folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İdam Neden Kaldırıldı Neden Getirilmiyor ?

İdam Neden Kaldırıldı Neden Getirilmiyor ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Swool bunu yazdı:
    -----------------------------

İdam neden kaldırıldı ?

- Avrıpa'ya uşaklık etmek için...

İdam neden getirilmiyor ?

- Avrupa'ya olan uşaklığımızı devam ettirmek için...

İdam gerekli mi?

- Evet

İdam neden gerekli?

Sokakta yürüyen kadınları taciz eden, başkasının namusuna göz diken, tecavüzcü piçler, dağdaki o. çocukları ve vatan hainleri için gerekli. Bu tip insanları şeyinden tutup asmak lazım, boyunlarından asıldıkları vakit acı çekmeyebilirler.

Saygıdeğer Swool Hocam Acı çektirmek o kişi her ne olursa olsun yakışmaz bize, İdam gereklidir katılıyorum, Ancak Kişiyi Toplumdan Yalıtma yolu olduğu için gereklidir. Ayrıca Son derecede İnsancıl bir Ayıklama metodudur. Toplumu rahatsız eden Şahıslar bu yolla Tasfiye edilirler.

Gel gelelim İşkence etmek, Yada Boyundan asılarak Ölürse Acı çekmeyebilir yanlış geliyor kulağa, Çünkü Boyun kısmından iple Sallandırılan kişi Hem Boğuluyor hemde Kopmaktan beter Kopmayan bir boyunla Ölümün Onu Kucaklamasını Bekliyor. Aslında Asılarak idamıda ben Uygun Görmüyorum. Acısız Bir şekilde Yürütülebilen bir idama Evet diyorum. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:

DkN bunu yazdı:
    Tüm Turanilerin devletleri Çingis yasası ile yönetilmelidir. Modern dünyanın güç uşağı yasalarına ve onların kültürü üzerine kurulmuş yasalara ihtiyacımız yok bizim. Bizim kendi kültürümüzde var, buna bağlı yasalarımızda var. O gün gelip çatılar bir olduğu vakit, Ulu ata Çingis'in yasası altında kıyamete kadar huzura kavuşacağız.

Katılmıyorum Malesef Dünyaya Kiracı Gelmiş Kiracı gidecek bir Irkın Ahvalıyız hepimiz, Irkın Adı İnsandır. Ve Huzuru yanlış Düşünce sistemlerinde arar iken, Aslında Kendi yanılgılarının hesabını verememenin acısını her zaman yaşayacak olan acınası insan Evladıyız.

Huzur Globalist Irk Bütünlüğündedir kendi fikrimce. Geçici Dünya Yaşamı müddetince Eğer İhtiyaç hissediyorsa insan tek gerçek budur. Amma Velakin bu gerçek insanları tedirgin ediyor, kimisi menfi kaygılar nedeniyle, Kimiside Irki Kaygılar nedeniyle, Nihayetinde İnanç sistemleri Tabusal Engeller içerir, Sorgulanamaz, Sadece Fikrimce Kanaatimi belirtmek adına Bilgilerinize.

Kiracı gelmek ile alakası yok bunun, bir gün öleceğiz diye fani hayatımızda sefil olmaya ve başkalarının altında onların kurallarıyla yaşamaya mahkum değiliz. Fani ömrüm yettiğince ben ve benim kanımdan olanları benden olmayanlara karşı benim kurallarımla korumak zorundayım.

Siz globalleşmeye, yani güçlünün uşağı olmaya devam edin. Globalizm hiçbirzaman gerçekleşmeyecek, zavallıları uyutma, pırpır kelebekler ne guzel cicekler ideolojisidir. Bu dünyanın kıyamet gününe kadar herzaman bir hakimi olacaktır, bu bugun ABD dir yarın X dir öbürgün Y dir. Ve bunlar herzaman kendi milletlerini her yönden üstün kılarlar, yani dolayısı ile globalizmi onlar çizer siz yaşarsınız. aslında doğrudur insanlar globalleşir, kölelik yolunda.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:
    Swool bunu yazdı:

İdam neden kaldırıldı ?

- Avrıpa'ya uşaklık etmek için...

İdam neden getirilmiyor ?

- Avrupa'ya olan uşaklığımızı devam ettirmek için...

