İkinci Android Uygulamamız
-
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appypie.g55e64d4ebf1dappypie.UnblockWood
Özellikleri
- Seviye yükseldikçe oyun zorlaşmaktadır.
- Seviyeleri geçtikçe kilit açılacaktır.
- Ücretsizdir.
- Bu oyun google admobs reklamları içerir -
Ellerine sağlık ilk baktığımda appinventor tarzı uygulamalarla yazılmış gibi duruyor :) ??? ne ile yazıldı.
-
DuPi bunu yazdı
Ellerine sağlık ilk baktığımda appinventor tarzı uygulamalarla yazılmış gibi duruyor :) ??? ne ile yazıldı.
eclipse ile hocam
-
Harika görünüyor tebrikler dostum bunlar hep java'nı nimetleri :)
-
T3SL4 bunu yazdı
Harika görünüyor tebrikler dostum bunlar hep java'nı nimetleri :)
:) eywallah hocam
-
Hocam güzel bir uygulama ve tutacağını düşünüyorum.
-
güzelmiş lan beklemiyodum böyle bişey çıkacağını :) siz mi yaptınız yoksa yabancı apartma kaynaklı mı :D
-
Tnrsk bunu yazdı
güzelmiş lan beklemiyodum böyle bişey çıkacağını :) siz mi yaptınız yoksa yabancı apartma kaynaklı mı :D
Biz hocam
Mycity tarafından 17/Oca/15 20:50 tarihinde düzenlenmiştir -
Fotoğraf medya ve dosyalarla birlikte arama kayitlarimi ne yapacak acaba merak ettim
-
enesshn18 bunu yazdı
Fotoğraf medya ve dosyalarla birlikte arama kayitlarimi ne yapacak acaba merak ettim
Datanızı topluyorum hacı patlatıcam telefonunuzu hey allahım yarrabim
oo her konuda ne bu sorular arkadaşlar benim konularımda özellikle yeter ama hea bu nedir yaw
-
Mycity bunu yazdıenesshn18 bunu yazdı
Datanızı topluyorum hacı patlatıcam telefonunuzu hey allahım yarrabim
oo her konuda ne bu sorular arkadaşlar benim konularımda özellikle yeter ama hea bu nedir yaw
Hocam gayet yerinde bi soru sormuş kullanıcının kafasında soru işareti bırakmamakta senin görevin :) bu cevap yerine inceleyip düzeltmeye çalışacağım desen indirmeyi düşünmeyenler bile uygulamayı indirir ama bu tutumla biraz zor :)