folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder İkinci Android Uygulamamız

İkinci Android Uygulamamız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

up olsun

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

Uygulama kendisine ait olmadigindan dolayi sorulara net cevap veremiyor.

adam klasik mantık eskidende konu açıyodu ya yazılımı sen yap grafikleri sen düzenle amelilik işlemlerinin başkası yapsın ben fikir verdim bende ortağım :) beyin olarak yazıyor 
    emlak konusunu hatırladın mı? 

diğer konular da da dururm bu adam tbt nin sırtından para kazanma derdinde uygulamasının 300 kere indirterek para kazanma peşinde ha google reklamlarıma tıklayın konusu açmış ha bu yani tbt de bu tarz konular yasak değilmi adam uygulama yazdım nasıl olmuş demiyor ki 300 kere indirilmesi gerek yardım edin diyor...

http://www.tahribat.com/Forum-Yeni-Ve-Ilk-Andorid-Uygulamamiz-204174/1/#2535700

Mycity bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    h0rtl4kk bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    Mycity bunu yazdı
    h0rtl4kk bunu yazdı
    Mycity bunu yazdı

Müridler ortak çalıştığım bir arkadaş ile ilk andorid uygulamamızı geliştirdik bunun 300 adet indirilmesi gerekiyor yardımlarınızı rica ediyorum.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cp.flashlight&hl=tr

Bide elinde kullanılmayan Adwords Kuponu olan varsa rica ediyorum

Hangi reklam şirketi bu hocam ilk defa duyuyorum böyle birşeyi.

Valla hocam onu bende bilmiyorum yazılmcı arkadaş ilgileniyo o işlerle bana dediği 300 adet indirilmesi gerekiyor

adwrods ? google ? ilk defa duyuyon :D 

adsense işte. aynısı. 

Genelde startapp ve admob kullanıyorum. Bu tarz bir şey ilk defa duyunca şaşırdım :D

hocam online reklamcılıgı çıkartan google zati :D 

MYCİTY DE uygulama yazdıysa ben öleyim : )

Ben yazmadım hocam ben sadece üretiyorum ortağa yaz diyorum yazıyor :) Bende beyin olarak yazıyorum :P fikirlerimi söylüyorum o hayata geçiriyor yaptığımız bu

SeRDaR tarafından 18/Oca/15 13:05 tarihinde düzenlenmiştir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    uygulamalarin izinlerini iptal etme yada hic bir sekilde net baglantisi kullanmamasini saglayabilirmiyiz

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı
    uygulamalarin izinlerini iptal etme yada hic bir sekilde net baglantisi kullanmamasini saglayabilirmiyiz

onu kaldırdı google. internet bağlantısını kesen apk vardı markette yok ama apk sini google dan indirip 

güvenilmeyen kaynakları açıp kurabilirsin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

güzelmiş lan beklemiyodum böyle bişey çıkacağını :) siz mi yaptınız yoksa yabancı apartma kaynaklı mı :D

unblockme oyunun asıl adı 2007 den beri ios ta daha sonrasında androidde de yaptılar . arak oyun . gorseller degıstırılmıs bıraz .detayını bılemem 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    Tnrsk bunu yazdı

güzelmiş lan beklemiyodum böyle bişey çıkacağını :) siz mi yaptınız yoksa yabancı apartma kaynaklı mı :D

unblockme oyunun asıl adı 2007 den beri ios ta daha sonrasında androidde de yaptılar . arak oyun . gorseller degıstırılmıs bıraz .detayını bılemem 

silmistim bunu yukledim simdi

Toplam Hit: 3036 Toplam Mesaj: 27