II. Geleneksel T.B.T Adana Buluşması [Bitti! Resimler İçerde][Axi"Li Resimleri Ekledim]
-
yolda rastladığımı duvarda ki axi resmi önünde telefonla çekilmiş iki resim vardı arkadaşlar yayınlamamı istemişlerdi fakat resimler daha yeni geçebildi elime. yeni konu açmadan bura da atayım linkleri dedim.
http://www.imagebanana.com/img/me59z4v/Photo0034.jpg
http://www.imagebanana.com/img/1ekln3uk/Photo0035.jpg
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
öncelikle başta kitzz olmak üzere bahanesiz olarak gelmeyenlerin ben te amk!Sular Börekçisinde börek yedik. ardından a4de oraya geldi. sonra yürüdük felan epey. tariqat ralli yaptık.
Önce 5 turluk toturial turu attık. Sonra 2 turluk ralli de kompi arkadaşımız son anda a4tech'in kıçının dibinden fırlamak süretiyle birinci olmuştur. Sonuçlar:
1. Kompi
2. a4tech
3. aforizma [üstad]
4. realkurd
5. tornavida :D [çaylak sürücü]
6. Feragatt ;Pbir cafe neyim bulak dedik oturduk cafede. kompi eve gidip marconun yemeğini verdi. o gelene kadar bizde işte sohbet ettik kimimiz tavla oynadı. o arada vutkubay'da katıldı olduk mu 7 kişi? olduk. nargile çekmeyi öğrendim :| kafam döndü felan üstadımız her boktan anlar aforizma sağolsun. wireless'ta takıldık. bir iki bilgi neyim gösterdik. kompinin dili çözüldü benle taşak geçmeye başladı tabi ben tınlamayınca sustu marconun yandan yemişi üstten girmişi ;P işte ardından dedik counter kasalım. gittik netcafe'ye bunnar oynadılar tabi ben bilmiyorum paso ölüyorum. vutku abiniz katliam yaptı torna'da netcafeci zaten arkasından geldi. kompi de az değildi benden başkasını vuramıyodu zati :| (en sonunda bi kere bende onu vurdum amk) sonra çıktık kebap yemeye kebabı yedik götümüz kalktı deli sikmiş gibi yürüdük bi yerlere sora ağaçlıkta oturduk. tabi muhabbet güzel ddönüyo felan. ordan afo ve vutku bizden ayrıldı kompi eşyalarımı getirdi biz de gene nargile içmeye gittik görmemişler gibin :D a4'te öğrendi kafası uçtu tabi. sonra istasyondu otogardı ayrıldım adanadan. güzeldi hoştu anıydı taşaklıydı. gelmeyenleri marco'ya çüktürecez zaten. bi de şimdi bunları niye anlatıyorum ben? canınız çeksin diye amk niye olacak ;P
kaçırdığım unuttuğum kısımları da arkadaşlar anlatsın. :) axi 'nin resmide gelir bi kaç saate kadar :P
Resimler: http://dosyam.net/?id=4b54uu
-
hehehe helal compi basarılarının dewamını diliyoruz kürsüye cıktın mı ?
-
bulşmadan canlı yaın :D
evet burada çok büyük bi heyecan war :p -
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------Buluşma başlamış bulunmaktadır. Başta kitzz olmak üzere bahanesiz olarak gelmeyenlerin ben te amk!
Tariqat Rally sonuçlandı. Son 2 turluk ralli de kompi arkadaşımız son anda a4tech'in kıçının dibinden fırlamak süretiyle 1. olmuştur. Sonuçlar:
1. Kompi
2. a4tech
3. aforizma [üstad]
4. realkurd
5. tornavida :D [çaylak sürücü]
6. Feragatt ;PŞimdilik pek birşey yazmayaceğim. birazdan vutkubay'da bize katılacak. ayrıntıları tekrardan yayınlarım. büssürü büssürü resim çektik. topunuzun hepinizin amk gelmeyenler üçün
-----------------------------
kaptan orda yok mu ??
Yoksa kompiye dikkat edin :D -
kardeş misafirler varsa barkalada gelin ha arkadaslara iyi agırlayın..ardından cetinkayanın karısıdında sinema şölen var 3 film birden orayada gidin..oradan cıkıp ardından mestan hamamı sonrada kardeş imparator kebap acılmış küçük saat civarında orayada bir ugrasyın...şimdilik bu kadar aklıma geldikce yazacam..
-
resimleri bekliyoz :D
-
kulaklarım çınlıyor,kürdo mu sövdü yoksa :D
beyler iyi eğlenvceler size,bende 5 kurş para yoktu,otlaçılğı da sevmediğimden gelemedim.İyi eğlenceler size. -
güzel oldu güzel xD daha yeni eve geldim zevkli gecti sakindi ama biz daşşaımızı yaptk eglendk güldk oynadk xD kürdonun saat 10da arabası vardı sabah orda olur resimleri yarn sabah uploadlıcak bekleyiniz..
-
süper oldu amk bulusma :D kürdo sabah resimleri atar artık :P
-
canlı yayın aracı lazımmı abi atv den çalıım bir tane :P
-
ha bu arada bi de bi duvarda axi seklnde graffiti gördük hemen altına oturup foto cektrdk xD axi bunu okuyorsan kulakların cınlasn götnü tüm trkye parmaklasn xD