İguana
-
hıyaru uzunlamasına 4 e böl acayip yer
-
saftiriksincap bunu yazdı:
-----------------------------
Özellikle erkek iguanalar oldukça agresiftir. Ergenlik boyutlarına geldiğinde tahmin edemeyeceginiz kadar saldırganlaşabilir. Ve inanın gerçekten çok kötü ısırırlar.-----------------------------
aman hocam dikkat et ufaklığı ısırdımı hayatın biter :D
şaka bir yana ilginç bir hayvan.yılandan çok korkarımda yine kertenkele tarzında olanlardan pek korkmam :D evde ne yapıyor hocam mesela kedi bir şey bulur onla oynar,köpek yatar uyur sahibine oyunlar yapar bu ne yapıyor odun gibi bütün gün öyle duruyor mu :) -
güzel hayvana benziyor.
-
omerelili bunu yazdı:
-----------------------------HiyarliBaba bunu yazdı:
Ne yir ne içer bu ?
-----------------------------hiyar yer :D
Otobur olması en güzeli yoksa mazallah .. :) -
IRET bunu yazdı:
gumusservi bunu yazdı:
-----------------------------çok değişik ya :))
-----------------------------kuştan vaz mı geçtin?
-----------------------------yok yaa buna bakamam ben :D burdan bakarım sadece :))
-
OveRTaX bunu yazdı:
saftiriksincap bunu yazdı:
Özellikle erkek iguanalar oldukça agresiftir. Ergenlik boyutlarına geldiğinde tahmin edemeyeceginiz kadar saldırganlaşabilir. Ve inanın gerçekten çok kötü ısırırlar.-----------------------------
aman hocam dikkat et ufaklığı ısırdımı hayatın biter :D
şaka bir yana ilginç bir hayvan.yılandan çok korkarımda yine kertenkele tarzında olanlardan pek korkmam :D evde ne yapıyor hocam mesela kedi bir şey bulur onla oynar,köpek yatar uyur sahibine oyunlar yapar bu ne yapıyor odun gibi bütün gün öyle duruyor mu :)
-----------------------------valla hocam iguana değil kenyalı maraton koşucusu gibi yerinde durmuyo odada cirit atıyo sağa sola tırmanıyo falan şimdi akvaryuma koydum mal mal bakıyo, sırtında ufak bi böcek gördüm hemen ilaçladım kafesledim hayvanı :D:D
bu arada hayvan acayip güzel besleniyo çok güzel marul yiyo valla ısırıyo eliyle koparıyo falan hoş hayvan peder biraz tırstı ama olcak o kadar :D
-
güneş ışıgı ısı nem sabitleri var dikkat et ben baktım işin zor.
-
bayılıorum bu haywana ben ,)) duruşu bile asil bee ,)
-
Hacı git kedi köpek kuş besle bu ne la böle
-
Merhaba sürüngenler konusunda her konuda yardımcı olabilirim, kafanıza takılan bir soru varsa bana sorabilirsiniz bende 1.20m'lik bir albino piton sahibiyim daha öncede tarantula,iguana,yemen bukalemunu,gecko,boa yılanı, anaconda besledim.Şuanda elimde sadece albino ve varan var bir adet.Varan beslemeyi düşünen varsa satıyorum ilgilenen arkadaşlara özel bir indirim yaparım terrariumu ile birlikte veriyorum.Resimlerini hemen şimdi ekliyorum..