İdam gerekli mi?

- Evet

İdam neden gerekli?

Sokakta yürüyen kadınları taciz eden, başkasının namusuna göz diken, tecavüzcü piçler, dağdaki o. çocukları ve vatan hainleri için gerekli. Bu tip insanları şeyinden tutup asmak lazım, boyunlarından asıldıkları vakit acı çekmeyebilirler.

Saygıdeğer Swool Hocam Acı çektirmek o kişi her ne olursa olsun yakışmaz bize, İdam gereklidir katılıyorum, Ancak Kişiyi Toplumdan Yalıtma yolu olduğu için gereklidir. Ayrıca Son derecede İnsancıl bir Ayıklama metodudur. Toplumu rahatsız eden Şahıslar bu yolla Tasfiye edilirler.

Gel gelelim İşkence etmek, Yada Boyundan asılarak Ölürse Acı çekmeyebilir yanlış geliyor kulağa, Çünkü Boyun kısmından iple Sallandırılan kişi Hem Boğuluyor hemde Kopmaktan beter Kopmayan bir boyunla Ölümün Onu Kucaklamasını Bekliyor. Aslında Asılarak idamıda ben Uygun Görmüyorum. Acısız Bir şekilde Yürütülebilen bir idama Evet diyorum.

Bu tip insanlara, insancıl bir muamma tanımak vicdanen huzursuzluk yaratabilir.

İnsanın namusuna göz diken bir insan evladının (İnsan evladı olup, olmadığı tartışılır) boynundan tutulup asıldığı vakit, ölecektir sadece. Kaldı ki günümüz Türkiye'sinde, şerefsizin biri, bir otobüs dolusu kadına tecavüz etse, alacağı ceza belli ölçütlerde.

Diğer bir örnek ise, 6 yaşında kıza tecavüz eden bir o.ç hapisle cezalandırılabiliyor. Bahsettiğim şahsın, o eylem üzerindeyken, elime geçme ihtimali söz konusu olduğu vakit, polise teslim etme gibi salakça bir eylem de bulunmam. Mahkemeye çıkarıldığı vakit, en fazla alacağı ömür boyu hapis cezası bile insanları tatmin etmez. 6 yaşında ki kız ve ailesi ömür boyu acı çekecek, bu şerefsizin çekeceği 1 saatlik acı çok mu?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selim_pusat
    selim_pusat's avatar
    Erkek

idam cezası üzerine bir yazı...

eğer güçlü ülkeysen içişlerinde istediğini rahatça yapabilirsin ve kimsenin sana karşı gıkı bile çıkmaz örneğin abd idam sistemini bazı eyaletlerinde rahatça devam ettiryor.

sanırım 13 eyalette vardı hatta ve hatta idam mahkumlarına bir kaç secenek dahi sunuyor örneğin idam mangası-gaz odası-iğne ile ölüm- elektirkli sandalye vs.. en son 1987 yılında bir mahkum iğmne yerine kurşuna dizilmeyi tercih etmiş peki buna dünyada hangi hükümetlerin sesi çıkıyor ? tabi hiç birisisinin amerikayı geçtim

örneğin çin her yıl 100 lerce belkide 1000 lerce peki çini kınıyorlarda ne oluor tabi hiç bişi idamlar duruyormu ? tabi ki hayır çinin bazı bölgelerinde halen daha sosyalist yada komunist sistem devam etsede ve ben anti-komunist olmama rağmen çin in bu idam uygularımının haklı olanlarını destekliyorum örneğin bu son depremde yıkılan binaların sorumluluları hakkında idam kararı çıktı yada tecavüz gibi olaylarda hiç acımaları yok idam bölgesinde ki okullardaki öğrencileri dahi getiriyorlar şehrin ortasında enseye tek kursun işlem tamam ve suçlunun öldürülmesinde kullanılan merminin parasında yine idam edilenin ailesinden tahsil ediliyor işte tam bir ibret vesikası daha küçükken böle bir şeyin beyninize kazandığını düşünsenizya buna rağmen  ilgili suçu işlermisiniz acaba ? (ben olsam işlemezdim)

