İki Seçeneğiniz Var Ve Seçim Sizin
-
Bu neyin kavgası hacı demek istiyorum :)
-
çizdirik ataym yarın okucam güzel fikirler var gibi
-
bılmıyorum hayat bu dusunceler ıcın fazla karmasık ne bılıyım gecmısı dusunme yarını planlama yarına cıkacagımız ne malum anı yasa gıbı seyler bana gore deyıl ha haklımısın evet yanı ınsan gecmısınde yasamamalı bazı seylerı fazla kafasına takmamalı sonucda onlarda gelıp gecıcek ve moralını bozdugunla kalırsın ama dunya umursama yaa gec dolas dert etme takma gıbı sylerı yapmana ızın vermez cunkı fazla karmasık... Dunyayı deyıstır derken kendı dunyanı degıstır demek ıstedıgını ele alıyorum cunkı eger herkezın amacı dunyayı degıstırıcek bı sıyasetcı olsa veya ne bılıyım bı bılım adamı olmak olsa olmazdı ama herkez kendını degıstırerek dunyayıda degıstırmıs olur zaten... hayal edın derken aslında ınsanlar bunu yanlıs anlıyor hayal edın deken mantık cercevesınde nedenmı eınste ında butun herseyımı hayal gucume borcluyum derken oturup basbakan veya dunyanın en guclu ınsanı gıbı vs utopık seyler hayal etmek den bahsetmıyordu atomun parcalana bılıcegı bılımın hersey oldugu bırgun herseyın acıklana bılecegı zamanın anlamını evrenın anlamını vs hayal edıyordu yanı ınsanlarda hayal edın derken aslında hedefleyın anlamında denıyor... Kısmen bende senın dusuncendenım Herseyle ılgılendım dın fızık astronomı bılgısayar teknolojı mantık felsefe dogu felsefelerı metafızık psıkolojı Suan ıse tek gayem bılım bılım adamı olmayı hedeflıyorum ama genetık bolumu olarak gonul ısterdıgı fızık olsun ama mantık devreye gırdıgınde fızık okursam hedeflerıme ulasamama ıhtımalım cok yuksek(turkıyede) bılım adamı olmak hayalım walter bıshop olmak deyıl :) kısacası ınce ve tartısılır bır konu Suankı bulundugun ruh halı bunu kaldıra bılıyor ve mantıklı buluyor ama onemlı olan senın ıcın oyle olması sonucda senın hayatın ama umarım ılerdede boyle olur Sonucda buraya kadar gelırkende bazı yerlerde mutluydun ve en guzelı oyleydı senın ıcın... Umarım Yaslandıgında aaah genclık ah deyılde Vay be dersın :) Not: ımla hataları ıcın ozur dılerım telefondan yazıyorum ....
-
hocam sen pc müh.liğini bırakıp yazarlığa başla.. yazını okuduktan sonra gaza gelmem hariç düşündüğüm ilk şey oldu... dokunmatik tuşları bu kadar minik olmasa çok şey yazardım da.....
-
zumsuk bu işin en boktan kısmı ne biliyor musun. senin kadar sıkıntılı bir arzuyla düşünmeden senin hayallerinin hepsini zevki sefa içinde mutlulukla elde eden insanlar var. o an hayattan soğuyorum. hepsini okudum ancak gaza gelmedim. tek düşüdüğüm senden dahada fazla hayatımı yoluna koyacak plan program, yaparken yanımdaki insanların hiç düşünmeden bunları elde etmesine lanet ediyorum.
-
ne güzel yazmışsın lan valla bak hll olsun kardeşim seni böle görmek isterük hep. sonuna kadar zevkle okudum valla :<
bende bi kitap arıyorum bi bulamadım Konsantrasyon / Adım Adım Mutlak Zihinsel ve Ruhsal Hakimiyet
bulan olursa isterim.
-
Şu müziği dinlemenizi tavsiye ederim, yazıyı okurken iyi gitti
http://www.dubstep.net/track/lost-connection-by-crystal-drop?p=2&play=1
-
Hocam üşenmedim ne yazdıysan, paylaştıysan okudum.Oldukça uzun olmasına rağmen sabahın şu saatinde olmasından dolayı mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama, üslubun güzel olmasına rağmen yazım hataları beni benden aldı resmen. Belki biraz abartıyor olabilirim o kadar hata olacaktır elbette. Ama böyle bir düşünce sistemi içerisindeysen, kusursuzluğu hedefliyor olman gerek diye düşünüyorum. Buradan yola çıkarak da yazıyı aceleye getirmiş olmandan dolayı bu düşünceleri henüz tam manasıyla benimseyemediğini görüyorum. Halbuki daha iyi yapabilirdin sende bu potansiyel mevcut.
Benimki naçizane bir yapıcı eleştiridir hocam gücenme alınma olursa affola maksadımın dışına çıkmak istemem.
-
cizik