İhtiyaçtan Sıfır Kutusunda 1TB Philips External Daha Ucuzunu Bulamazsın!
-

evet müridler sanrım ilk ürünü ben aldım inş. hayırlı bir alısveriş olmuş olur. fotografıda koydum. doldurmaya başladım bile. :) . istanbuldan alıcaklar, rapper gibi bir müridle de tanışma fırsatını yakalarlar. 1tb beni bayağı bir götürür.
-
Bu ürünün tek dez avantaji bana göre o siyah plastiklerin toz kapmasi, temizlenmesi zor.
Onun disinda bana sanki cok isiniyor gibi geldi. Sizinkide fazla isiniyor mu yoksa benim ki mi anormal?Bu arada 1TB seni fazla götürmez, merak etme. Bir kac aya dolar.
Bende ne umutlarla almistim hehe -
ben de maxtor kullanıyorum 1tblik.. kullanmadığınız zamanlarda fişten çekin çok ısınmaz makina.. bütün taşınabilirlerden bahsediyorum..
sürekli açık tutarsanız hem pc yavaşlar hem de gereksiz ısınır..
en iyisi dosya aktarımı yaparken takın. veya içinden birşey izlerken işte. sürekli açık tutmak saçma geliyor bana =)
-
trooper bunu yazdı:
-----------------------------bugun saat 1,30(AM) da bunu almasaydım http://www.hepsiburada.com/toshiba-640gb-16mb-7200rpm-3.5-tasinabilir-disk-px1393e-2g32/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd84159 senin urunuu alırdım arkadaşım. diğer müridlere söyluyorum arkadaşımızın hdd si gerçekten kaliteli ve masaüstü kullanıcıları için ideal bi üründür. Fkat laptop kullanıcıları bu ürünün 3,5 olduguna dikkat etsinler, kullanım için elektiriğe ihtiyac duyar. buda sizin için sıkıntı arzedebilir.
-----------------------------haklısın hajım zaten adaptör ve usb kablosu var yanında. Bu ürünü alacak arkadaş depolama arsivleme amacıyla alırsa oldukça kullanışlı taşıma konusunda evet elektrik olan bir yer gerekiyor. Ben mesela laptopında kullanıyorum resimlerde de görüldüğü üzere..
Paranoiattack kardeşim seninle tanışmakta çok güzeldi. TEKNOSA daki eleman nasıl 455YTL çekti aynı ürüne :):):) Bu arada arkadaşlar Paranoiattack ile beraber cevahirdeki teknosa ya girdik aynı birebir ürünün fiyatını sorduk ve 455ytl cik dedi arkadaş tabi ben içimden kıs kıs gülüyorum :)
TBT buluşmalarına katılıyosun bak bundan sonra Paranoiattack ona göre :):):):)
Hayrını gör hajım bir sıkıntın derdin olursa bir PM kadar uzaksın bana :)
-
Arkadaşlar evet satışlar oldukça açıldı zaten böyle bir fırsatı da kendini bilen kaçırmıyor :)
Son 2 adet External gitti gidecek haberiniz ola :)
-
Oha evdeki Hdd'm 80 gb bnim xD
-
Recoba_20 bunu yazdı:
-----------------------------
Oha evdeki Hdd'm 80 gb bnim xD
-----------------------------1 TB verelim hajım :) TBT Özel promosyonundan yararlan :)
-
ürün çok güzel bende aynı ürünün 400 gb sini kullanıyorum çok memnunum. ama sadece şunu söylemek istiyorum aldığınız ürünü hiçbir sebep göstermeksizin 15 gün içerisinde iade etme hakkın var. :)
-
Abi hala darty'de teknosadan bahsediyosunuz...
Electoroworld'e en son ne zaman gittiniz.
Suan piyaasda abartılı fiyatlara satılan bi çok üründe hayvani indirim var.
Arkdasın birinin verdiği 1tb lik seagate HDD 169 TL suan.
Maxtorun 1.5 tb'liği 229 gibi bi fiyatta...
Bunları biliyorum çünkü electro çalışanıyım ve olayın içindeyim sırf %120 fiyat garantisi olayı yüzünden ve rekabet olayından dolayı böyle fiyat yapıyolar...
taksit seçenekleri şöyle
PFT: peşin fiyatına taksit
Bonus,american express Pft 5 taksit
Hsbc'ye pft 5 taksit
card finans'a pft 3 taksit.
axess harici diğer tüm kartlara 6-9 taksit ama vadeli fiyat üzrinden.
-
hocam electro-world astoria da var , astoria'nın yeri ters geliyo pek uğrayamıyoruz o tarafa :)
ama oranında kendine has indirimleri var tavsiyedir :)