folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar ve Internet Teknolojileri İle İlgili Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder İddaya Göre Çekilmiş Türk Korku Filmlerinin En İyisi...Musallat..(16 Kasım)

İddaya Göre Çekilmiş Türk Korku Filmlerinin En İyisi...Musallat..(16 Kasım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snatra
    snatra's avatar
    Erkek

http://www.musallat.com/sub.html

mutlaka uzun fragmanı izleyin tırstırıyo..

soldier..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    aynı konudan iki tane açmışsın !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snatra
    snatra's avatar
    Erkek

cold-m4 bunu yazdı:
    -----------------------------
    aynı konudan iki tane açmışsın !

valla nasıl oldu annamadım kusura bakmayın.. modlar birini siler umarım

soldier..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    ya son dönemdeki türk korku filmlerinde neden bebek ve doğumla ilgili şeyler var hep? asya korku sinemasına özentilik mi var acaba :D

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    bi çok cinni konulara değinilmiş en azından fragmanı öyle gösteriyo ..izlemeye değer kanımca, benim ilgi alanıma giriyo en azndan ..izleyeceğim =)

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snatra
    snatra's avatar
    Erkek

PIROMANTANRI bunu yazdı:
    ya son dönemdeki türk korku filmlerinde neden bebek ve doğumla ilgili şeyler var hep? asya korku sinemasına özentilik mi var acaba :D

bence bu filmlerden insanların tırsmasının tek nedeni bizim inançlarımızla ilgili şeyleri işlemeleri cin çarpması,musallat olması son dönemlerde böyle filmler çok cıktı evet..

soldier..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

fotoğraflar bölümüne girin... duvarda resmi asılı bi teyzenin yanında o teyzenin yüzü boyanmış hali var.. gerçekten çok

korkunçuma gitti o sahne.. güzele benziyor gidecem

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    normalde cinli filmler dışında hiçbi filmden tırsmaz bizim millet, hayaletmiş periymiş falan.. şimdiye kadar tek tırstığım yabancı korku filmi 1408 oldu, onda da ani bi an oldu zıpladım sinemada :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    Asya korku filmleriyle alakası yok bunun. Amerikan mantığıyla yapılmış ama bütçe kısıtlamalarına yakalanmış arkasında idealist bir kadronun çektiği klasik bir türk filmi. Türk sineması korku filmlerinden çok düzgün hikayeli kült olabilicek filmlere ihtiyacı var. Maalesef kendi çizgisini çizmiş bi film değil. Kesin ürkütücü falan olcak ama hikaye yüzünden sıçıcak bi film.

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

Osiris bunu yazdı:
    Asya korku filmleriyle alakası yok bunun. Amerikan mantığıyla yapılmış ama bütçe kısıtlamalarına yakalanmış arkasında idealist bir kadronun çektiği klasik bir türk filmi. Türk sineması korku filmlerinden çok düzgün hikayeli kült olabilicek filmlere ihtiyacı var. Maalesef kendi çizgisini çizmiş bi film değil. Kesin ürkütücü falan olcak ama hikaye yüzünden sıçıcak bi film.
    e zaten son dönemde çıkan amerikan korku filmlerinin yarıya yakını asya sinemasınından filmlerin yeniden çevrimi :D

türk sinemasında özgün hikaye bulmak gerçekten çok zor. yeşilçam döneminde de çoğu filmin senaryosu yabancı filmlerden alınmaydı, şimdi de öyle.

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    PIROMANTANRI bunu yazdı:

Osiris bunu yazdı:
    e zaten son dönemde çıkan amerikan korku filmlerinin yarıya yakını asya sinemasınından filmlerin yeniden çevrimi :D

türk sinemasında özgün hikaye bulmak gerçekten çok zor. yeşilçam döneminde de çoğu filmin senaryosu yabancı filmlerden alınmaydı, şimdi de öyle.

Pekte ihtiyaç yok yani. Küçükken zaten büyükler tarafından altımıza yaptırıcak şekilde korkutulduğumuz için hayatımızda izliyiceğimiz bütün korku filmlerinde görebiliceğimiz şeyleri duymuşuzdur. Milletçenek sosyal olarak alışığız ve enteresan gelmiyo öle şeyler :D. Hayat şartları ülkenin ne kadar iyiyse ona göre korku filmi izleyici sayısı artıyo. Hayatlarında stres az olan ülkelerde genellikle heavy metal  korku filmi vs vs revaçta oluyo,. Ülke olarak zaten stresli bir yaşam sürdüğümüz için aslında böle filmlere pekte gerek yok=D.. yani şimdilik.

Bana bakip her zaman gulumseyin.
Toplam Hit: 4732 Toplam Mesaj: 20