folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder IDM Yi Modemden Yasaklamak

IDM Yi Modemden Yasaklamak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    Servo hocam yaptigini yapiyordum da (dun herkesi banladim kendi macim haric ama aceleyle tiki degil mac i kaldirdim kablo bulana kadar da canim cikti :D bu arada bizim davarlar cat diye hard restart atiyolar modemden.. neyse hocam telefondan giriyorum yarin hallice yazarım buraya. :)

Çok sıkılıyom
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serwo
    serwo's avatar
    Erkek

kablosuz bölümünden engellersen o dediğin problem olur işte.. kablo ararsın sonra.. :D

bende o hataya düşmüştüm ilk zamanlar. el alışkanlığı ile yanlış yere girip mac tıkını kaldırınca kalmıştım dımdızlak :))

FIREWALL bölümünü kafana kazı :D

yani kablosuz bölümünde HİÇ işin yok..

sonuçta fiziki olarak modeme ulaşabiliolarsa tek yapabilicekleri , paso modeme reset atmak olur. bu seferde uğraşırsınız . modemi yeniden ttnet kullanıcı adı

yada şifresi falan filan.. yani en nihayetinde adamlar idm her çalışmadığında da modeme dalabilirler kızıp :D onunda basit yontemi yonetim bölümünde sanırım yedek al bölümü war.

içerdeki yapılandırdğın bilgileri cfg config dosyası olarak kayıt et.. öle dürumda anında geri donersin.. her ayar geri gelir..

onun harici idm içinse aslında yol çok(Qos - Vlan - band genişliği yapılandırması vs )

ama bi zaman sonra beziceksin.. ne haliniz warsa görün diyip sende vazgeçiceksin.. olucağı o :)

neyse yapıcak bişe yok bunlardan başka.. kolay gelsin..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

işte ben bu hayvanlığı anlamıyorum. ne adamlar var, sırf download yapsın diye 24 saat açık bırakıyor bilgisayarını. hiç demiyor ben yurttayım diye. bildiğin öküz. amk ibnesi indirdiklerini izlemeye, dinlemeye kalksan ömrün yetmez zaten.

hayvanlık yani başka birşey değil.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 9157 Toplam Mesaj: 34