İhtiyaçtan Sıfır Kutusunda 1TB Philips External Daha Ucuzunu Bulamazsın!
-
nazmanya hajım üretim yeri hollanda olarak biliyorum.
ayrıca ürün sıfır kutusundadır. o yüzden çantası yoktur..:)
-
rapper bande almak istiyorum. zaten pm olarakta gonderdim. odeme işi nasıl olacak onu pm ile atabilirsen sevinirim.
-
Anlamadığım bir nokta var, adam elindeki malı satmak istiyor neden köstek olunması için post kasılıyor, isteyen alır istemeyen almaz. Her konuda aynı şekilde ya mal kötülenir ya farklı ürünler belirtilir. İstemeyen almaz, ayıp yaptığınız...
-
İlginize teşekkürler müridler ilk satışımız gerçekleşmiştir.
Alıcı : paranoiattack
Hayrını gör hajım. teslimat cumartesi günü yapılacaktır.
Bu arada arkadaşlar ist dan gelecek taleplerde elden teslim olanağımız mevcuttur :):):) ehueuhueh
-
Maxtor 1,5 TB 3,5" EXT.
Ürün kodu: 1073-102111
Fiyatı:178,00 USD + KDVKDV Dahil:296,59 TL *satılmış zaten ürün hayırlı olsunbu alette kaçmaz söliyim bimekste.darty'de de 299 fiyatı. -
bir iki hafta önce hafta 1.5 tb seagate aldık 310 civarında
-
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------
bir iki hafta önce hafta 1.5 tb seagate aldık 310 civarında
-----------------------------Eeeee sonra? daha daha nasılsın?
-
Beyler adam burda mal satmaya çalışıyor şu ürünü alın bu ürünü alın demek dogru degil.Ha şunu diyebilirsiniz ben aldım bunu memnun kaldım yada kalmadım...Öbür türlüsü bunu bırak abi şunu al demek pek hoş kaçmıyor.
-
Haklısın
-
bugun saat 1,30(AM) da bunu almasaydım http://www.hepsiburada.com/toshiba-640gb-16mb-7200rpm-3.5-tasinabilir-disk-px1393e-2g32/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd84159 senin urunuu alırdım arkadaşım. diğer müridlere söyluyorum arkadaşımızın hdd si gerçekten kaliteli ve masaüstü kullanıcıları için ideal bi üründür. Fkat laptop kullanıcıları bu ürünün 3,5 olduguna dikkat etsinler, kullanım için elektiriğe ihtiyac duyar. buda sizin için sıkıntı arzedebilir.