İem E-Randevu Sistemi Rezilliği
-
Bu Sabah'ta aynı bok şu devletin bir şeyi düzgün olsun yaa ulan bilişim e-devletimiş e randevu neyinize yaa serveri çocuğunuzun mayın tarlası solaitre oynamaktan sıkıldığı celeron pc leremi kurdunuz dial up bağlantıyla mı serveri dışa açıyonuz be kardeşim
randevu saatini seçiyorum bilgileri dolduruyorum devam et diyorum sistem resmen menapoza giriyor bekliyorum kendine gelsin hiçbir veri alınamadı hatası veriyor geri diyorum yenile diyorum tüm randevular doldu diyor sinirden çıldıracağım yaa lanet olsun böyle sisteme
mail şifresini 123456 yapan adamlardan böyle bir hizmet beklemek hata
SeRDaR tarafından 24/Ara/13 09:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam aynı durumla bende ugrastım 2 hafta kadar.Randevu cıktısı olmadan gidersen kesinllikle bakmıyorlar bosuna ugrasma ben gittim boş oldugu halde kabul etmedi.Sabah kalkıp 8.50 den 9.30 a kadar pc basında bekleyip deneyeceksin bazen sistem geç acılıyor sen yeni günün randevusunu almaya calısırken sistem dün doldugu icin kapalı gözüküyor.
-
SeRDaR bunu yazdı
Bu Sabah'ta aynı bok şu devletin bir şeyi düzgün olsun yaa ulan bilişim e-devletimiş e randevu neyinize yaa serveri çocuğunuzun mayın tarlası solaitre oynamaktan sıkıldığı celeron pc leremi kurdunuz dial up bağlantıyla mı serveri dışa açıyonuz be kardeşim
randevu saatini seçiyorum bilgileri dolduruyorum devam et diyorum sistem resmen menapoza giriyor bekliyorum kendine gelsin hiçbir veri alınamadı hatası veriyor geri diyorum yenile diyorum tüm randevular doldu diyor sinirden çıldıracağım yaa lanet olsun böyle sisteme
mail şifresini 123456 yapan adamlardan böyle bir hizmet beklemek hata
Sistem patlamasa bile randevu almak zor. Ehliyet kursları kendi öğrencileri için pusuda bekliyor.
-
sistem çökmese ben hertürlü alırım bugün tam deng geldi randevu saatini bile seçtim bilgileri girdikten sonra sistem nanay geri geldim yeniledim çoktan dolmuştu :(
başka bir yolu olmalı bunun yaa yılbaşından sonra vergiye zam gelince git farkını yatır gel diyecek bana sağlık raporunun süresi geçmiş yok tekrardan sabıka kaydı getir neden sırf bunların dandik sistemlerinden randevu alamadık diye
-
SeRDaR bunu yazdı
sistem çökmese ben hertürlü alırım bugün tam deng geldi randevu saatini bile seçtim bilgileri girdikten sonra sistem nanay geri geldim yeniledim çoktan dolmuştu :(
başka bir yolu olmalı bunun yaa yılbaşından sonra vergiye zam gelince git farkını yatır gel diyecek bana sağlık raporunun süresi geçmiş yok tekrardan sabıka kaydı getir neden sırf bunların dandik sistemlerinden randevu alamadık diye
Hocam işi olmayan bir kaç arkadaşından rice et onlarda almaya çalışşın belki biriniz alabilir
Cesnist tarafından 24/Ara/13 13:13 tarihinde düzenlenmiştir -
http://sozcu.com.tr/2013/ekonomi/pasaport-ve-ehliyete-yeni-yil-zammi-433416/
SeRDaR tarafından 30/Ara/13 21:15 tarihinde düzenlenmiştir
gelde sövme işte mevzuya bak sırf bunların sisteminin bokluğu yüzünden durduk yere zamlı ödeyeceğim oda yetmedi daha harç bedellerinede vergiyede zam gelecek ve ben hala randevu alamadım yani bimere şikayet ettim -
e-devlet ten aldığım sicil kaydını hiç bir devlet kurumu kabul etmiyor! önlerindeki pc ile 2 tıklayıp görebilecekleri kayıdı bana işten izin alıp sabahın köründe kuyruklara girerek aldırtıyorlar, bu mu e-devlet? sikerim öyle işi.