İkinci El Olarak Aldigim Urun Sifir Cikti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocalar gecenlerde  ankaradan balikcioglundan bir tane samsung s aldik ikinci el die. Sonra haftasonu oldugu icin samsung servise goturup baktiramadim garantiye tarin ararim dedim. aksam sim ile ilgili problem cikti aradim aldigim adami aradim dedim sim kilit problemi var. adam telde yok biz orda simi taktik baktik bizde yamuk olmaz falan dedi.Uzatmayim tipik esnaf agzi. neyse bayram falan girdi yine gidip gelemiom telefoncuya kavga etmeye. Dun adam aradi kardes kusura bakma tel sikintiliysa getir falan hemde bir kaz kez. Dedim tel evde yatio bayram sonrasi getircem zaten die. az once imeiden samsunga sorgulattim ki adamin iyi niyeti ortaya cikti telefonn garantisi ben telefonu aldigim gun baslamis 

kisaca napiyim goturuyumu yoksa sonucta ikinci ele girer deyip sim kilidini kirdiriyim mi?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

hocam hocam telefonu aldığın ücret + sim kilidini kırdırma,  tr de sıfırını geçiyorsa git ver, yoksa kalsın sende sonuçta artık ikinci el oldu :)

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sim kilidi icin fiyattan haberim yok ama adamin ortagi yine aradi haberim yok saniolar yeni tel gelmis hemen degistirelim dedi. yarin sabah arayip diyccem abi yigenler telefonu bellediler diye bakalim ne diyecek.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

hak hukuk senın ıcın problem se eger 

satıcının hakkına gırersın 

bu durumdan haberın olmasa sorun yok

ama haberın var 

öbür türlü ne yapacagın sana kalmış

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kady bunu yazdı

hak hukuk senın ıcın problem se eger 

satıcının hakkına gırersın 

bu durumdan haberın olmasa sorun yok

ama haberın var 

öbür türlü ne yapacagın sana kalmış

hacim hak hukuk konusunda sonuna kadar haklisin sonucta sifiriyla ikinci elei arasinda ucurum var bu meretlerde ama bu adamlar once tel gercekten arizali saniyo basindan atmaya calisior. Sonra olayi anlayip getir biz halledelim diyolar. ve arkasinda telefonu degistirecez hemen diyolar. E ben bu kansizlarin bana ici disi uyduruk calinti urunu vermeyeceklerini nerden biliyim. Birde hukukende teli alirken herif bos kagida yazdi su imeili teli su adama sattim die. Sen bu adamlarin samimiyetine inaniyomusun? Oyle olsa arar insan gibi anlatirdi.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

iyi gunlerde kullan kardesim alan alirken memnunmuydu evet satici saterken memnunmydu evet hak hukuk hersey yolunda iyi gunlerde kullan 

delimiyim ben?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

ben olsam getiririm adamada derim çok şerefsizsiniz diye bu ara sim kilit kırdırmak samsungda sorun değil pahalıda değil 50 tl hal olur

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Konuyu 3 kere okumama rağmen anlamadım, anlayan arkadaşlardan ricam ne olduğunu anlatabilirlermi,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencbeyin
    gencbeyin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

telefonu rootla, güncel android yüklet aynen devam. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Konuyu 3 kere okumama rağmen anlamadım, anlayan arkadaşlardan ricam ne olduğunu anlatabilirlermi,

arkadaş bi telefoncudan 2.el samsung s alıyor..

telefonda sim kilidi sorunu ortaya cıkıyor.. telefoncuyu arayıp durumu anlatıyor..

hemen her esnaf gibi telefoncuda ağız yapıp başından atmaya çalışıyor..

arkadaş ürünü samsung servisine götürdüğünde garantisinin yeni başladığını ve telefeonun 2. el değil sıfır olduğu anlaşılıyor..

sıfır telefon sattığını farkeden telefoncu, arkadaşı tekrar arayıp (bu sefer iyi bir insan rolünde) telefonu değiştirebilceğini iletiyor..

olay bundan ibaret..

konuya da gelirsek alan memnun satan memnun.. ama yine de senin vicdanına kalmış olay..

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek
    Kara_Mc bunu yazdı
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

arkadaş bi telefoncudan 2.el samsung s alıyor..

telefonda sim kilidi sorunu ortaya cıkıyor.. telefoncuyu arayıp durumu anlatıyor..

hemen her esnaf gibi telefoncuda ağız yapıp başından atmaya çalışıyor..

arkadaş ürünü samsung servisine götürdüğünde garantisinin yeni başladığını ve telefeonun 2. el değil sıfır olduğu anlaşılıyor..

sıfır telefon sattığını farkeden telefoncu, arkadaşı tekrar arayıp (bu sefer iyi bir insan rolünde) telefonu değiştirebilceğini iletiyor..

olay bundan ibaret..

konuya da gelirsek alan memnun satan memnun.. ama yine de senin vicdanına kalmış olay..

düşününce konuda eksik kalan yerler var

0 ve garantili telefon da sim kilidi olmaz trde iphone ve blackbery haric kitli telefon görmedim diyelimki var o zaman 0 degil

yurt dısı cıhaz da sımkılıt olur o zaman garanti olmaz

diyelimki 0 ürün faturan yoksa adam inada bindirip savcılıga verse gene kapattırır cıhazı 

karısık işler

kady tarafından 22/Ağu/12 03:32 tarihinde düzenlenmiştir

http://profil.gittigidiyor.com/kady
Toplam Hit: 2326 Toplam Mesaj: 16