folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İkinci El Notebook Parçaları - Notebook Ve Yedek Parça - İkinci El Ürünler

İkinci El Notebook Parçaları - Notebook Ve Yedek Parça - İkinci El Ürünler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Merhabalar, 

Uzun iş hayatından sonra artık bir şirketin internet satış sorumlusu oldum. 1 aydır çalışıyorum daha da uzun soluklu olacak gibi görülmekte :)

Forumda bu tür satış yapan bir mürit daha var. Ancak ondakiler sıfır sanırım. Biz şirket olarak ikinciel notebook parçası satışı yapmaktayız. Şu an için 8500'den fazla ürün bulunmakta elimizde. Daha da artırmaya çalışıyoruz. Satışlar şu an için iyi ancak Tahribat'ında yararlanması adına buradan da duyuru yapayım. 

İKİNCİ EL NOTEBOOK PARÇALARI - NOTEBOOK YEDEK PARÇA

Öncelik ile bu konuda ihtiyaçlarınız var ise havale ile alışveriş yapmanız durumunda olabildiğince indirim yapma şansım var. 

0322 459 87 76 yada 0322 459 24 23 numarsını arayıp 112'yi tıklayarak direk bana bağlanma şansınız bulunmakta. 

NOTEBOOK ONARIMI - ANAKART ONARIMI - CHİP ONARIMI

Eğer arızalı ürünleriniz var ise anlaşmalı kargomuz ile ürünü bize gönderebilirsiniz. Kargo ücreti 4 - 5 TL arası tutmaktadır. Gerekli kontroller yapıldıktan sonra onarım konusunda telefon ile bilgi verilir. Kabul ederseniz yapılır kabul etmez iseniz yapılmaz ve hiçbir ücret alınmadan sadece kargo ücretleri ödeyerek ürününüzü geri teslim alırsınız. Teknik servis konusu benim bölümüm olmasa da olabildiğince indirim yapmaya çalışırım. 

Anakart chip sorunları ve diğer sorunlar konusunda 25 yıldır uzman olan bir elemanımız bulunmaktadır. Garantili olarak onarım yapmaktadır. Diğer sorunlar içinde diğer diğer teknik servis çalışanları yine garantili şekilde onarım yapmaktadır. 

Gittigidiyor dükkan linki: http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Last_Point_Bilgisayar_ADANA/

Diğer sitelerimiz yakında aktif olacaktır. Havale indirimler için kesinlikle telefon ile direk bana bağlanın. 

Ayrıca ek olarak da elimize düşen temiz ürünler oluyor. Onlarıda zaman buldukça ikinci mesajımda belirteceğim.

Son Not: Sıfır satışlar içinde mesaj atabilirsiniz. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

AKSİ BELİRTİLMEDİKÇE ÜRÜNLER ARAS KARGO İLE 1-5 DESİ ARASI 4-5 TL YE GÖNDERİLİR.

kadirozdemir tarafından 15/Haz/13 12:07 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Hayırlı olsun...

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

Hayırlı olsun...

Teşekkürler... Bu arada sıfır batarya satışımız ne yazıkki yok. Onları sana yönlendireceğim artık bilgin olsun :) Batarya konusunda fazla gelen olmuyor ama geçen bazı müşteriler sormuştu. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı
    swordfish bunu yazdı

Hayırlı olsun...

Teşekkürler... Bu arada sıfır batarya satışımız ne yazıkki yok. Onları sana yönlendireceğim artık bilgin olsun :) Batarya konusunda fazla gelen olmuyor ama geçen bazı müşteriler sormuştu. 

www.laptopbataryamerkezi.com

Hizmetinizde :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek

merhaba hocam bende hp pavillion dv6-1280et var anakart arızalı elektiriği kesiyor açılırken buna göre ana kadrt varmı elinde yada ne yapılabilir bu konuda

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    costantin bunu yazdı

merhaba hocam bende hp pavillion dv6-1280et var anakart arızalı elektiriği kesiyor açılırken buna göre ana kadrt varmı elinde yada ne yapılabilir bu konuda

Mesaj atarak cevapladım. Sadece pazar günleri kapalıyız. Diğer günler 9.00 - 19.30 arası buradayım. Konuya yazarsanız geç olsada görürüm ancak telefon en hızlı iletişim şekli olacaktır bilginize. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

---------------------------------

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Tarafıma ulaşarak alınan ürünler için ücretsiz montaj imkanıda sağlamaya çalışacağım. Bir müridimiz aradı pazartesi günü cihazını gönderecek ücretsiz montaj yaparak geri gönderim yapacağız. 

Yukarıda da belirtmiştim ancak en çok sorulan konu olduğu için tekrar belirteyim. Her türlü anakart onarımı da yapılmaktadır. Ücretsiz sorun tespiti yapılıp onay verdiğiniz takdirde gerekli çalışma yapılmaktadır. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

Kanka masaüstü hdd si kafa atıyor eski olan, masaüstüler için işlem yapıyormusunuz , hdd yi kurtarsam iyi olacak.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

hocam hayırlı olsunn. kesin lazım olur. 

ZalımMadam.10.07.24
Toplam Hit: 3290 Toplam Mesaj: 30