II. Geleneksel T.B.T Adana Buluşması [Bitti! Resimler İçerde][Axi"Li Resimleri Ekledim]
-
Kuytul gozume gorunme dai :) parayimi sorun edion amk :) ...neyse guzel gecti , yaristik neyim ,1.Tahribat Carting Yarisi galibi benim :) ,son virajda a4 u gecerek 1.lige oturdum ...bu arada aforizma yol vermese 1.olamazdim ,afo dayi hamilton a tas cikarir valla :) ...gelen gelmeyen herkese tesekkurler ederiz...bulustuk kaynastik...2tane tas gibi arkadas daha edindik(torna ve feagatt) sunnetchi efendy beni duyuyorsan iyi dinle ...amk senin :)
-
la bahane olmama şansı varmı 3 kere konu açtım bu buluşma için bnm fikrimdi zaten patron züktü hayallerimi off ulen off izin vermedi bi gün deli oldum :'(
-
her geleneksel buluşmalar sorası gelenekselleşen "gelmeyenlerin amk" küfürleri buluşmaların tuzu biberi olmazsa olmazı sövün amk :D
-
KitZz bunu yazdı:
-----------------------------
la bahane olmama şansı varmı 3 kere konu açtım bu buluşma için bnm fikrimdi zaten patron züktü hayallerimi off ulen off izin vermedi bi gün deli oldum :'(
-----------------------------sen sus senin partilerini de bilioz xD 200 kisi gelen partilerini xD
-
Güzel geçmiş belli :D Feragat ın dedii axi yazılı grafiti nin önündeki resm yok göremedim :| öle bi resim varmı$ :P Compü karizmatik :D a4 de.en sonrra real msndeydi öpcük yollamı$tım hepinize :D Real "a4 anar$itini öpceeme,g*tunu öperim daha iyi" demişti :D :D koptum aq .
-

laz biraz acındırımmi napim kendimi aq yoksa sıkı küfür yiyecez
gençlik çok küfür etmeynn
engeller vardı engeller engeller engeller ................
-
resimlerden anlaşıldığı kadarıyla güzel buluşma :)
yokmu ankara afyon eskişehirciler ya :)) -
axi yazılı resim yok.axinin kendisimi yoksa bir yazı mı :S
buluşma güselde nargile fln kötü böooo
-
ya tüh ben gelemedim otobüsü kacırdım :)
bidakine artık
güzel geçmiş bu arada gelmeyenlerin bende amk :D ( ne hakkım warsa )
compüyü tebrik ediorum tekrardan yafrum bee
-
axi yazısı kürdonun telde kaldı amk onuda görünce upload eder:)
Sabah 7:45 tren kalkıyo feragat yok piyasada aradı beni treni durdur geliyom diyo :D dolmus mu bu amk durdurim :P
Kafedeyiz vutkubay geldi direk s.a ben vutkubay tornavida nerde dedi amk tamam dedim bana dalar bu :P
rallide sonuncu oldugumu bakmayın dönüşleri cok pis aldım ondan öle oldu :)