İki Tane RAM Aldım Pcye Olmadı Napcam Şimdi (Yardım)
-
Arkadaşlar internette iki tane ''KINGSTON 512MB 667MHZ DDR2 RAM KVR667D2N5/512'' aldım ama yuvya girmiyo ortadaki ayrım yari yani ramlarıin biri açıldı digeri açılmamış durumda bunları faturasyla herhangibir bilgisayarcıya götürsem degiştirirlermi.. bide neden ramlar benim bilgsayarıma olmadı bu konudada ydımlarınızı bekliyorum
-
Eli vida söken herkez bilgisayardan anlıyorum derse sonu bu tabi.Bilgisayarın kaç hertz lik ramleri destekliyor.Hatta hatta SD mi RD mi DDR mı DDR2 mi DDDR3 mü.Sen en iyisi anakart marka modelini ver.Gelen ramleri de birine sat veya takas et
-
ya benimde ram ile ilgili bi sorunum war 1 gb ram 333 mhz almıştım bilgisayara taktığımda 512 gösteriyor heryerde bios dahil.... cpuz programında 1024 gösteriyo ama hıza bi etkisi yok. anakartım intel ne yapmam lazım
-
yaw hazır bu konu açıl mışken ben de 2 tane ram vardı biri 256 biri 128 bigün kasayı temizlerken ikisinide çıkardım sonra temizledikden sonra taktım 256 çalışıyo 128 takınca makina ötüüü yoo nasıl düzeltiriz tabii önce kosovalının kini helledelim-
-
ya kasanın açılınca ötmesinin sebebi ya ram yuvasına tam oturmadı tekrar bi cıkart dene yada bozulmus :d ,
-
yunusemre bunu yazdı:
-----------------------------
yaw hazır bu konu açıl mışken ben de 2 tane ram vardı biri 256 biri 128 bigün kasayı temizlerken ikisinide çıkardım sonra temizledikden sonra taktım 256 çalışıyo 128 takınca makina ötüüü yoo nasıl düzeltiriz tabii önce kosovalının kini helledelim-
-----------------------------
256 lıgı takgıtın slota 128 ligi tak sadece onu tak ve dene yine öterse rami at çöpe :) -
Arkadaşım İlk Olarak .. Ram`Lari Düzgün Yerine Oturup Oturmadıgından Emın Ol bir.. Sen Uymuyor Demışssin Hemen.. Herhangi Bir Bilgisayarcıya Faturasıyla Getırırsen.. Buyuk Ihtımalle Yapar...
-
ddr 400 destekliordur boardun büyük ihtimalle.. ddr 2 667 desteklemez..
-
burası "güzin abla ramim çalışmıyor" köşesine dönmüş.
:)
-
bak konu açıldı benimde aklıma geldi çekmecemde fazladan bi tane 256 dd ram var takasa girmek isteyen yada parasıyla her türlü alternatife açıgım
-
:) haklısın biraz öyle oldu ama benim sorunumun çözümünü bilen yok mu
ram 512 gözüküyor ... Bios update yapmadım daha ama düzelcegini zannetmiyorm , Boardım intel ve max 1gb ram destekliyor
Toplam Hit: 2361 Toplam Mesaj: 13