İhs Hosting Kullanan ? (Ne Kadar İyi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Bir çok kişi ihs güzel vs.. dedi.Bende denemek için üye oldum.Gecenin 3 ünde mesaj attım.Sadece 12 dakika sonra cevap geldi.Sabah 2-3 dakika içinde cevap atıyorlar.Hemen ilgileniyorlar.Bende gözümü kırpmadan domain aldım.

Şimdi büyük bir sorunum var hosting.Sonuçta hosting önemli.60 ytl ihs 'nin 1 senelik php hostingi.Sonuçta 1 aylık içki param 60 ytl.Problem değil seneliğe yatırırım.Fakat nasıl ?

Korkum kodların çalınması, sitenin zırt pırt kapanması vs..Daha önceden ihs hosting kullanan var mı ?

----

Eğer güzelse hemen alacağım (bu akşam).Fikirleriniz nedir merak ediyorum.Var öyle 3-5 firma daha herkesin güvendiği...Ben sadece ön araştırma yapmak istedim.Bir kaç gün içinde 1-2 yerden alabilirim.Fakat adam gibi bir yerden almak istiyorum

Bu sadece meraktır.Kullanan varsa buraya görüşlerini yazabilir mi ? (not : 60 ytl bana göre çok falan demeyin istediğim hizmeti nasıl eğer iyi ise 100 ytl de yatırırım)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

iyi diyorlar.. memnun olan çok smyrna hosting de iyidir. smyrna ile çalışıyorum 2 yıldır bir sorun yaşamadım. kod çalınma gibi olayın katiyen olmaz onlar senin kodlara tenezül etmezler :))

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

bende smyrna ile çalışıorum gayet mutluyum

istersen denemen içinde (hızını falan) host açabilirim

ihs içinse daha önce hiç kullanmadıgım için bişi sölemem yanlış olur

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

duydum orayı zaten.Benim kodlarıma şimdilik tenezzül etmezler fakat uzun planlarım var.2-3 sene sonra güzel birşey orataya çıkarsa (ki tarcanbot daki kodları geliştirip bilgi motoru yapacağım) o zaman bir problem olabilir işte..

Sonuçta hepsine emek veriyorum hazır kullandığım birşey yok.Database falan gitse fazla üzülmem fakat kodlar daha önemli.Ne kadar basitte olsa emek var işin ucunda.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

The_FCN bunu yazdı:
    -----------------------------

bende smyrna ile çalışıorum gayet mutluyum

istersen denemen içinde (hızını falan) host açabilirim

ihs içinse daha önce hiç kullanmadıgım için bişi sölemem yanlış olur

hocam 1-2 güne kadar bakıcamda benim istediğimi söyliyeyim ;

sanalcellatlar diye bir site açtım onun dışında nickmator diye başka bir site vardı elimde.İkisinide bir şekilde açtırdım şimdi hatırlamıyorum.Ama açtırmaz olaydım.

Yok neymiş server taşınıyormuş.Sanalcellatlar sitesinde 1 senede 4 kere taşındı.Bir gidiyordu ste 4 gün sonra geliyordu.Nickmator de problem çıktı aynı şekilde.1-2 kez taşınıyor ayağına yattılar.

tamam taşına bilir anlarım ama senede 3-4 kez olunca ve siteler 2-3 günlüğüne gidince insanın sinirleri hopluyor :-/ Benim istediğim 1 sene boyunca adam gibi açık kalsın.Yok saldırı var yok şu var bakamayız biz istemiyoruz falan ayağınada yatmasınlar.Çünkü sanallcellatlara saldırı var diye istemediler.3 hafta peşinden koşturunca başka yere aktardılar ordada sorun çıktı

---

kısacası zırt pırt başka yere taşınmayan, hizmetin sürekli kesilmediği güzel bir yer istiyorum.Hızda önemli tabi :-/

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

duydum orayı zaten.Benim kodlarıma şimdilik tenezzül etmezler fakat uzun planlarım var.2-3 sene sonra güzel birşey orataya çıkarsa (ki tarcanbot daki kodları geliştirip bilgi motoru yapacağım) o zaman bir problem olabilir işte..

Sonuçta hepsine emek veriyorum hazır kullandığım birşey yok.Database falan gitse fazla üzülmem fakat kodlar daha önemli.Ne kadar basitte olsa emek var işin ucunda.

hocam adamlar dvixplanet sinematurk gibi sitelerle çalışıyolar anla artık :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

adamlar senin yazdığın 2 if'i ne yapacaklar ?

madem bu kadar saklıyorsun kodlarını, evinde barındır server'ını , yoksa asla kafan rahat etmez.

yada kodlarını şifreleyebilirsin :)

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

SharpShooter bunu yazdı:

madem bu kadar saklıyorsun kodlarını, evinde barındır server'ını , yoksa asla kafan rahat etmez.

2 if ?

benim ifle çalıştığımı nerden biliyorsun sen ? İf-else yok.Onun içinde farklı kodlarda var.Öyle

if ($gelen=='merhaba')

diye basit birşey yok merak etme.İlerleyen zamanda satır sayısı artacak.O satırlarda cümleyi anlayabilecek.

