İkiside Birbirinden Çok Farklı Kulvarlardalar Biliyorum Ama 1992 Model Bmw 520 Yoksa Peugeot 106 Mı
-
gel satayım benim arabayı sana paranda cebinde kalsın önden bakınca doğan arkadan bakınca brodvey motorunda porsche yazıyo ruhsatta seat 91 model lpgli kmde 15 kuruş... :))
-
era 2009 nedir?
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------
era 2009 nedir?
-----------------------------hyundai...
-
ilower bunu yazdı:
bmw havası baska....
pejoda kullanışlı amaa
-
bence 106 sebeb:yakıt tasarrufu
-
biraz araştırırsan daha güzel arabalar bulabilirsin 12-15 arası ikinci el ve temiz araçlar var bu fiyat aralıgında 2001 modeller 15 bine bile var hemde temiz ama 12 ye dersen arkadas geçen attı bunu ama şu an satılmıs.. yani biraz daha araştır
NİSSAN 200 SX -
DestinatioN bunu yazdı:
biraz araştırırsan daha güzel arabalar bulabilirsin 12-15 arası ikinci el ve temiz araçlar var bu fiyat aralıgında 2001 modeller 15 bine bile var hemde temiz ama 12 ye dersen arkadas geçen attı bunu ama şu an satılmıs.. yani biraz daha araştır
NİSSAN 200 SX
-----------------------------allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın.. Kafamda iki araba vardı aralarında kararsızlıktan karnıma ağrılar giriyordu :d şimdi 3 oldu :D başım ağrıor
-
DestinatioN bunu yazdı:
NİSSAN 200 SX
-----------------------------allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın.. Kafamda iki araba vardı aralarında kararsızlıktan karnıma ağrılar giriyordu :d şimdi 3 oldu :D başım ağrıor
-
106 alma bmw çok eski. bu araç ta çok eski ama yeni sayılır. ben olsam nissanı alırdım :) 170 beygir ne demek :S bu model araçta...
-
kardeşim eğer dediğin bmw bundansa " http://image5.sahibinden.com/photos/35/92/49/14359249_yo7.jpg " al bence coook hoşuma gidiyor bu model.
ama eğer şöyle bir modifiye yaptırabilirsen http://www.arabalarim.org/data/media/414/pics-max-7900-299991-peugeot-106.jpg 106 al derim ama sokakta bırakamazsın park için arabayı zükerler.
ama ben bmw den yanayım.