İde Hardisk İle İlgili Sorun?
-
160 cg pata hdd vardı.anakartta ide.sata olmuyor.arıza yaptı servise gitti geri geldi.bulundugum ildeki servis sorun yok diyor.fakat kurulum yapılmıyor.pc toplama isi yapan arkadasta baktı olmaz dedi.arızalı dedi.servis olur diyor.reid yuklemen lazim vs gibi şeyler söyluyor.ben yaparsam 30 tl alırım dedi.vs vs anlayan varsa yassın biri
-
Hoca once senin yazdigini anlamak lazim. "Al dedi, cocuklarini dedi, git dedi..." gibi yazmissin.
-
ben bir anlasam zaten olayı.........
pata hardisk sorun cıkardı.garantı kapsamında halen.istanbula gitti geldi .bulundugum ildeki servisten teslim aldım.fakat xp kurulmuyor .servise dedim hdd halen sorunlu xp kurulumu olmuyor.hdd ye reid yuklenecek biostan falan diyor.ben yaprasam 30 tl alırırım dedi.olay bu ..bende anlamıyorum bu işlerden..reid yükleme nedir...pc eski tip (anakart]sata hdd olmuyor ........
-
Pc'de sata giris yok diyorsun, hdd'yi nasil bagliyorsun? Harddiske xp yuklenmiyor yetersiz. Hata mi veriyor, ne yapiyor, neden yuklenmiyor? Hem raid'le ne alakasi var.
-
evet raidle ne alakası var.ama gelde servise anlat adam ver 30 tl ver bak nasıl yapıyorum diyor. bilgisayarcı arkadaşta baktı bestsektor var diyor. bende anlamadim servis ne yapmak istiyorum (hdd pata)
-
hocam detaylı bir şekilde sorununu anlatırsa sevinirim hdd anakarta bağladığın zaman format mı atamıyorsun ne yapamıyorsun anlamadım gitti
-
evet format atılmıyor.kurulum yapılmıyor.
-
Simdi pata mi, sata mi? Pata, ide ayni sey zaten. Raid diyen her kimse yaniliyor bence. Bad sector varsa forumda arama yaptir, bir suru konu vardir bad sector'leri tamir etme hakkinda.
Peki makina hdd'yi goruyor mu?
-
hdd pata zaten raid diyen yanılıyor ama adam diretiyor servisteki 30 tl ver kuracagım diyor.amacları nedir anlamadım gitti.ist.merkez serviste para alamaz geri bize yollasın diyor.direk yollamamı kabul etmiyor. sacma sapan işler yani
-
Kurulumun neresinde hata veriyor ? hangi kısımda onu yazarsan yardımcı olmaya çalışırım, birde anakart modelini yazarsan
-
biostan sata p-ata olayı var bi bakarmısın ?