İki Telefon Arasında Kaldım. Tavsiye ?
-
hocam galaxy s4 alma da ne alırsan al. serisinin en kötü cihazıdır. 1 kez arızalandığında iflah olmuyor. tamiri zor ve doğal olarak pahalı
-
General mobile 4g'de Snapdragon işlemci var hocam.
-
mkyb bunu yazdı
General mobile 4g'de Snapdragon işlemci var hocam.
Yeni Android one ne zaman çıkıyor bunların? Tanıttılar ama Mart deniyordu yok ortalıkta telefon
-
levono p70.Hocam 3 gündür bende cihaz kamera fazla önemli değil diyorsan yapış bence.
-
S serisinin en sorunlu cihazı s4 hocam. Şarj çok çabuk biter 6-7 saat bile zor dayanır, çok hatayla karşılaşırsın. Isınır,kapanır. Bulaşma derim. Bizzat kullandım sıfırdı hemde. Ha birde batarya şişme sorunu var ki dillere destan!
-
bu ikisi arasında kaldıysan tabiki p8lite. illa amsung alcam diyosan da git temiz note 2 al daha mantıklı.
-
bordomavi bunu yazdı
samsungdan uzakdur ..
-
Samsung alma da ne alırsan al hocam. Varsa bütçen hatta 1300 bandında sıfır z3 compact bulursun ikinci el alacaksan da zaten daha ucuza da bulabilirsin.
-
s4le aynı dönemde çıkan m7 ler var temizinden bulursan onu al, olmazsa g2 al
-
devil_bugatti bunu yazdı
Samsung alma da ne alırsan al hocam. Varsa bütçen hatta 1300 bandında sıfır z3 compact bulursun ikinci el alacaksan da zaten daha ucuza da bulabilirsin.
Z3 Compact'a o kadar para verilmez. 150 lira daha eklesin en azından Z5 Compact alsın.
---------------------------
General Mobile yeni model 3-4 güne çıkar. Nisan 3. hafta demişlerdi. Adamlar Google ile anlaşabiliyor ama beceriksizlikleri hala devam ediyor.
----------------------------
O paraya en mantıklı seçim Sony Xperia Z2 olur denmiş katılıyorum. Samsung'un eski modelleri alınmaz. Adamı kasılmalardan bıktırır. Samsung Galaxy serisi S6'dan, Note serisi ise Note 4'ten sonra adam oldu. Aradaki modelleri beş para etmez.