İhs Hosting Kullanan ? (Ne Kadar İyi)
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
SharpShooter bunu yazdı:
zumsuk, 2 if'ten kasteddiğimi anlayamayacak kadar düz bir insanla ne konuşulabilir ki ?
afadersinde yazdıklarını klavyeye bi yeriyle oturup yazanlar var komik olma lütfen :)
neyse iyi çalışmalar umarım dilediğin gibi bir şeyler bulursun.
-----------------------------hala olayı anlamadın zaten.
-> buradaki önemli nokta benim yazdıklarımın ne kadar kaliteli olduğu değil;
Önemli olan hostun ne kadar güvenilir olduğu.Neden ısrarla tek konu üstünde duruyorsunuz anlamıyorum.
NEreden belli 5 sene sonra kimsenin götüyle yazamayacağı birşey yapmayacağım ??? Yada 2 sene içinde farklı bir konuda ilerlemeyeceğim nerden belli ?
O zaman oturup tekrar mı adam gibi bir yer arayacağım ne saçma konuşuyosunuz ya
-----
Deneyimlilerden istenilen -> Güvenilir, sağlam bir hosting firması
sizin bana yazdığınız -> adamlar senin kodlarını napsınlar
--
Haklısın daha bu ayrımı anlamayan adamlarla konuşulmaz !!
-----------------------------iyi peki hocam ben yanlış anlamışım.
-
Bende ihs ile calısıyorum ama domainim var.Herkes güzel diyor.
Smyrna dan da host aldım o da fena değil.
-
fena değil drken ? sıkıntı falan mı çıkarttı ?
-
Türkiye de Natro dan başkası yalan.
-
zumsuk bunu yazdı:
duydum orayı zaten.Benim kodlarıma şimdilik tenezzül etmezler fakat uzun planlarım var.2-3 sene sonra güzel birşey orataya çıkarsa (ki tarcanbot daki kodları geliştirip bilgi motoru yapacağım) o zaman bir problem olabilir işte..
Sonuçta hepsine emek veriyorum hazır kullandığım birşey yok.Database falan gitse fazla üzülmem fakat kodlar daha önemli.Ne kadar basitte olsa emek var işin ucunda.
-----------------------------smyrna firmasına sonuna kadar kefil olurum sahibi Serkan koç Realden tanıdıgım zamanında yanında takıldıgım birisi bu isi bayadır yapıyor oyle kimsenin emeginde gozu olan birisi degil hedefi zaten belli kazanmak..
-
sabrım kalmadı :) ihs den aldım hostu 15 dk içinde açıldı, alan adı yönlendi
adresinden hizmet veriyorum !! hayırlı uğurlu olsun :D
-
trampfd bunu yazdı:
Türkiye de Natro dan başkası yalan.
-----------------------------bizim yedekleri uçurmuşlar, şirket sitesi felan gitmişti.. hesabını da veremediler..
@zumsuk ihs 2 yıldır kullanıyorum domain host ama, host 1 site için kullanıyorum, onda da 2 yıldır yapım aşamasında indexi duruyor :D Büyük ihtimal sorun yaşamazsın.
Smryna ya göre ihs daha kurumsal sanırım, hayırlı olsun. TR istemeseydin kesinlikle dreamhost derdim, memnunum dh'dan.
-
isimtescil.net'ten almada ...
-
ihs kullanıyorum, takdir ediyorum. öneririmde ;)
-
ihsden uzak dur ticket çok geç geliyor tek sorunları bu. ama önemli sorun