İçmek...
-
herkes mi bana karşı 2 gün ara veriiym dedim herkes içer oldu XD
-
Afiyet Bal şeker olsun mürid kardeslerim..
buyrun buda hediyeniz
Sinan Özen Sigaramın Dumanı Sen
http://www.youtube.com/watch?v=ypgXog79O5A
veya
Ebru Gündeş - Ölü Bir Deniz
http://www.youtube.com/watch?v=TV7JoEOJFaY
-
içki bence hammallıgın önde gidenidir tamam iyi güzel içiorsunda arkadas insan gibi içemıozki dün bi şişe şarabın üstüne 3 bira içtim 2. biradan sorasını hiç hatırlamıorum hep kare kare polisler ortama gelenler polisin beyaz feneri bi tanede dayı vardı 40 lı yaslarda geldı yanımıza falanlar filanlar vs vs. güzel bi uyku uyutur die kim sölüo yalan sabaha kadar su içmek için mutfağa gidiosun ertesi gün su içmeye devam aptal gibisin yapman gerekenlerde bi isteksizlik oluyo kısacası olumsuz etkisi bence daha fazla :D ondan önceki günde bizim komsuya sarmısım sokakta yenı tasındık adamı tepeliomusum az kaldı arkadslar anlatıyo :S:S
envay çeşit içki içtim birtek absent allahlık birşey onunda hammaddesi esrarın özütü(thojon) tribal(halusunojenik) birşey yani.
size aklıma bir fıkra geldi anlatayım :D
şarap rakı cigara oturmuslar falanlar filanlar şarapa demısler işte şarap kardeş ne yapalım sarapta demişki içelim şarabı içelim içelim asalım keselim dograyalım hesabı .) rakı ya sormuslar o da demişki içelim rakıyı içelim içelim edelim muhabbettimizi durmaksızın konusalım ( her zaman boka sarar .) ) cigara kardeş demısler ne yapalım cigara da demişki içelim cigarayı içelim içelim oturup düşünelim ! -
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
Bende iceteam ile sağlığınıza kaldırıyorum..
ŞEREFE GENÇLİK :DD
-----------------------------Aynen 1,5 lt şeftali :D yarasın
-
bende votkayı cok merak ettiydim bi filmden dolayı heralde vucudun a.q yo bi uyuyunca 25+ rüyo goruyon ama işte vucut
-
korkarabatak bunu yazdı:
-----------------------------
şarap rakı cigara oturmuslar falanlar filanlar şarapa demısler işte şarap kardeş ne yapalım sarapta demişki içelim şarabı içelim içelim asalım keselim dograyalım hesabı .) rakı ya sormuslar o da demişki içelim rakıyı içelim içelim edelim muhabbettimizi durmaksızın konusalım ( her zaman boka sarar .) ) cigara kardeş demısler ne yapalım cigara da demişki içelim cigarayı içelim içelim oturup düşünelim !
-----------------------------cigara: "içelim cigarayı içelim içelim oturup düşünelim !" gece gece nerden girdi aklıma şimdi cigara :) neyse ben biramı yudumlim cigarayı unutim :)
-
gecen sali diskoya gitmistim . uzun zamandir icmiyordum . unutamadigim bir bulgar kiz var. sirf diskoda kafam olsun , baska bir manita yapicam diye iceyim dedim . ilk bas iki adet 50 er gram after shock ( kirmizi ) caktim , icimi yakti , terledim sonra usume geldi . ardindan 2 tane buyuk JB fondipledim. yanmasadaki yanimdan gecen ilk kizla dans ettim , kizin yuzunu bile hatirlamiyorum . ne konustugumu da . icmek kotudur, icmeyin . Ictim bir sey fark etmedi , degisen bisey olmadi , o kiz gene aklimda ve turk oldugum icin yine oteki kizdan da ret yedim :S ...
cumleten iyi geceler ...
-
3 kişi 150 lira hesap ödedik yeni geldim:))
rakı üstüne cila cektim, kafam kıyak beyler.
arabayı yokustan bir saldım eve kadar gaza basmadım :)))
-
tequila adami mutlu eden tek ickidir, nedenini bende bilmiyorum ama dogru :|
-
saat 06:17
evet bakalım gece içenlerden kaçı ayılabilecek