İkiside Birbirinden Çok Farklı Kulvarlardalar Biliyorum Ama 1992 Model Bmw 520 Yoksa Peugeot 106 Mı
-
önemlı olan senin istediğin gerisi yalan hocam:D
-
bmw tabiki :D
-
106 tesko manyak gidiyo tam genc arabası bmw yalan uğrasılmaz onla :)
-
pejo yu al devir iktisat devri sonuçta ikiside araba havası da bmw kadar olmasada biraz var :) yok hevesim var bende bmw mercedes sürücem diosan 2-3 günlük kirala yakıtı gör gönlünü eğlendir tmm dır, bende para çok dokunmaz diyosan son model bmw siyah yakısır kardeşime bizde yolda bakarız bu garıbanlıkla
-
bemwe al abi :) bide tüp taktır süper
-
Bayrische Motoren Werke :P
yaw peugeot ve Bmw nasil olurda ayni katagoride kiyaslanir?hayret dogrusu.
ama modelinin düsük olmasi pekde iyi degil hacim.
-
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------kardeşim eğer dediğin bmw bundansa " http://image5.sahibinden.com/photos/35/92/49/14359249_yo7.jpg " al bence coook hoşuma gidiyor bu model.
ama eğer şöyle bir modifiye yaptırabilirsen http://www.arabalarim.org/data/media/414/pics-max-7900-299991-peugeot-106.jpg 106 al derim ama sokakta bırakamazsın park için arabayı zükerler.
ama ben bmw den yanayım.
-----------------------------Allah iyiligini versin haci :D
senin gösterdigin araba,3lük e 46.
konu ile alakasi bile yok,üstelik en az 2001 model :D
-
bmw nin forsu yeter tabi. ama benzinine senin cebin dayanırmı bilinmez :D tüp taktırırsın biraz çekişten düşer ama olsun
bazı arkadaşlar 106 bmw den daha karizma demişler :D iki dünya bir araya gelse o mümkün değil. 106 kim bmw kim ? :D
Alman arabası abi. şaşmayacaksın. Sağlamlık + Hız + Karizma + Güvenlik + Konfor = Bmw
-
Apocrypha bunu yazdı:
-----------------------------DestinatioN bunu yazdı:
-----------------------------
biraz araştırırsan daha güzel arabalar bulabilirsin 12-15 arası ikinci el ve temiz araçlar var bu fiyat aralıgında 2001 modeller 15 bine bile var hemde temiz ama 12 ye dersen arkadas geçen attı bunu ama şu an satılmıs.. yani biraz daha araştır
NİSSAN 200 SX
-----------------------------allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın.. Kafamda iki araba vardı aralarında kararsızlıktan karnıma ağrılar giriyordu :d şimdi 3 oldu :D başım ağrıor
-----------------------------
dostum bu araba satılmış :) şu anda benim demek istediğim o paraya güzel arabalar bulabilirsin.. -
walla hacı bmw daha ii dir bakımını adam gibi yaparsan bi 10 yılda sen kullanırsın ztn 106 lar patates oldu bütün barzolarda onlardan war, ayrıca bmw yani karizması başka