folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İkili Arama Tekniği Nedir?

İkili Arama Tekniği Nedir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    sercoo bunu yazdı
    ltcelik bunu yazdı
    sercoo bunu yazdı

şöyle hocam elinde zaten sıralı bişey olduğu için aradığın nesneyi bulmak için ortadakine soruyorsun eğer cevap küçükse önceki sıralanana büyükse sonraki vatandaşlara bakıyorsun, böyle böyle yarıladıkça hırsızı buluyorsun yanlız çözümü sanki yanlış yazmışlar gibi orda hırsız hariç herkez yuvarlak demiyecek hırsız elması çaldığı saate kadar herkez (hırsız dahil) kaşık şeklinde dyecek sonrası yuvarlak diyecek yani sıralanmış rakamları düşün 2000 e kadar sıralanmış bu rakamlar sen 333 ü bulmak istiyorsun önce ortaya soruyorsun bu adam üstte mi altta mı diye o şekilde sayıların yarısını elemiş diğer yarısıyla oynamaya başlıyorsun sayı tahmin oyunları gibi aynı 

Dostum.. adam için "hırsız" sıfatı kullnaılmış.. yalancı olduğuna dair bir idda yok .. reca ederim :)

adam kendini saklamak istiyor olabilir hocam :D

Aslında çok da farketmez..

gerçek elması "son gören" ve sahte elması "ilk gören" iki kişiye biraz yüklenince  iş çözülür :)

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 2048 Toplam Mesaj: 12
ikili arama