İkoncan
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------
Prometheus bunu yazdı:
pek de beğenemedim desem acaba müridlerden tepki alır mıyım?
-----------------------------alırsın hoca beğenmeme şansın olabilirmi şu sihirli kalemi (:
-----------------------------pek anlamam sanattan belki oradan bi şansım olabilir
-
Prometheus bunu yazdı:
pek de beğenemedim desem acaba müridlerden tepki alır mıyım?
-----------------------------Beğenip beğenmemek birazda insanın kendini o yazıda bulmasına bağlı ve düşüncene tabi ki saygı duyulur. ;)
Ben çok beğendim. Tebrikler hocam çok güzel...
edit büdüt: ah ulen aaah! Haykırmak istediklerim içimde yine koyu bir sessizliğe bürünüyor ya ne diyeyim kendime bilemiyorum...
-
hocam güzel yazmışsın.bende beğendim yazını.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------pek de beğenemedim desem acaba müridlerden tepki alır mıyım?
-----------------------------Tepki de laf mı? Toplanır döverler :) Herkes herşeyi beğenemez ki. Muhakkak size göre olmayan bir yerleri vardır. Zaten benim de mükemellik gibi bir sorunum yok ve arada hatalar yaptığımı biliyorum. Beğenmemek ve eleştirmek başka şeydir, hakaret etmek ayrı şey...
Konu ile alakalı olduğundan bir örnek vereyim. Temel Dursun'a Hayvan demiş ve Dursun da Temel'e hakaret davası açmış. Mahkemede ifadeler tekrar alınırken; Temel ile Hâkim arasında şöyle bir dialog geçmiş:
-Sen bu arada hayvan dedin mi?
-Evet hakim bey.
-Hımmm
-Birşey sorabillirmiyim hakim bey?
-Sor bakalım
-İnsana hayvan demek suçmudur?
-Evet, zaten bundan dolayı burdasın.
-Peki hayvana İnsan demek suçmudur?
-Ceza Kanunu'nda bunla ilgili hüküm yok. O yüzden bir mahsuru olamaz.
Bu konuşmalar yapılırken Dursun olaya tepki göstermiş. Temel ise büyük bir sükunet ile Dursun'a dönerek:
Hakim bey ile konişyrum, sen niye karişaysun insan oğli insan demiş (:
Velhasıl kelam ne söylediğiniz değil nasıl söylediğiniz önemli...
Saygılar
-
ilk kez bi kıza aşık oldum,ilk kez bi kızı sevdim,ilk kez bi kızın gözlerine baktığımda film repliklerindeki gibi boğulduğumu hissediyorum,ilk kez ondan biraz uzakta kaldığımda ölmek istedim,ilk kez birine soyut olarak bağlı olduğumu hissettim,ilk kez yalan atmaya çalışırken canımın yandığını hissettim,ilk ve son kız zaten hayatımdaki :) bu yaşadıklarımı sevgilim diye hitap ettiğim ilk kız arkadaşımda tattım,bigün yok olcak umuduyla çok korkuyorum ama elimden gelen herşeyi yapıyorum kaybetmemek için
-
bunu beğendim
-
ikoncananlar da var.
-
Çok güzel.Tebrik ederim.
-
Millet yazıyı okumadanmı yorumluyo anlamadım. Dandik.
-
Aşk. Acısını Bolca Şekerli İçtiğim...