İdm İle Youtube Den Video İndirdim Ve Şaşırdım.
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
unknown artist de senin peşindeymiş
-----------------------------Bi o eksikti :):) oda gelsin evde onlarada yeticek kadar yer var :):)
-
ahahahahahaha
efsane bir konu olmuş
-
bu idm gerçekten harika bişey fakat mesela videoyu indirirken mp3 formatında yani sadece sesi indirmemize de olanak sağlasa gerçekten kusursuz fırtına olur :)
-
önce sakin ol ..sonra bi bardak su iç. :D
la şaka bi yana harbiden bu adamlar korkulu rüya olmaya başladı ama onlar kim la bizim sönmez reyizimiz var.adam king :D
-
idm yi sil
-
olm sağol bea iyi güldürdün beni hea :D
-
abi adamlar mütiş bir korku salmışlar ya :D
-
şimdi anlıyorumki ingilizcemin iyi olmaması başıma iş açabilir :):)
-
warderpipi bunu yazdı:
Evet müridler . idm ile youtubeden video indirdim ve tam videoyu acıcaktım idm den kullanıcı adı bolumunde anonymous yazıyordu ve şifre flana vardı korkmaya başladım ne iş acaba ? :(
Resim : http://i55.tinypic.com/n1uf4x.jpg
Hoca esprisine yapıp safa yatmaya çalışıyorsan hiç komik değil ha harbiden bunu ciddi ciddi açtıysan beni benden aldın ya resmen koptum :D -
KaRaKuLe bunu yazdı:
warderpipi bunu yazdı:
Evet müridler . idm ile youtubeden video indirdim ve tam videoyu acıcaktım idm den kullanıcı adı bolumunde anonymous yazıyordu ve şifre flana vardı korkmaya başladım ne iş acaba ? :(
Resim : http://i55.tinypic.com/n1uf4x.jpg
Hoca esprisine yapıp safa yatmaya çalışıyorsan hiç komik değil ha harbiden bunu ciddi ciddi açtıysan beni benden aldın ya resmen koptum :D
-----------------------------ya hocam ne espirisi ya bu tamamen birden oluştu sabah tahribatta video efekt programı arıyordu bir mürid bende orda bir program gordum indirdim sonra idm yi indirdim ve yotubeden video indirdim dedim tam acayım tıkladım orda kullanıcı adı bolumunde anonymous yazıyordu tırstım ve hemen konuyu yapıştırdım napiyim yani :)