İkna Sanatı
-
Baracuda bunu yazdı:
-----------------------------
hattaya baba kızarkadaşım gelicek dersen fazla parada alırsın.Dahada ileri gidip kız arkaaşım yerni kızlar derken bide göz kırparsan çok daha fazla para alırsın ama bu yontemde tokatı yeme ıhtımalın vaR :D
en etkili bu bencede, ne tokat yemesi ya, baba cami imamı değilse kesin izin verir, saçları kelse %1000 verir :D değirmende öğütmemiştir :D -
DeliMermi bunu yazdı:
Baracuda bunu yazdı:
hattaya baba kızarkadaşım gelicek dersen fazla parada alırsın.Dahada ileri gidip kız arkaaşım yerni kızlar derken bide göz kırparsan çok daha fazla para alırsın ama bu yontemde tokatı yeme ıhtımalın vaR :D
en etkili bu bencede, ne tokat yemesi ya, baba cami imamı değilse kesin izin verir, saçları kelse %1000 verir :D değirmende öğütmemiştir :D
-----------------------------Yarıldım gülmekten :D kız mevzusu olursa mutlaka izin verir :D
-
Hacı önce sen biraz ne konuda oldugunu aç.İkna olayı her konuda aynı sekilde değildir.Mesela Taksime arkadaslarla takılmaya gitmek için izin alma farklıdır okumak için Bulgaristana gitmek için izin alma olayı farklıdır :)
Yani sen arkadasların sölediği gibi cok konusarak falan taksim için izin alabilirsin ama 2.örnekdeki gibi zor bir olay varsa istersen 3 gün 3 gece konus baban izin vermez o 2.sık için baska secenekler lazım olr :)
-
babana azcık pasiflora içir herşeye izin verir:)
-
Noneyim bunu yazdı:
ya ikna kabiliyeti falan die kitaplar görüyodum saçma gereksiz geliyordu
şmdi o kitaplar gerçekse eğer tüyolarına ihtiyacım var sanırım :)
var mı okuyan
ben okudum bi boka yaramıyor -
Eski bir Roma taktiğidir kulak ver. Eğer kötü birşey yaptıysan veya yapacaksan daha kötü bir şey yaptığın veya yapacağın doğrultusunda blöf yap. Böylelikle ilk yapacağın yani zaten reel olan fiil , seni mazur gösterecektir.
Misalle açıklayalım şimdi. Varsayalım meyhaneye gitmek istiyorsun ve baban bu duruma tepkili ve yalan söyleme ihtimalinde yok. Babanın karşısına geçiyorsun ve meyhaneye gitmeden 2 gün önce babana kerhaneye gitmek istediğini söylüyorsun. Baban tabii tepkili. Ancak 2 gün sonra meyhaneye gitmek istediğini söylersen babanın psikolojisi şöyle gelişiyor : Ulan ben bari bu veledi meyhaneye göndereyim de kerhaneye gitmesin. Tamam.
Veya baban seni şehir dışına göndermek istemiyor. Babana blöf yapacaksın. ( Gitmek istediğin yere gitmeden önce ki günlerde tabii.) Uçak bileti aldığını ve 2 ay sonra ABD'ye veya yurtdışına bir yere gitçeğini söyle. Baban tabi kızgın izin vermiyor. Zatne izin vermemesi lazım yoksa bizim taktik yatar :D Sende üzülüyorsun, travmalar bunlaımlar falan derken bu sefer zaten asıl gitmek istediğin şehir içi yeri söylüyorsun. Baban bu sefer snei bırakır. Tamam? Hadi bakalım.
-
ne olduğuynu bilmediğim için saçma gelebilir ama kendine göre uyarla: sana vereceği her lafa düzgün açık anlaşılır iyi bir cevap ver sonrasında lafın bittiği yerde onun çıkarınaymış vr kendi iyiliğineymiş gibi bir açıklama yap, genede sen bilirsin gibisinden istemiyomuşun gibi davran ciddi ol.Ama bunlardan önce önemli olduğunu vs. anlat
-
ToR5 bunu yazdı:
Eski bir Roma taktiğidir kulak ver. Eğer kötü birşey yaptıysan veya yapacaksan daha kötü bir şey yaptığın veya yapacağın doğrultusunda blöf yap. Böylelikle ilk yapacağın yani zaten reel olan fiil , seni mazur gösterecektir.
Misalle açıklayalım şimdi. Varsayalım meyhaneye gitmek istiyorsun ve baban bu duruma tepkili ve yalan söyleme ihtimalinde yok. Babanın karşısına geçiyorsun ve meyhaneye gitmeden 2 gün önce babana kerhaneye gitmek istediğini söylüyorsun. Baban tabii tepkili. Ancak 2 gün sonra meyhaneye gitmek istediğini söylersen babanın psikolojisi şöyle gelişiyor : Ulan ben bari bu veledi meyhaneye göndereyim de kerhaneye gitmesin. Tamam.
Veya baban seni şehir dışına göndermek istemiyor. Babana blöf yapacaksın. ( Gitmek istediğin yere gitmeden önce ki günlerde tabii.) Uçak bileti aldığını ve 2 ay sonra ABD'ye veya yurtdışına bir yere gitçeğini söyle. Baban tabi kızgın izin vermiyor. Zatne izin vermemesi lazım yoksa bizim taktik yatar :D Sende üzülüyorsun, travmalar bunlaımlar falan derken bu sefer zaten asıl gitmek istediğin şehir içi yeri söylüyorsun. Baban bu sefer snei bırakır. Tamam? Hadi bakalım.
-----------------------------Evet bu çok işe yarar.
-
yasın küçük biraz daha büyük olsan sana sağlam bi tüyo verirdim ama
-
Fatih bunu yazdı:
ToR5 bunu yazdı:
-----------------------------Evet bu çok işe yarar.
-----------------------------en iyisidir.