folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar ve Internet Teknolojileri İle İlgili Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder İddaya Göre Çekilmiş Türk Korku Filmlerinin En İyisi...Musallat..(16 Kasım)

İddaya Göre Çekilmiş Türk Korku Filmlerinin En İyisi...Musallat..(16 Kasım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    dabbedeki gereksiz höykürme seslerinden sonra tiksindim türk korku filmlerinden ama bu farklı gibim geldi. Bide şu görüntü olayını aşabilseler dizi vaari bi halde diilde yabancılarınki gibi filimlerde de film olduğunu hissettiren görüntü kalitesi olsa fena olmucak

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

ibosoft bunu yazdı:
    -----------------------------
    dabbedeki gereksiz höykürme seslerinden sonra tiksindim türk korku filmlerinden ama bu farklı gibim geldi. Bide şu görüntü olayını aşabilseler dizi vaari bi halde diilde yabancılarınki gibi filimlerde de film olduğunu hissettiren görüntü kalitesi olsa fena olmucak
    çok doğru ya. yabancı dizileri izledikten sonra bazı türk filmleri bile yavan geliyor.

dizileri hiç karşılaştırmayalım zaten. :D  90larda çekilen sabrina adlı cadı dizisinin taklidi olan acemi cadı adlı dizi aradaki 10 yıllık farka rağmen sabrina kadar kaliteli değildi...

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    Abi sabrinanın ekibi tamamen profesyonel bi ekipti. Kedi oynatmaj için yeni teknikler geliştirmişlerdi.Bizim filmde bütçe kısıtlaması yaşamışlar derken onu kast ediyodum =D. istedikleri şekilde çeken bir kamerayı getirmenin maliyeti büyük ihtimalle bütçelerini ağır sarsıcak birşey olurdu. Bazı türk filmlerinde "Bu merceği tanıyorum! Vizontelede de vardı!" diyesim geliyo=D

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek

Ahahaha hiç şaşırmadım =D. Millet Acemi Cadıyı ofsayt yakalamak falan için izliyomuş zaten onu öğrendim türk warez sitelerinden. Adam yememiş içmemiş Acemi Cadı dizisini izliyip editliyip o sahneleri bulup küçültüp internete koymuş. Yok böle bişi ya..

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek
    yaww yabanci filmalered hac filan cikarip bole guya kutsal metinler okuyorlarya nedense beni hic korkutmaz ole sahneler, cunki yalan biliyorum, yani cin gelince sen hac cikaracan cinde kafayi yiyp kacak, olur mu ole sey. Ama isin icine islam dini girince o zaman bizim millet tirsar, sen sole icten bir besmele cek bir kac ta ayet oku korku sahnesinde bak turk milleti nasil tirsiyor, neymis hac cikarmak bilmemne...

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    jannissary bunu yazdı:

fotoğraflar bölümüne girin... duvarda resmi asılı bi teyzenin yanında o teyzenin yüzü boyanmış hali var.. gerçekten çok

korkunçuma gitti o sahne.. güzele benziyor gidecem

http://img264.imageshack.us/img264/3050/adszpc9.jpg 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    manhyak bunu yazdı:
    jannissary bunu yazdı:

fotoğraflar bölümüne girin... duvarda resmi asılı bi teyzenin yanında o teyzenin yüzü boyanmış hali var.. gerçekten çok

korkunçuma gitti o sahne.. güzele benziyor gidecem

http://img264.imageshack.us/img264/3050/adszpc9.jpg 

aha bu işte=)

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

Ülkemizde sinemaya ya bütçe ayrılmak istenmiyor yada finansman sağlanmıyor vs. vs. gibi nedenlerle az bütçeli filmler yapılıyor ve bu da kaliteli seyirciyi tatmin etmiyor..o yüzden bu işin özü şudur..Türk sinemacılığı güzel bi finansman bulamıyorsa.. ya Cem yılmaz stilinde çalışıp efektlere gerek duymayan komedi filmleri çekicek..Ya da Okan Bayülgen'in Ağır Roman ..Hemşo gibi kült haline gelmiş Drama ve Türkiye yaşamının gerçekliğini tamamen yansıtan objektif filmler çekicek..Türk sineması belki bi süre bu gibi filmlerle kumbarasını doldurucaktır..Aksi taktirde bu gibi salak filmlerle hiç bi yere gelemez..sitesine girdim ..ilk bölümde karafatmalar filan çıtır çıtır geziyor lem bu kadarmı yapmacık olur animasyonluğunu belli edip. ben basit im ben basit im diye bağırır kabızsan sıçma kardeşim olmamış işte.. beş para etmez.

dont think twice its all right
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek
    Hollandaya gelsin , gitmeyen ibnedir +)

the one and only yaramaz.
Toplam Hit: 4733 Toplam Mesaj: 20