yada komşumuz iran ilk önce iran ın milis kuvveti olan besic ler şehirde ki yada kasabada ki tüm evlerin kapılarını çalıyorlar bugun idamımız vardır bekleriz diyorlar tüm şehir yada kasaba sakinlerine daha sonra tüm eğtim kurumlarına haber salınıyor idam vardır öğrencilerinizle hazır bulunun işte o an geliyor bir vinç ağır ağır ilerliyerek şehir meydanına giriyor daha sonra suçlu getirilip kalabılığa idam sebebi anlatılıyor ve herkesin ortasında boynuna yağlı ilmek geçirilip tereyağından kıl çeker gibi sallandırılıyor işte bir ibret vesikası daha

idam demişken en ünlü idam aletlerinden birisi olan giyotinden bahsetmemek olmaz fransız kralı 14.lui tarafından bizzat tasarlanan idam aleti icat edilene kadar celaltların baltayla kafa vurması hem çok pis oluyordu hemde bazen balta kafayı koparamayıp korkunç manzaraların oluşmasına sebep oluyordu hatta bazen bu esnada toplanan kalablık suçluyu kurtarmaya bile çalışıordu işte böle bir olayın ertesinde bir suçlunun kurtarılması üzerine kral göstermelikte olsa idamları durdurma kararı alıyor ve o zamanın mühendislerine bir idam makinası tasarlamalarını emrediyor işte bu adamlardan giyorin adlı bir kişi bir fikirle ortaya çıkıor lakin yaptığı tasarım pekde sağlam değildir bu makinaya belki en az katkıyı sağlamasına rağmen bu makinın ismi giyotin olarak adlandırılmıştır.Neysa sözü uzatmayayım baştan yuvarlak hatları olan bir tasarım krala gösteriliyor lakin kral bizzat elleriyle bıçağı nın ucu dik üçgen olan tasarımı elleriyle çiziyor çünkü yuvarlak uçlu tasarımın kesme kabiliyeti daha düşük oluyor denemelerde (bir kaç hayvan üzerinde mezbahada deneniyor) acaba kral bir gün üzerinde denneceğini biliyormuydu ? bizlere medeniyet dersi veren fransızların işte idam trihlerinden bir kesit giyorinle idama ait bir video bile mevcuttur 40 lı yıllarda bir kişinin giyotinle idamı kaçak olarak görüntülenmiştir youtube da belki vardır.Nazi almanyasında da giyotin kullanılmıştır hitlere bi işadamı tarafından hediye edilmiş bir giyotin mevcuttur bu giyorin en modern giyotindir belkide özel kanı boşaltmak için tahliye boruları bile vardır daha sonra bu alet hitlerin hoşuna gitmiş olacak ki bundan 10 tane daha yaptırmıştır. Bunlar muhtemelen gestaponun gizli merkezlerinde kullanılmıştır savaştan sonra bunlar muttefik güçler tarafından bulunmuş ve sergilenmişlerdir.

Son olarak idam deyince hepimiz beyninde canlanan iple asılmaya geçmek istiyorum kuşkusuz Türkiye de de kullanılan bu yöntem ilk olarak ingilterede ortaya çıkmıştır hesaplı maliyetinden ötürü orta çağda sık sık yapılan toplu idamları en ucuza ve en temiz şekilde böle yapabilirdi şüphesiz cimrilikleriyle tanınan ingilizler bizim dar ağacı dediğimiz şeklide ilk onlar bulmuşlardır kale direğini göz önüne getirin işte onların büyüklerini yaparak aynı anda 10 larca kişiyi asabiliyorlardı lakin bu yönetimin o zaman bilimini geliştirimedikleri için ölümler boğuma yöntemiyle dakikalarca sürüyordu hatta bu uzun süre geçtiği için kalablığın içine sızmış idam mahkumunun akrabaları yada yandaşları onları kurtarmak için vakit buluyordular daha sonra devrin en ünlü celladlarından birisi bunu hemen gerçekleştirecek bir yönetem buldu ani bir şekilde mahkumun aşağı bırakılması işte bu yöntem saddamın idamında gördüğümüz ve dünyada en çok kullanılan iple asılma yöntemidir ani bir düşüşle mahkumun boynunu kırmayı hedefler böylece kırılan boyun ani bir şekilde hastanın nefes almamasına ve bayılarak acı çekmeden ölmesine sebep oluyordu bölece bu işin bilimide ortaya çıkmış oldu lakin bu yönteminde sakıncaları vardı örneğin ağır bir kişiye uygulandığında boynunun kopmasına sebep oluyordu işte bu yüzden mahkumun kiilosu ve yükseskliğin hesaplanmasıyla iple asılarak idam etme yöneteminin bilimi ortaya çıktı dünyada ki asılarak idam etmenin bazı kuralarıda globallaşerek mahkumun boynunun kopmaması bu işin raconu kabul edilmiştir

