İkea Markus Calisma Koltugu Kullanan Var Mi ?
-
Yorumlar icin tesekkurler. Verdim siparisi ya ama amk ikeanin yuzde 10 kargo ucreti nedir. Ucakla donecem diye mecbur online aldim arabayla gelsem kargo parasini benzine verirdim resmen :D
-
Kreyzi bunu yazdı
Yorumlar icin tesekkurler. Verdim siparisi ya ama amk ikeanin yuzde 10 kargo ucreti nedir. Ucakla donecem diye mecbur online aldim arabayla gelsem kargo parasini benzine verirdim resmen :D
Ücretsiz teslimat ve kurulumu vardı eskiden mis gibi TR de
-
LaNCeLoT bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
bizim millet onun canına okumuştur.
nasılsa bedava diye alıp alıp iade etmiştir.
-
LynXMaSTeR bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
bizim millet onun canına okumuştur.
nasılsa bedava diye alıp alıp iade etmiştir.
Sadece gülüyorum.
-
LaNCeLoT bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
Elden alip dolap uygulamasi kodu ile kargo yapayim dedim guvenemedim bi sey filan olur kargoda elimde kalir diye. Ama sacma kargo isleri. Bi koltuk alayim desen 1 2k kargo vermen gerek.
-
Kreyzi bunu yazdı
onlinedan mağazadan alma seçeneğini seçersen toplama ücreti diye 150 tl çıkarıyorlar bi de. nakliye 330tl. en sonunda bıkıp ya almıyorsun ya da evime gelsin diyorsun hocam :D
-
Konuyu açan hocama yazdım döndü sağolsun, Şubattan beri kullanıyor ve memnunmuş.
Kullandığım sandalye hiç rahat değil ve bir süre sonra kırılıyor yaslanınca.
Boy 190 civarında kilo 76, bu sandalyeyi kullanan başka müridimiz var mıdır ?
-
Https bunu yazdı
Konuyu açan hocama yazdım döndü sağolsun, Şubattan beri kullanıyor ve memnunmuş.
Kullandığım sandalye hiç rahat değil ve bir süre sonra kırılıyor yaslanınca.
Boy 190 civarında kilo 76, bu sandalyeyi kullanan başka müridimiz var mıdır ?
Hocam bende 3-4 aydır kullanıyorum. Memnunum ve bir sıkıntısını görmedim. Gayet rahat ve ergonomik. Tek eleştirebileceğim yanı, sağ ve sol kol dayamalarının sabit olması.
-
bende var. Şuana kadar kullandığım en iyi en rahat koltuk. Gözün kapalı al pişman olmazsın
-
rampage'in bi koltuğunu kullanıyodum 1 yıldır felan o da rahattı sadece en dik pozisyonu benim istediğim kadar dik değildi.
2 ay önce bi IKEA'ya gittik 4700 mü neydi markus, oturdum rahattı da. Dikliği de benim istediğim gidibiydi ama parama kıyamadım.
10 gün sonra bi daha gittik IKEA'ya bi baktım 5400 mü 5700 mü ne olmuş sürekli artıyor diye aldım en kötü beğenmezsem iade ederim ya da satarım diyerek.
aldıktan bir ay sonra yine gittim IKEA'ya 6500 olmuş sanırım. kâra geçtik çok şükür devletimiz sağolsun :)
Oturma kısmı Rampage'in daha rahattı, sanki dah akalın bi sünger vardı onda ama bu da gayet rahat. Bi de dediğim gibi en dik pozisyonu oyuncu koltuğundan daha dikti o hoşuma gitti.
Hazır yeri gelmişken ; Sahibinden Satılık Rampage KL-R91 Oyuncu Koltuğu