İEEE İTÜ Yazılım Maratonu 13' (Herkes Davetli)
-
başvuruyu yaptım fakat sayfalarında da az detay var yazılım problemi derken? pozitron diyince mobile alan geliyor aklıma ama webmi mobilmi desktopmu hangi diller vs. biraz detaylı olsa iyi olurdu
-
Keyr00t bunu yazdı
başvuruyu yaptım fakat sayfalarında da az detay var yazılım problemi derken? pozitron diyince mobile alan geliyor aklıma ama webmi mobilmi desktopmu hangi diller vs. biraz detaylı olsa iyi olurdu
Öğleden sonraki maratonda dil kısıtı yok. Basit bir problem verielecek bu problemi çözen algoritma istenicek
Doğrudan mobil bir uygulama geliştirmeleri istenmicek.Buraya program şemasını da koayayım.
-
VBDream bunu yazdı
Pozitron, eski fizik mühendisi arkadaşlarımızın konuyla alakaları nedir ? Daha fazla ayrıntıya sahipsen çekinme her ne konuda ise yaz.
edit: Öğrenci falan değiliz, öğrenciye mi sadece bu etkinlik ?
Hocam espri gibi bir şey var galiba orda ama anlamadım :S
=> Lise ve üstü herkes gelebilir. öğrenci olmana gerek yok.
-
Başvurular 8 Mart 2013 tarihinde saat 23:59 a kadar yapılabilir.
nasıl yani lan :S
-
hocam başvuru formu açılıyor bitti mi bitmedimi emin olamadım :(
edit:sende konuyu
Konu 10 Mart 2013 (Pazar) 12:13 tarihinde açıldı.
açmıssın hocam tarihlerde bi sıkıntı var ama bilgin varsa bi aydınlat hocam bu tarihler hakkında
GUS tarafından 11/Mar/13 20:20 tarihinde düzenlenmiştir -
proje sahipleri için 8 maraton için 11'i son günmüş biz de zaten maratona katılıyoruz
-
GUS bunu yazdı
hocam başvuru formu açılıyor bitti mi bitmedimi emin olamadım :(
edit:sende konuyu
Konu 10 Mart 2013 (Pazar) 12:13 tarihinde açıldı.
açmıssın hocam tarihlerde bi sıkıntı var ama bilgin varsa bi aydınlat hocam bu tarihler hakkında
Section bunu yazdıBaşvurular 8 Mart 2013 tarihinde saat 23:59 a kadar yapılabilir.
nasıl yani lan :S
Hocam siz başvurunuzu yapın, takmayın tarihleri. bak başvuru yapıp gelmemezlik yok bekliyorum ikiniz de orda :D
-
Blackfire bunu yazdı
proje sahipleri için 8 maraton için 11'i son günmüş biz de zaten maratona katılıyoruz
Belki onlar proje ye katılıyorlardır, maratona katılacak arkadaşlar da en geç yarın öğleye kadar başvurularını yapsalar iyi olur.
-
https://docs.google.com/forms/d/1KP-iyc4tOxvslyNpd0byNt8Gdt2EV-qMCfh5sZ-IZ18/edit
Katılımcıların maratona kendi bilgisayarlarıyla gelmeleri gerekmektedir.
Katılmak istediğiniz Maraton:
şimdi ben sadece izlemeye gidicem ama benim gibi var mı sadece seyirci olarak gidicek bide siz bu kutuları işaretlediniz mi işaretlediysenizde neden işaretlediniz benim projem veya yazlım problemini çözüp 1.500TL alıcak kadar bilgim yok telefon geri dönüş yapıcaklarmış şimdi sorduklarında afallamiyim nedir bunlar bi açıklama yapabilecek var mı?
GUS tarafından 11/Mar/13 20:56 tarihinde düzenlenmiştir -
GUS bunu yazdı
https://docs.google.com/forms/d/1KP-iyc4tOxvslyNpd0byNt8Gdt2EV-qMCfh5sZ-IZ18/edit
Katılımcıların maratona kendi bilgisayarlarıyla gelmeleri gerekmektedir.
Katılmak istediğiniz Maraton:
şimdi ben sadece izlemeye gidicem ama benim gibi var mı sadece seyirci olarak gidicek bide siz bu kutuları işaretlediniz mi işaretlediysenizde neden işaretlediniz benim projem veya yazlım problemini çözüp 1.500TL alıcak kadar bilgim yok telefon geri dönüş yapıcaklarmış şimdi sorduklarında afallamiyim nedir bunlar bi açıklama yapabilecek var mı?kardeşim rahat ol :)
sadece izlemeye gideceksen form doldurmana gerek yoktu aslında ama sıkıntı yok, ayrıca problemi çözcek bilgi diye birşey yok çünkü mantık önemli yani algoritma sorulacak orda.