bu yazımdan idamın tarihinden örnekler verdim şahsi fikrim idam olmalıdır ve gereklidir özellikle şu an ki Türkiye şartlarında bize insalık dersleri vermeye çalışanlardan da örnekler verdim bizzat idamaın oluşmasında gelişmesinde katkıları çok fazladır bunların eğer yazımı okursanız bu insalık hakları savunucularınında gerçek yüzünüde muhtemelen öğrenmiş olacaksınız makale bizzat kendim tarafımdan yazılmıştır çalma çırpma değildir bir tarihçi bakış açısıyla yazdım

saygılarımla....

yeni nickimle ilk yazım eski nickim turkdarbesi

Anne sevinin, sevinin artık Eve dönemedik diye üzülme Ağıtlar yakıp ta sürme yüzüne Sevinin, biz meydanlarda ölsek de Siz sanmayın, şehit kanı kalır yerlerde Bir önder çıkacaktır elbet Bizleri bekliyor simdi Hilal’in gösterdiği şehirde Ben huzur bulacağım Ve karanfiller yetişecek üzerimizde
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

iranda tecavüz oluyo mu ?

yiyosa olsun

Türkiyede Tecavüz ?

Dünyayı Gezen Bir Turist Türkiyeye Urarsa Ne olur Elin Şarapçısı Kadına Tecavüz Edip Öldürür :)

aklıma Bu geldi geçen okmuştum :)

....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selim_pusat
    selim_pusat's avatar
    Erkek
    dünyanın her yerinde olan bir olaydır iranda da tecavüz oluyor arada okuyorum bazı yerlerde çünkü  mikin kemeği yoktur

Anne sevinin, sevinin artık Eve dönemedik diye üzülme Ağıtlar yakıp ta sürme yüzüne Sevinin, biz meydanlarda ölsek de Siz sanmayın, şehit kanı kalır yerlerde Bir önder çıkacaktır elbet Bizleri bekliyor simdi Hilal’in gösterdiği şehirde Ben huzur bulacağım Ve karanfiller yetişecek üzerimizde
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    DkN bunu yazdı:
    shockman bunu yazdı:

DkN bunu yazdı:
    Tüm Turanilerin devletleri Çingis yasası ile yönetilmelidir. Modern dünyanın güç uşağı yasalarına ve onların kültürü üzerine kurulmuş yasalara ihtiyacımız yok bizim. Bizim kendi kültürümüzde var, buna bağlı yasalarımızda var. O gün gelip çatılar bir olduğu vakit, Ulu ata Çingis'in yasası altında kıyamete kadar huzura kavuşacağız.

Katılmıyorum Malesef Dünyaya Kiracı Gelmiş Kiracı gidecek bir Irkın Ahvalıyız hepimiz, Irkın Adı İnsandır. Ve Huzuru yanlış Düşünce sistemlerinde arar iken, Aslında Kendi yanılgılarının hesabını verememenin acısını her zaman yaşayacak olan acınası insan Evladıyız.

Huzur Globalist Irk Bütünlüğündedir kendi fikrimce. Geçici Dünya Yaşamı müddetince Eğer İhtiyaç hissediyorsa insan tek gerçek budur. Amma Velakin bu gerçek insanları tedirgin ediyor, kimisi menfi kaygılar nedeniyle, Kimiside Irki Kaygılar nedeniyle, Nihayetinde İnanç sistemleri Tabusal Engeller içerir, Sorgulanamaz, Sadece Fikrimce Kanaatimi belirtmek adına Bilgilerinize.

Kiracı gelmek ile alakası yok bunun, bir gün öleceğiz diye fani hayatımızda sefil olmaya ve başkalarının altında onların kurallarıyla yaşamaya mahkum değiliz. Fani ömrüm yettiğince ben ve benim kanımdan olanları benden olmayanlara karşı benim kurallarımla korumak zorundayım.

