İEEE İTÜ Yazılım Maratonu 13' (Herkes Davetli)
-
İstanbul Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Kolu tarafından ilk kez düzenlenecek olan İTÜ Yazılım Maratonu 2013, yazılım projelerinin sergilendiği, yazılıma ilgisi olanların seminerler ve eğitimler ile kendilerini geliştirdiği, yetenekli yazılımcılar ile firmaların bir araya geldiği bir organizasyondur.
İTÜ Yazılım Maratonu 13 Mart 2013 tarihinde İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa kampüsünde Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleşecektir. Etkinlik kapsamında 3 farklı firmanın açtığı maratonlara ön kayıt yapan katılımcılar, maraton öncesinde firmalarla fikir alışverişi yapabilecekleri çalıştaya katılacaklar. Ardından 2-3 saatlik maratonda firmanın sunduğu yazılım problemini çözmeye çalışacaklar. Her maratonda en başarılı yazılımcı 1500TL’lik ödülün sahibi olacak.
Gerçekleştirilecek proje fuarıyla katılımcılara yaratıcı projeleri inceleme ve geliştiricilerle tanışma imkanı sunacak olan İTÜ Yazılım Maratonu etkinliği, Maratonlara paralel olarak gerçekleştirilecek seminer ve sertifikalı eğitimler ile yazılım meraklılarını da ağırlayacak.
Proje fuarı başvuru formu:
https://docs.google.com/forms/d/1el-Zl8mSOVMHrTXTn6FKJaNWJIIcur5rNuZPENKNMW0/viewform
Maraton başvuru formu:
https://docs.google.com/forms/d/1KP-iyc4tOxvslyNpd0byNt8Gdt2EV-qMCfh5sZ-IZ18/edit
http://www.ituym.com/Mürid(e) ler, yukarıdaki genel açıklama ve linklerden bilgilere ulaşabilirsiniz. Başladığı günün öğleden sonrasında ben de görev alacağım stant da. İyi firmalardan konuşmacılar da geliyor.
Kısaca; gelin işte :)
-
ulaşımı konaklamayı karşılıyorsa pek ala :)
-
zeybekustasi bunu yazdı
Ulaşım konaklama derken :) Nerden gelmeyi planlıyorsun?
-----------------------------------------------------------------
Bu arada ilk mesajı düzeltemiyorum buraya yazayım
edit1:yazılım vs hiç ilginizi çekmiyorsa uğrayın bi ara video oyun konsolları vs de olacak.
edit2: sadece seminer ve eğitimler için gelecek olanların form doldurmalarına gerek yok.
edit2: Formdaki son kayıt tarihlerini dikkate almayın.
edit3: Tekrar söylüyorum öğleden sonra girişde sizi ben karşılayacağım, bazı arkadaşlar yanlış anlamış.
edit3: Eğitimler: iOS ile programlamaya giriş ve Oyun geliştirme temelleri
asa42 tarafından 11/Mar/13 21:51 tarihinde düzenlenmiştirKonuşmacılar Yalım Gerger ( Gerger Consulting )
Daron Yöndem microsofttan gelecek
-
herkes derken belli bir yaş sınırı vs. var mı?
-
asa42 bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
karşılıyorsa pekala elazığdan çıkar gelirim :D
-
sLeymN bunu yazdıasa42 bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
karşılıyorsa pekala elazığdan çıkar gelirim :D
Arkadaşlar bir yanlış anlaşılma var :D
Ne yazıkki ulaşım karşılama gibi bir durum yok :)
@
Lightsaber Lise ve üstü herkese açık mürid. -
asa42 bunu yazdı
@
Lightsaber Lise ve üstü herkese açık mürid.
tüh be.. seminerler filan işime yarardı diyodum ama.. -
Bu şekilde bir kaç seminere katıldım adamlar yemeğine yatağına kadar kaşılıyor mesela İtü nün UÇARI yarışması da var. Maddelerinde yazıyor bürsürü sponsor var karşılıyorlar buda onlardan biri mi diye düşündüm de değilmiş.
-
zeybekustasi bunu yazdı
Bu şekilde bir kaç seminere katıldım adamlar yemeğine yatağına kadar kaşılıyor mesela İtü nün UÇARI yarışması da var. Maddelerinde yazıyor bürsürü sponsor var karşılıyorlar buda onlardan biri mi diye düşündüm de değilmiş.
Ne yazkki kardeşim, etkinliğimiz daha yeni ve sağladığımız destek ödüllere gidiyor çoğunlukla.
-
o değilde ofçayı nasıl sponsor yaptınız
-
Pozitron, eski fizik mühendisi arkadaşlarımızın konuyla alakaları nedir ? Daha fazla ayrıntıya sahipsen çekinme her ne konuda ise yaz.
edit: Öğrenci falan değiliz, öğrenciye mi sadece bu etkinlik ?
kvasir tarafından 11/Mar/13 01:55 tarihinde düzenlenmiştir