folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İkinci El Notebook Parçaları - Notebook Ve Yedek Parça - İkinci El Ürünler

İkinci El Notebook Parçaları - Notebook Ve Yedek Parça - İkinci El Ürünler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    insidae bunu yazdı

Kanka masaüstü hdd si kafa atıyor eski olan, masaüstüler için işlem yapıyormusunuz , hdd yi kurtarsam iyi olacak.

Şirketteyken bilgi almıştımda akşam üstü birden müşteri yoğunluğu oldu bu saate cevap atabildim kusurbakma dostum. Mesaj attım şimdi. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    nevorapat bunu yazdı

hocam hayırlı olsunn. kesin lazım olur. 

Teşekkürler hocam. Direk benim ile görüşürseniz olabildiğince yardımcı olmaya çalışırım ben. Gerek onarımda gerek parça değişimlerinde. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

15.6" ekran bulmada sıkıntı yaşayanlara da sıfır uygun fiyata paneller elimde var bilginize. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Soğutucu kısmına girdim Acer 5520G için soğutucu almak için... Bilgisayardan soğudum a.q. Lan nasıl sorunlu bir seriydi o :) Herhalde laptop tarihinde en sorunlu seri olarak haklı yerini almıştır :)

Mesajım bulunsun mutlaka lazım olacak...

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Yalnız değilmişim. Acer uzak ola.

Konu takip
    _PesimisT_ bunu yazdı

Soğutucu kısmına girdim Acer 5520G için soğutucu almak için... Bilgisayardan soğudum a.q. Lan nasıl sorunlu bir seriydi o :) Herhalde laptop tarihinde en sorunlu seri olarak haklı yerini almıştır :)

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    _PesimisT_ bunu yazdı

ontedi bunu yazdı
    Yalnız değilmişim. Acer uzak ola.

Konu takip
    _PesimisT_ bunu yazdı

Beklerim tabiki. Gittigidiyor üzerinden pek yardımcı olamayabilirim. Ancak bana ulaşarak havale ile aldığınız ürünleri kontrol eder ve en uygun fiyata vermeye çalışırım. 

Geçenlerde çok ucuza güvenlik kamerası sattım iki tane. Bakayım öyle şeylerde düşerse eklerim. 

Birde konuyu takip edin yakında güzel ürün paketi yapıp satışa sunacağım. HDD Soğutucu + Fan seti gibi şeyler. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek

Edittttt

Kadir beyle görüşüp sorunu çözmüş bulunuyoruz 

Gönül rahatlıgıyla alışveriş yapabilirsiniz arkadaşlar ben kendi adıma çok memnun kaldım ilgi ve alakasından

falcon tarafından 19/Haz/13 16:14 tarihinde düzenlenmiştir

Vurur yüze ifadesi Hyper-V sistemcilerin bitanesi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CooLSTuFF
    CooLSTuFF's avatar
    Erkek

benim notebook da da ekran kartı cip'i arızası vardır yardımcı olur musun ? 

bir kere veren orospu olur.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    LAST POİNT BİLGİSAYAR OLARAK TÜM İŞLEMLERİMİZDE OLUMLU YORUM VERMEKTEYİZ.
    MEMNUN KALMADIĞINIZ ALIŞ VERİŞLERDE LÜTFEN İLETİŞİME GEÇİNİZ, ÇÖZÜLEMEYECEK SORUN YOKTUR.

HİÇ BİR ÇÖZÜMÜ KABUL ETMEYEREK YAPILAN OLUMSUZ YORUMLAR KABUL EDİLMEYECEKTİR.
    BELİRTTİĞİMİZ HUSUSLARI KABUL EDEREK VE YAZILANLARI DİKKATLİCE OKUYARAK ALIM YAPINIZ.  
    kadirozdemir tarafından 19/Haz/13 17:25 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    CooLSTuFF bunu yazdı

benim notebook da da ekran kartı cip'i arızası vardır yardımcı olur musun ? 

Mesaj attım hocam. 

Toplam Hit: 3295 Toplam Mesaj: 30