Siz globalleşmeye, yani güçlünün uşağı olmaya devam edin. Globalizm hiçbirzaman gerçekleşmeyecek, zavallıları uyutma, pırpır kelebekler ne guzel cicekler ideolojisidir. Bu dünyanın kıyamet gününe kadar herzaman bir hakimi olacaktır, bu bugun ABD dir yarın X dir öbürgün Y dir. Ve bunlar herzaman kendi milletlerini her yönden üstün kılarlar, yani dolayısı ile globalizmi onlar çizer siz yaşarsınız. aslında doğrudur insanlar globalleşir, kölelik yolunda.

Şimdilik haklısın Hocam, Söylemlerin Günümüz yaşantısında Doğru hükmündedir. Ancak Globalistlik yada Globalizm Akımının senin tarif ettiğin şey olduğunu hiç ama hiç zannetmiyorum, O dediğin Şeyler Uzaktan bile alakalı değildir. Kiracı gelinilen Dünyada İnsanlar Irklarının Üstünlüğü Kisvesi ile Akla hayale gelmedik, Entrikalar ile Dünya hayatını birbirine Zehretmektedir. Vede dediğin Olay Sömürgedir, Yani Irk Üstünlüğüne inananların Diğer insanları Köleleştirme Sevdasıdırki Tarih Bilgileri Bile Hiç Bir Irkın Bu konuda başarı kaydetmediğini Açıkça Hüküm etmiştir.

Peki İnsanlık ne Zaman Globalist olacak, Bir Araki Söylemimde de belirttiğim gibi, Robotik Teknolojisinin Gelişimi Sayesinde Sorgusuz İtaat eden Robotlar Sayesinde Hizmetkarını Bulan İnsan Uyanacak, ve Huzuru Bulacaktır.

Uçan Kuşlar Masmavi Gökyüzü Portreside Çizmez Globalist, Globalist kişi, Irk yokdur da demez, İnsana Saygı İlkesini işler. Ayrıca Büyük Bir Yıkım ile Dünyada İnsanoğlu Sarsılmadan da Bu dediğim Gerçekleşmeyecek.

Kıyamete Kadar da Böyle Süreceğini Sanmıyorum. İnsan Irkı Zaten Üstün Bir Irktır, Kanaatimce Üstünlük Zekadadır. Irkta değildir, İnsanlar arası Üstünlüğü arar ise İnsan.

Ayrıca Önemle belirtmeliyimki Şu Noktayı Global Düşünen insan Evrensel Düşünceyi benimsemiş kişidir, Zorla benimsettirilen bir Yönetim biçimide değildir, İnsanların Büyük Çoğunluğunun Evrensel Düşünce ile Yaşadığı Dönemde dahi, Huzur ortamını bozmak isteyen insanlar olacaktır. Ancak Genellemede Dünya Globalist Düşünceye Savaşsız, Vede İtirazsız hiç farkında bile olmadan Geçecektir.

Global Yaşam Diğer Bir ırkın ezdiği Yaşam değildir. Global Düşünen bir insan Dünyanın her tarafının sahibidir. her yer onun için vatanıdır. Dünya vatanıdır onun. Bilmiyorum açıkça anlatabilmişimdir umarım.

DipNot.... : Zaten Görülen odurki Dünya dediğim gibi Globalizme Doğru ilerliyor, Kurallar dediniz, Kurallarınızı Bu gün Dünyada Bu Bölge haricinde takan varmıdır Hocam, Dünya Ülkeleri şimdiden Uluslar arası Kurallar Zinciri Ve Uluslar arası Yasalar Zinciri ile Kenetlenmektedir. Teknolojininde Hızlı gelişimi, Büyük bir yıkımı haber veriyor, Bu olacak Kaçınılmazdır. Ancak Yıkım sonu Tekrar inşa sonrasında Yenilgiye uğrayanın aslında Her zaman İnsan Olduğu Savaşmanın hiç bir şeyin çözümü olmadığı benimsenecek.

