte şarap kardeş ne yapalım sarapta demişki içelim şarabı içelim içelim asalım keselim dograyalım hesabı .) rakı ya sormuslar o da demişki içelim rakıyı içelim içelim edelim muhabbettimizi durmaksızın konusalım ( her zaman boka sarar .) ) cigara kardeş demısler ne yapalım cigara da demişki içelim cigarayı içelim içelim oturup düşünelim !

cigara: "içelim cigarayı içelim içelim oturup düşünelim !" gece gece  nerden girdi aklıma şimdi cigara :) neyse ben biramı yudumlim cigarayı unutim :) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

gecen sali diskoya gitmistim  . uzun zamandir icmiyordum . unutamadigim bir bulgar kiz var. sirf diskoda kafam olsun , baska bir manita yapicam diye iceyim dedim . ilk bas iki adet 50 er gram after shock ( kirmizi ) caktim , icimi yakti , terledim sonra usume geldi . ardindan 2 tane buyuk JB fondipledim. yanmasadaki yanimdan gecen ilk kizla dans ettim , kizin yuzunu bile hatirlamiyorum . ne konustugumu da . icmek kotudur,  icmeyin . Ictim bir sey fark etmedi , degisen bisey olmadi , o kiz gene aklimda ve turk oldugum icin yine oteki kizdan da ret yedim :S ...

cumleten iyi geceler ...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qral
    qral's avatar
    Erkek

3 kişi 150 lira hesap ödedik yeni geldim:))

rakı üstüne cila cektim, kafam kıyak beyler.

arabayı yokustan bir saldım eve kadar gaza basmadım :)))

bokvarsendegel@hotmail.com iletişim adresim;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek

tequila adami mutlu eden tek ickidir, nedenini bende bilmiyorum ama dogru :|

**EbMaRtEu**
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

saat 06:17

evet bakalım gece içenlerden kaçı ayılabilecek %3cülmek

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
Toplam Hit: 21813 Toplam Mesaj: 162