folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder İgo Navigasyon Türkiye En Güncel Harita - Android

İgo Navigasyon Türkiye En Güncel Harita - Android

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İndirme Linki ;

https://docs.google.com/file/d/0B-imS0F6pi-DUUUyNzN3T3dKOG8/edit?usp=sharing

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

indiriyorum hacı.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

Çizik indirecegim , teşekkürler hocam.

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

amk ücretsiz android apk sı yok ya la diğer konuda baktım siktiri boktan bi forma gönderiyor ordanda indiremedim ? 

Yokmu olan

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

tırt çıktı bu abü ?

anlatım filan yok içinde boş txt var amk

http://www.leyladansonra.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkfeo
    Darkfeo's avatar
    Erkek

hahahah anlatımı.txt boş amk kısaca siz anladınız bunu demek filan mi istemişler ne :D

Darkfeo tarafından 05/Ağu/13 18:42 tarihinde düzenlenmiştir

"Tarikat kutsaldır, maddi çıkar için kullanılamaz." HolyOne
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Beyler linki gugildan bulup ekledim nasil kurulur bilgim yok.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek
    SnipeTR bunu yazdı

amk ücretsiz android apk sı yok ya la diğer konuda baktım siktiri boktan bi forma gönderiyor ordanda indiremedim ? 

Yokmu olan

Android iGO Primo 9.6.7.281004 Tüm Çözünürlükler

Türkiye de kullanmak için gerekli olan herşey mevcut Türkçe dil, 2013.3 tarihli Türkiye haritası, POI'ler ve Türkçe ses dosyaları spedcam mevcuttur. kurulum için yapmanız gereken tek şey igo klasörünü hafıza kartınızın ana dizinine koyunuz ve telefonunuzla uyumlu ekran çözünürlü olan klasördeki branding+data+sys dosyaları igo nun içine kopyalıyınız igo.apk dosyasını rahat ulaşabilceniz bi yere kopyalayın hafıza kartında sonra kurulumu yapın ekran görüntüleri 960x540 olan Htc sensation xe telefonumdandır sorunsuz çalışmakta 
    İçinde komik laz ses dosyasıda vardır 
    Desteklenen Çözünürlükler 
    320x240
    480x320
    800x480
    854x480
    960x540
    1024x600
    1024x768
    1280x720
    1280x800
    1920x1080
    1920x1200
    2560x1600 

torrent linki

not: bu apk ların tlfona kurulumuu videolu yada resimli anlatımı paylaşan olursa fevkaladenin fevkinde olur :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

:D hocam ne ettin ya öyle link verilir mi?

Buyrun Sygic için (ben bunu kullanıyorum ve gayet memnunum)

http://www.maxicep.com/android-gps-navigasyon/android-sygic-gps-navigation-12-2-0-v13-1-4-final-guncel-24-06-2013-a-748578.html

diğerleri için burayı ve muhtelif yerleri gezebilirsiniz.

http://yesilcin.com/index.php/board,31.0.html?PHPSESSID=fnvip6ejcph52j9ltagc237v50

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hickirik13
    hickirik13's avatar
    Erkek

android telefonda kullanabileceğim en iyi navigasyon programı hangisi..konum olarak tam yerimi bulabilecek...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    hickirik13 bunu yazdı

android telefonda kullanabileceğim en iyi navigasyon programı hangisi..konum olarak tam yerimi bulabilecek...

Yandex.Navigasyon tavsiye ederim fakat sürekli internet istiyor.

Toplam Hit: 16770 Toplam Mesaj: 18