İkinci El Olarak Aldigim Urun Sifir Cikti
-
kırdır kullan ucuz ve temızse ne goturcen :D
-
telefoncuya kesinlikle geri verme.. adam şerefsizliğinden geri tepmiş bu yetmezmiş gibi bir daha şerefsizlik yapıyor bırak boşver .. kafana göre devam et. sim kilidi derken ? yurt dışından gelen biri adına kayıt edilmiyormu ? vs yada at romu gitsn
-
götürme lan tabiki. karaktersiz herif ağız yapmayı biliyor sorunlu telefona . zarar edeceğini anlayınca hemen ayak çekiyor.
hakla hukukla alakası yok kardeşim bu işin . bunların her zaman yaptıkları şeyler . saçmalama götürme sakın . adamlar bildiğin dolandırıcı
-
Ben olsam beyefendi bir yanlışlık olmuş. İkinci el yerine Size Sıfır Cihaz vermişiz Der... Getirmeniz Durumunda Kaliteli Bir Ürün ile Değiştileceğini Söylerdim. Hak hukuk Konusunda Topu Sana Bırakırdım..
Adam Belliki iyi niyetli değil... Anlıyacağın Uzatamadan diyeyim diyeceğimi. Problem yok. İyi Günlerde Kullanabilirsin. :)
-
adam geri alsa ne olucak ki? sonuçta artık 2.el :)
onada yararı olmaz artık, az kullanılmış tagıyla satabilir belki :D yada tekrar ambalajlar vs.
ben olsam götürürdüm böyle ufak bir şey için adamın arkamdan sövmesini istemezdim.
sana da ders olsun bence, bi daha telefonculardan telefon alma. zilyon tane teknoloji marketi var? ha sorun taksit seçenekleriyse tabi yapacak bir şey yok :)