IHS Hesabi Elimde Olan Domaini Nasil Yuruturum ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    ipTelefon bunu yazdı
    janni bunu yazdı

yürütemezsin gibime geliyor.

tek çare transfer etmen domaini oda emaille bildirilir.

Hesap ayarlarını değiştirip Emaili felanda değiştirmen lazım.

Bence zor tabi ama imkansız değil.

@janni bende onu soruyorum işte hacı, transfer kodu gelir gelmez başka bir şirkette kendi hesabıma aktarıcam. adamlar max 3-4 saatte farkeder 3-4 saatte farkedince geri alabilirlermi ?

@ceo mahkeme ile com domaini geri alabilirlermi? hangi mahkemeye vericekler ? 

@amdci  hocu para sayma makinem bozuldu yenisini almak için para lazım hep ondan :(

edit: doğrudan sağlam bir cevapla yardımı dokunana domainden gelir elde edersem %5 vericem

ben kuyumcuyu soyarken kapıda motoru durdurmadan bekleyene ganimetin yüzde5 i ni vericem diyosun yani :) 

hayırlı işler diyorum :)

yannız bu şekilde alacağın bi domaini öpe öpe geri alabiliteleri olduğunu düşünüyorum.

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

telefona onay mesajı geliyor diyw biliyorum ihsde. tek çaren sosyal mühendislik ama o da yemez. ararlar direk mevcut numarayı. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ya mal mal iş yapma :D senı anında bulurlar aklını basına al 100 bın tl verıcek adam senımı bulamıcak. mutlu mesut bır hayatın varken boktan işlere buluşma. her turlu enselerler senı. hadı senı bulamadılar dıyelım mahkeme yolu ıle alırlar. 

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    itfaiyeci bunu yazdı

telefona onay mesajı geliyor diyw biliyorum ihsde. tek çaren sosyal mühendislik ama o da yemez. ararlar direk mevcut numarayı. 

hocam bu yuzden kendi ihs hesabima transfer etmeyi planliyorum oncesinde

birkac forum dolastim, transfer den  sonra 60 gun icinde basvurursan icann transferi geri cekebiliyomus oyle bi dalgalar varmis.

simdi baska bir registrar a transfer edip orda tutmayi planliyorum iki ay, dns vs yi hiz bozmayacagim tabi sitede max 3-4 saatlik bir kesinti olur.herifler 2 ay farketmezsen ucururum domaini.

onay mesaji icinse sey dusunuyorum, simdi herifi facebook ta arattim annesi ni eklemis profiline anne kizlik soyadida gorunuyo (annesinin profilinda iki tane soyad yaziyo meryem kemeroglu tasoglu gibi), herifin kimlik kopisini bulabilirsem turkcell e gidip yedek sim kart cikarabilirim.

bir hatta ait iki sim kart olunca ve ikisi de acik olunca mesajlar hangisine gidiyor onu deneyecegim

tabi telefon elime gecince gmailini de alirim, ama gmaili alinca sifresini degistiririm ve degisitrdimi farkeder gidip ihs yi de kontrol edebilir... 

@harun hoca ne diyosun allah askina ya ?

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

ipTelefon konuyla alakasız olucak ama , yaş kaç _?

http://www.leyladansonra.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Açıkçası yapma sikerler diyorum. Baskada bırsey demiyorum.

h2run tarafından 30/Haz/13 04:16 tarihinde düzenlenmiştir

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    ipTelefon bunu yazdı
    itfaiyeci bunu yazdı

hocam bu yuzden kendi ihs hesabima transfer etmeyi planliyorum oncesinde

birkac forum dolastim, transfer den  sonra 60 gun icinde basvurursan icann transferi geri cekebiliyomus oyle bi dalgalar varmis.

simdi baska bir registrar a transfer edip orda tutmayi planliyorum iki ay, dns vs yi hiz bozmayacagim tabi sitede max 3-4 saatlik bir kesinti olur.herifler 2 ay farketmezsen ucururum domaini.

onay mesaji icinse sey dusunuyorum, simdi herifi facebook ta arattim annesi ni eklemis profiline anne kizlik soyadida gorunuyo (annesinin profilinda iki tane soyad yaziyo meryem kemeroglu tasoglu gibi), herifin kimlik kopisini bulabilirsem turkcell e gidip yedek sim kart cikarabilirim.

bir hatta ait iki sim kart olunca ve ikisi de acik olunca mesajlar hangisine gidiyor onu deneyecegim

tabi telefon elime gecince gmailini de alirim, ama gmaili alinca sifresini degistiririm ve degisitrdimi farkeder gidip ihs yi de kontrol edebilir... 

@harun hoca ne diyosun allah askina ya ?

hesaplar arası transferi kastetmiştim zaten ben. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam şimdi bu tür olayn direk hukuksal boyuttaki kanunlarını pek de bilmememe rağmen sana birkaç şey söyleyeceğim.

Şimdi ben site sahibiyim diyeli, sen domaini kendi hesabına transfer ettin. Bende gittim savcılığa suç duyurusunda bulundum.

Senin o ihs hesabını aldığın andaki ip adresini buldururum, he int. kafeden falan girerim diyorsan o gün o pcye girmiş herkesin o kafedeki kamera kayıtlarını alırım seni gene de bulurum. Ki bu işlemler 100 bin tl tutmaz. Sonra sana benim sitenin geliri şuydu şu kadar gün çalıntı kaldı zararım şu diye karşı tazminat davası açarım donuna kadar alırım.

Çünkü yaptığın iş hırsızlık olduğu gibi para istemen falan şantaja da giriyor gibi.

Yanlışım varsa bilgili arkadaşlar düzeltsin.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Adamın sim kartını çıkarırsan diğer sim kart iptal oluyor bildigim kadarıyla , yada müşteri hizmetlerini ararsın mesajlarım bu numaraya yönlendirilsin diye.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

domaini ihsden kendi hesabına alırsın ancak ihs dışına çıkarman auth kodu girildikden sonra 24/48 saat arasında değişir bu süre zarfında adam uyanırsa ki uyanıcaktır ihs hesabın banlanır domainde adama verilir hakkındada dava açılır

EcHoLL tarafından 30/Haz/13 05:31 tarihinde düzenlenmiştir

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
Toplam Hit: 4468 Toplam Mesaj: 32