folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder İki Bina Arasında Kablosuz Ağ

İki Bina Arasında Kablosuz Ağ

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı

Aynen hocam interneti dağıtacağın modem ve ap lerden ayarlıycaksın 11 felansa değiştir 11 çok kullınılıyor bide 6 7 veya 8 yap mesela hocam

@DestinatioN evet hocam antenler çubuk şeklinde.

kanal olayını deneyeceğim hocam sağolasın, iyi oldu öğrendiğim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Hocam birde eğer alıcılarınız ap leriniz sabit noktalarda ise yönsüz anten alırsanız daha saglıklı olur ama ayarlama nasıl yapılır fazla bilgim yok o konuda :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

Ben 3. Kanalda verim almıştım.  Bi dene istersen

Naber la?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

akustik antenlerini değiştirirsen çok daha iyi sonuçlar alırsın. çanak antene benzeyen antenlerden alman lazım.

ben geçen yaz elimdeki çinden gelme harici wifi kartını pc ye takıp uzaktaki interneti çekmem lazımdı ama driver bulamadım aletin

gittim incadan bir model aldım ama çekmiyor yada tek çubuk görüyor çubuk antenini çıkarıp çin malı çanağa benzeyen anteni takıp modem yönüne tuttuğumda 3 ila 4 çubuk arası bağlantı sağladım.

aha aynı şuna benziyordu

http://img714.imageshack.us/img714/3919/p8010955.jpg

destination@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    DestinatioN bunu yazdı

akustik antenlerini değiştirirsen çok daha iyi sonuçlar alırsın. çanak antene benzeyen antenlerden alman lazım.

ben geçen yaz elimdeki çinden gelme harici wifi kartını pc ye takıp uzaktaki interneti çekmem lazımdı ama driver bulamadım aletin

gittim incadan bir model aldım ama çekmiyor yada tek çubuk görüyor çubuk antenini çıkarıp çin malı çanağa benzeyen anteni takıp modem yönüne tuttuğumda 3 ila 4 çubuk arası bağlantı sağladım.

aha aynı şuna benziyordu

http://img714.imageshack.us/img714/3919/p8010955.jpg

Hocam bir bilgi daha diş olayı tamamen aldatıcı oluyor chipsete göre bunu en iyi inSSIDer tarzı programlarla ölçebilirsiniz mesela rtl8187 chipsetli alfa 1000mw bende full çekerken atheros 2-3 çekiyor ve atheros daha hızlı şuan :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    akustikelektrik bunu yazdı
    ayhun bunu yazdı

tp-link  tl-wa7510n sunu bi incele ihtiyacin olan bu geriye kalan kablo ve ap lerle is cozuceksin

hocam cihaz güzel ama yaklaşık 300-400 liralık elimdeki aletlerin üzerine cihaz almak istemiyorum. Benim cihaza daha güçlü anten bağlasam sonuç değişirmi acaba?

hocam bu cihazlar outdoor yani dış mekanlarda haberleşme için tasarlanmış. bu hem hava, nem, su koruması hemde haberleşmede anteni, yazılımı, flaşı ona göre yani böyle bir cihazla çözüm yapabilirsin. bundan karşılıklı iki adet olsa istediğin hıza yakın alabilrsin ama elindeki mevcut cihazlar ile zor. bu cihqazı ben test etme fırsatım oldu geniş bi alanda, ve test sırasında birde ruckus ap kullandım aynı şarltarda ruckus tan daha iyi performans verdi. ve arasındaki fiyat farkı 1000$ dan fazla. kablo çekme imkanı varsa daha hızlı olur. kablosuz her yerde tam verimli çalışacak diye bir kaide yok. çalışmayada bilir.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 2109 Toplam Mesaj: 17