folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder İgo Navigasyon Türkiye En Güncel Harita - Android

İgo Navigasyon Türkiye En Güncel Harita - Android

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hickirik13
    hickirik13's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    hickirik13 bunu yazdı

android telefonda kullanabileceğim en iyi navigasyon programı hangisi..konum olarak tam yerimi bulabilecek...

Yandex.Navigasyon tavsiye ederim fakat sürekli internet istiyor.

aynen internet lazım..bir de tam olarak yerimi dogru göstermiyor...gps üzerinden çalışan olursa daha iyi..

bana bu igo yu tavsiye ettiler ama bilemiyorum..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

_________

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palu!123!alu
    Palulu
    Palulu's avatar
    Erkek

çizik olsun

Beklenen Gün Gelecekse Çekilen Çile Kuıtsaldır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

elimde navitel  prology navigasyon cihazı var buna nasıl türk dil haritası yüklerim netten hep android için var.. bi bilgisi olan var mı ?

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Android için en iyisi Sygic ben onu kullanıyorum. Buyrun burdan indirme linli anlatımı falan var hepsi güncel haritalarda dahil.

http://www.fullprogramlarindir.com/sygic-full-gps-navigasyon-turkce-android-apk-indir.html

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek
    hickirik13 bunu yazdı

android telefonda kullanabileceğim en iyi navigasyon programı hangisi..konum olarak tam yerimi bulabilecek...

igo yu tek geçerim haritaları poi leri kolay bulunur sygic i de daima yedekte bulundururum 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    goldfinger bunu yazdı
    hickirik13 bunu yazdı

igo yu tek geçerim haritaları poi leri kolay bulunur sygic i de daima yedekte bulundururum 

Tam olarak telefon ile alakalı değil mi biraz? Ben Yandex Navi ve Google Maps kullanıyorum. İkisi yeterli oluyor. Ve her zaman tam bulunduğum yeri buluyor. Ancak çoğu telefonda aynı uygulama ile alakasız adresler bulduğunu gördüm. Ben Nexus 4 kullanıyorum. 

Yandex'in araması biraz sıkıntılı. Google Maps ile yerimi bulup Yandex'den sesli yönlendirme yapıyorum. Google haritada da Yandex gibi sesli yönlendirme olsa ( Varsa da bilmiyorum ) başka birşeye gerek kalmaz zaten. Araba da sesli daha iyi oluyor. 

Toplam Hit: 16771 Toplam Mesaj: 18