İgo Navigasyon Türkiye En Güncel Harita - Android
-
-
Citizen bunu yazdı
indiriyorum hacı.
-
Çizik indirecegim , teşekkürler hocam.
-
amk ücretsiz android apk sı yok ya la diğer konuda baktım siktiri boktan bi forma gönderiyor ordanda indiremedim ?
Yokmu olan -
tırt çıktı bu abü ?
anlatım filan yok içinde boş txt var amk

-
hahahah anlatımı.txt boş amk kısaca siz anladınız bunu demek filan mi istemişler ne :D
Darkfeo tarafından 05/Ağu/13 18:42 tarihinde düzenlenmiştir -
Beyler linki gugildan bulup ekledim nasil kurulur bilgim yok.
-
SnipeTR bunu yazdı
amk ücretsiz android apk sı yok ya la diğer konuda baktım siktiri boktan bi forma gönderiyor ordanda indiremedim ?
Yokmu olanAndroid iGO Primo 9.6.7.281004 Tüm ÇözünürlüklerTürkiye de kullanmak için gerekli olan herşey mevcut Türkçe dil, 2013.3 tarihli Türkiye haritası, POI'ler ve Türkçe ses dosyaları spedcam mevcuttur. kurulum için yapmanız gereken tek şey igo klasörünü hafıza kartınızın ana dizinine koyunuz ve telefonunuzla uyumlu ekran çözünürlü olan klasördeki branding+data+sys dosyaları igo nun içine kopyalıyınız igo.apk dosyasını rahat ulaşabilceniz bi yere kopyalayın hafıza kartında sonra kurulumu yapın ekran görüntüleri 960x540 olan Htc sensation xe telefonumdandır sorunsuz çalışmakta
İçinde komik laz ses dosyasıda vardır
Desteklenen Çözünürlükler
320x240
480x320
800x480
854x480
960x540
1024x600
1024x768
1280x720
1280x800
1920x1080
1920x1200
2560x1600torrent linki
not: bu apk ların tlfona kurulumuu videolu yada resimli anlatımı paylaşan olursa fevkaladenin fevkinde olur :)
-
:D hocam ne ettin ya öyle link verilir mi?
Buyrun Sygic için (ben bunu kullanıyorum ve gayet memnunum)
diğerleri için burayı ve muhtelif yerleri gezebilirsiniz.
http://yesilcin.com/index.php/board,31.0.html?PHPSESSID=fnvip6ejcph52j9ltagc237v50
-
android telefonda kullanabileceğim en iyi navigasyon programı hangisi..konum olarak tam yerimi bulabilecek...
-
hickirik13 bunu yazdı
android telefonda kullanabileceğim en iyi navigasyon programı hangisi..konum olarak tam yerimi bulabilecek...
Yandex.Navigasyon tavsiye ederim fakat sürekli internet istiyor.