İkariam Oyunu Oynayanlara Sorum Var ?
-
Arkadaşlar İkariam Oynu Oynuyorum.. Odun Sültür Kristal Vs.. Var durumum pek kötü dil gayette iyi ama geregınden fazla asker basmamdan dolayı altınımda oynamalar oluyor. Benım Asıl Sormak istediğim sudur: Ticaret merkezimi kurudm 2.seviyedeyım. simdi ben satıyorum odun mermer sülfür kristal .. arkadasımda almak istiyor miktarını koydugum fiyatıda kabl ediyor fakat bi turlu satamıyorum yası nekadar mal satacagımı kaçtan satacagımı belirtiyorum arkadasmda almak istiyor fakat alamıyor benı bulamıyor..ben bu olayı bı cozemedm nette bakınıyorum 2 sattir resimli felan sallama anlatmıslar ama acemı oldugumdan ticaret işine oyunda nasıl olacak bilemiyorum.. ? bilen duyan bilgisi olan varsa yardımını isterim :)
-
arkadaşlarınla ticaret anlaşması yap. elçiliği yükselterek
-
aynı ada değilse ticaret merkezi yükseltsin
-
Tek yol ticaret anlaşması , tek yol elçilik basman..
He bu arada arkadaşından fahiş fiyatlardan mal alırsan banned olursun, zamanında çok gidenler oldu alpha'da.. -
ticaret merkezi düşüktür mesafe kaynaklı göremiyordur. Onun için ticaret anlaşması yapmanız gerekiyor.
Onun içinde diplomasi puanının olması gerekiyor. Diplomasi puanı içinde elçiliğini yükseltmeniz gerekiyor.
Elçiliğin her seviyesi ayrıca diplomasi puanı kazandırıyor bu da size antlaşma yapma olanağı sağlıyor.
-
şuan 3 sevıyede elçiliğim.. yukseltmeme gerek varmı daha seviyeyi ? ticaret anlasmasını nasıl yaparım ?
-
nightprince44 bunu yazdı:
-----------------------------
şuan 3 sevıyede elçiliğim.. yukseltmeme gerek varmı daha seviyeyi ? ticaret anlasmasını nasıl yaparım ?
-----------------------------gerek yok, arkadaş olarak ekle önce arkadaşını sonra mesaj gönder e tıkla açılan sayfada mesaj yazan yeri ticaret antlaşması yolla olarak değiştir kabul et de yolla
-
Gecement bunu yazdı:
-----------------------------nightprince44 bunu yazdı:
-----------------------------gerek yok, arkadaş olarak ekle önce arkadaşını sonra mesaj gönder e tıkla açılan sayfada mesaj yazan yeri ticaret antlaşması yolla olarak değiştir kabul et de yolla
hocam biraz daha acarmısın arkadas olarak ekle derken.. ? Ben ittifaktayım O ittifaga kayıtlı dil malı satacak olan benm alacak olan o ? nası yapıyım ticareti acemıyım ticarette anlayacagım sekilde sölersen sormam bidaha :) ? -
Gecement bunu yazdı:
hocam biraz daha acarmısın arkadas olarak ekle derken.. ? Ben ittifaktayım O ittifaga kayıtlı dil malı satacak olan benm alacak olan o ? nası yapıyım ticareti acemıyım ticarette anlayacagım sekilde sölersen sormam bidaha :) ?
-----------------------------Haritadan arkadaşını bul üzerine tıkla ve aşağıdaki basamakları takip et

-
sorunda orda işte hocam msj gndere tıklıyorum fakat ticaret anlasması yolla dıe bişi yok.. ben Taudayım sen farklı bi yerdemı oynuosun acaba ondanmıdır :)
-
o olayı tam acıklayamam ama sana altın biriktirme konusunda bi fikir söyleyebilirim
eğer hammedde acısından sıkıntın yoksa mesela gece son kez köyüne baktıktan sonra bütün köylerinde ki madenlerde çalışan köylüleri sıfırla bu sekilde 1 hafta yapsan sadece geceleri kapatsan üretimi baya altın yapiyorsun sabah tekrar düzene sokarsin.
düzene sokunca altın tekrar - ye düşecektir ama en azindan birikmiş bir altinin olur.
bide bu dediğim hammeddeleri kapatma olayını mesela kristal cok fazlan varsa ilk önce onu kapat yapacağin binanın ihtiyacına göre ayarlar kendini ona göre bütün madenleri sıfırlarsın bir tek onu bırakırsın sabaha kadar hem istediğin hammedde birikir hemde altın biriktirmiş olursun.
bu arada ikariamda arkadasının falan oynamadiği hesap varsa ben oynayabilirim.
benim vardi betada tbtden bi müride verdik saolsun 180k lık hesabi siqertmiş hesap silinmiş :I