folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder İem E-Randevu Sistemi Rezilliği

İem E-Randevu Sistemi Rezilliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ehliyet evrakları teslim etmek için iem in sitesinden e-randevu sisteminden randevu almak gerek oradan aldığın çıktıyla evrak teslim ediyorsun

2 haftadır beni perişan etti Allah kahretsin böyle sistemi sistem saat 9:00 da açılıyor 

ama ne hikmetse tam o saatte herkes yüklendiğinden artık ne kadar dandik bir server varsa sistem çöküyor sistem kendine geldiğinde ise tüm randevular dolmuş oluyor ehliyet pasaport vs hepsi aynı sistemde

eskiden sistem yoktu sabahın 5 inde sıraya giderdik ama işimizi de hallederdik güya sıra bekleme olayı olmasın diye sistem kuruyorlar ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar 2 haftadır alamadım yani benim günahım ne

bırakın ben gideyim geceden sıraya geçerim yeterki işim hallolsun 

e devlet online devlet sistemiymiş hikaye yaa bu mantıkla zor hala aynı nane

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

red hack bilse sabah 9 da twit atar hackledik diye :)

Allah kolaylık versin büyük şehirde öyle küçük yerde git al :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

saat 16:00 dan sonra karakola git  randevuya gelmeyenlerin yerine boşluk oluyor o zaman alıyorlar(dı)  4-5 ay önce şuanda öyle mi bilemem. bende çok sıkıntı çektim arıyorsun emniyeti " dohuzda açılıyor karşimm " diyor ama bir turlu o sistem bana denk gelemiyordu..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

09:00'da açıldığı gibi sürücü kursları hücum ediyor kendi öğrencilerine alıyorlar randevu.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Lanet olsun sistemlerine yaa bu mudur hizmet çalıştığım yerden kolay kolay izinde alamıyorum randevu alacağım ki ona göre gideyim insanları madur etmekte üstlerine yok

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

Lanet olsun sistemlerine yaa bu mudur hizmet çalıştığım yerden kolay kolay izinde alamıyorum randevu alacağım ki ona göre gideyim insanları madur etmekte üstlerine yok

Hocam benim arkadaş aldı geçen gayrettepe şubesinden randevusuz hatta 1 gun sonrada kart halinde aldı normalde haftaya gel derler dedim nasıl yaptın işte abi şehir dışına cıkacağım vs diye sallamış birşeyler pekte yoğun değilmiş evrakları teslim edip ertesi günü almış sende öyle yapabılırsın biraz eğil bükül :P

Ignorance is bliss.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

Hocam benim arkadaş aldı geçen gayrettepe şubesinden randevusuz hatta 1 gun sonrada kart halinde aldı normalde haftaya gel derler dedim nasıl yaptın işte abi şehir dışına cıkacağım vs diye sallamış birşeyler pekte yoğun değilmiş evrakları teslim edip ertesi günü almış sende öyle yapabılırsın biraz eğil bükül :P

Daha önce başka bir işlem için gördüm öyle randevusuz gelenlere köpek gibi muamele ediyorlardı git randevu al gel randevusuz gelmeyin buraya kardeşim vs diye memur bağırıyordu resmen hiç o muhabbetlere giremem kaldı ki vaktim yok ona şans için izin alamam 

Yarın başkasına denettircem artık 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archille
    archille's avatar
    Erkek

sadece sabah 9:00 da açılmıyor.ben 1 ay düzenli takip etmiştim öyle alabilmiştim.:) haftaiçi günlerde gece saat 00:00 dan sonrada açıyorlar aklında bulunsun.

Bırakın artık kendi haline yeter...edit:Artık kendi halinde...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek

randevuya gerek yok hoca, sabah erken git şubeye işim şöyle böyle dersin halledersin

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    archille bunu yazdı

sadece sabah 9:00 da açılmıyor.ben 1 ay düzenli takip etmiştim öyle alabilmiştim.:) haftaiçi günlerde gece saat 00:00 dan sonrada açıyorlar aklında bulunsun.

Sabah 9 da açıldığınıda biz keşfettik yani hangi saatler numara alınacağını bile yazmamışlar

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archille
    archille's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    archille bunu yazdı

Sabah 9 da açıldığınıda biz keşfettik yani hangi saatler numara alınacağını bile yazmamışlar

sabah 9 ile 10 arasında açılıyor birde gece 00:00 danda açılıyor.biliyorsundur ehliyetini aldığın kurs hangi ilçeye bağlıysa oranın trafik şube yada ilçe emniyetinde alıyorsun randevuyu.randevusuz gidince parmak izi alınan yerde  sıkıntı çıkarabiliyorlar. ben parmak izi okuturken biri gelmişti öyle.ben gebzeden geliyorum felan.memur bey yemedi geri yolladı adamı.

Bırakın artık kendi haline yeter...edit:Artık kendi halinde...
Toplam Hit: 2523 Toplam Mesaj: 18