Swool Hocam Haklısın, O Tür Şerefsizler için Tırnaklarınıda Kerpetenle Sökebilirsin.Olur Kafama yatar. Yahu öyle Şeyler dedinki Kan beynime Sıçradı. Ben başka şey atıfı iledemiştim ama sen yazarken bunları düşünmüş olacaksın demekki haklısın. Aynen devam. bir saat az, Bir ay Sürekli İşkence olsa yeter belki anca, Yalvarsada Öldürmek yok. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selim_pusat
    selim_pusat's avatar
    Erkek

Dünya hayatını birbirine Zehretmektedir. Vede dediğin Olay Sömürgedir, Yani Irk Üstünlüğüne inananların Diğer insanları Köleleştirme Sevdasıdırki Tarih Bilgileri Bile Hiç Bir Irkın Bu konuda başarı kaydetmediğini Açıkça Hüküm etmiştir.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

hayır hükmetmiştir üzerinde güneş batmayan imparatorluk yani büyük britanya o kadar çok milleti o kadar çok yeri sömürgeleştirmiştir ki hala daha sömürmektedir dünyanın 4 yanında bir uzuvu bulunduğu için güneş batmayan imparatorluk olarak anılmıştır.ama bunu eskiden oladuğı gibi değilde artık BP yada benzeri firmalar aracılığı ile yapmaktadır A.B.D. olayına hiç girmeyeyim herkes bu konuda az çok bilgili

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Tartışmanıza maydonoz olmadan düşüncemi beliritiyim.

İnsan ne globalleştigi zaman nede kendisine hizmet edicek mekanizmaları inşaa ettigi zaman,güzel günler masmavi gökyüzü kırlarda açan çiçekler konulu resimler çizecek.İnsan ancak evrimleştigi vakit bu tablodan çizecek ve dagıtıcak.İnsanın evrimleşmesi bazı seylerden soyutlanması duygusal engelleri aşması ve nihayetinde onu baglayan herşeyden kurtulması,baktığımızda 1000-2000 yıl sonra olabilir mi ? orasıda bile bir muama iken bunu savunmak saçma.Kaldı ki hizmetkar robatların yapımı çok değil 50 yıl sonra gerçekleşebilcek şeyler.Bundan 1000 yıl önceki tarihi olaylara bakın herşey aynı hiç birşey değişmemiş yanlız kavramlar farklı.Bu farklı kavramlar yüzünden kendimizi evrimleşmiş sayamayız.Çünkü kıskançlık,hırs,üstün olma arayısı o dönemlerdede vardı şimdide yok mu ? Karşımda ki milletimi,toprağımı,canımı tehtit ediyor ise ona karanfil atamam bunu atalarımız yıllar önce yapsa idi suanda adımız baska olur ve taş ocaklarında sırtımıza vurulan kırbaçların sesi ile sağır olmus olurduk.Etkiye tepkidir.Kısaca bu dünya şartları içinde bu tabloyu çizmek ancak masal dinlerken uyuklayan bir çocgun hayal dünyasından kopan parçalardan ibarettir.Çetin bir yoldayız H.Nihal Atsız'ında söylediği gibi çetin yollar yufka yüreklilikle aşılmaz.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    selim_pusat bunu yazdı:

Dünya hayatını birbirine Zehretmektedir. Vede dediğin Olay Sömürgedir, Yani Irk Üstünlüğüne inananların Diğer insanları Köleleştirme Sevdasıdırki Tarih Bilgileri Bile Hiç Bir Irkın Bu konuda başarı kaydetmediğini Açıkça Hüküm etmiştir.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

hayır hükmetmiştir üzerinde güneş batmayan imparatorluk yani büyük britanya o kadar çok milleti o kadar çok yeri sömürgeleştirmiştir ki hala daha sömürmektedir dünyanın 4 yanında bir uzuvu bulunduğu için güneş batmayan imparatorluk olarak anılmıştır.ama bunu eskiden oladuğı gibi değilde artık BP yada benzeri firmalar aracılığı ile yapmaktadır A.B.D. olayına hiç girmeyeyim herkes bu konuda az çok bilgili

Yukarda Dediğim Gibi Hocam Söylemlerinizde Şimdilik Haklısınız. Britanya Hakkında Bilgim olmadığından Ahkam kesemem, Sadece 2. Dünya savaşında Şifre Çözüleri Almanlara Karşı Gösterdikleri Büyük başarı hakkında az çok bilirim. bu durumda biraz daha aydınlatıcı Bilgi rica etmeliyim sanırım. 

Toplam Hit: 8537 Toplam Mesaj: 56