Zaten sorun bilgisayarlara kullanıcının ne demek istediğini anlatabilmekte.Eğer bunu güzelce yaparsan adam gibi arama motoruda yaparsın, işine yarayacak başka uygulamalarda

-----

Kodları şifreleme yollarına baktım hepsi çözülebiliyor.Base64 şu bu ..Maalesef güzel birşey bulamadım.Sonuçta kod şifreleyince sunucunun bunu çözüp okuması lazım.

------------

Cyber-warrior de bir konu vardı tarcanbot diye.Adamın dedikleri => para verip kodlarını alalım.

Başka sitelerde de böyle.İsterse çok boktan ziyaretçi defteri olsun ama kimse para basıp ne database nede kodlarına ulaşamasın.Benim istediğim bu

Buradaki konuda benim yaptığımın ne kadar boktan birşey olduğu yada değersiz olduğu değil.Hosting şirketlerinin ne kadar sağlam olduğu.

---

Şu an işten anlamayan adamlara para basarak kaç tane sitenin database ine ulaşabilirsiniz !! Kaldı ki bir çok hack grubu para basarak serverlara adlarınıda yazdırmıştı..

İsterse benim içeriğimin değeri 5 ytl etsin ama adam 5 bin verdiği halde açmasın.Böyle bir server istiyorum.Bahsettiğim konu bu.Yoksa bi tane tartışma konusu açardım tarcanbot ne kadar kaliteli adı altında dilediğiniz gibi tartışırdınız

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

SharpShooter bunu yazdı:

2 if ?

benim ifle çalıştığımı nerden biliyorsun sen ? İf-else yok.Onun içinde farklı kodlarda var.Öyle

if ($gelen=='merhaba')

diye basit birşey yok merak etme.İlerleyen zamanda satır sayısı artacak.O satırlarda cümleyi anlayabilecek.

Zaten sorun bilgisayarlara kullanıcının ne demek istediğini anlatabilmekte.Eğer bunu güzelce yaparsan adam gibi arama motoruda yaparsın, işine yarayacak başka uygulamalarda

-----

Kodları şifreleme yollarına baktım hepsi çözülebiliyor.Base64 şu bu ..Maalesef güzel birşey bulamadım.Sonuçta kod şifreleyince sunucunun bunu çözüp okuması lazım.

------------

Cyber-warrior de bir konu vardı tarcanbot diye.Adamın dedikleri => para verip kodlarını alalım.

Başka sitelerde de böyle.İsterse çok boktan ziyaretçi defteri olsun ama kimse para basıp ne database nede kodlarına ulaşamasın.Benim istediğim bu

Buradaki konuda benim yaptığımın ne kadar boktan birşey olduğu yada değersiz olduğu değil.Hosting şirketlerinin ne kadar sağlam olduğu.

---

Şu an işten anlamayan adamlara para basarak kaç tane sitenin database ine ulaşabilirsiniz !! Kaldı ki bir çok hack grubu para basarak serverlara adlarınıda yazdırmıştı..

İsterse benim içeriğimin değeri 5 ytl etsin ama adam 5 bin verdiği halde açmasın.Böyle bir server istiyorum.Bahsettiğim konu bu.Yoksa bi tane tartışma konusu açardım tarcanbot ne kadar kaliteli adı altında dilediğiniz gibi tartışırdınız

zumsuk,  2 if'ten kasteddiğimi anlayamayacak kadar düz bir insanla ne konuşulabilir ki ?

afadersinde yazdıklarını klavyeye bi yeriyle oturup yazanlar var komik olma lütfen :)

neyse iyi çalışmalar umarım dilediğin gibi bir şeyler bulursun.

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

domain için ihs.com.tr host için rh.com.tr derim (yerli olarak). belki ihs de iyidir ama kullanmadım hostunu domain panelini kullandım.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

SharpShooter bunu yazdı:

zumsuk,  2 if'ten kasteddiğimi anlayamayacak kadar düz bir insanla ne konuşulabilir ki ?

afadersinde yazdıklarını klavyeye bi yeriyle oturup yazanlar var komik olma lütfen :)

neyse iyi çalışmalar umarım dilediğin gibi bir şeyler bulursun.

hala olayı anlamadın zaten.

-> buradaki önemli nokta benim yazdıklarımın ne kadar kaliteli olduğu değil;

Önemli olan hostun ne kadar güvenilir olduğu.Neden ısrarla tek konu üstünde duruyorsunuz anlamıyorum.

NEreden belli 5 sene sonra kimsenin götüyle yazamayacağı birşey yapmayacağım ??? Yada 2 sene içinde farklı bir konuda ilerlemeyeceğim nerden belli ?

O zaman oturup tekrar mı adam gibi bir yer arayacağım ne saçma konuşuyosunuz ya

-----

Deneyimlilerden istenilen -> Güvenilir, sağlam bir hosting firması

sizin bana yazdığınız -> adamlar senin kodlarını napsınlar

--

Haklısın daha bu ayrımı anlamayan adamlarla konuşulmaz !!

Toplam Hit: 7123 Toplam Mesaj: 25