İkoncan
-
MacuncuMacit bunu yazdı:
-----------------------------
Millet yazıyı okumadanmı yorumluyo anlamadım. Dandik.
-----------------------------dostum beğenmemiş olabilirsin bak ilk sayfada beyenmeyen müritlerde var ama ilk önce saygılı olmaya öğren,emeğe saygı göstermeyi öğren,eleştirini daha düzgün bi şekilde yapmanı umuyorum
-
MacuncuMacit bunu yazdı:
Millet yazıyı okumadanmı yorumluyo anlamadım. Dandik.
-----------------------------beğenmemiş olabilirsin.Beğenmeye bilirsin.Kimsenin lafı yok.Fakat ;
1-Dandik diyerek yazıya fazlasıyla hakaret,
2- millet yazıyımı okumuyor diyerek milletede hakaret etmişsin.HErkesin zevki bir değildir.Kaldı ki senin millete hakaret etmene neden değildir.HErkes seninle aynı şeyleri düşünecek diye bir kural yok.En ufak üretim olmadan , üretilene yorum yapmışsın.
Daha iyisini yaz o zamanda , kaliteli yazıyı görelim.
-
melankolitr beğenmedim. Emek dersek diğer yazanlara haksızlık etmş oluruz. Gtten sallama çıkıyorum kanatlı kargaların savurduğu rüzgara kapılmış gemiler gibi .... gibi dandik sözleri yazmak 5 dkmı almaz. Dandik olduğu konusunda görüş getirdm. Beğenmek zorunda deilim zumsuk senin forumda birkaç yazını okudum. çok malca tespitlerin var gülüorum sadece sana....
-
MacuncuMacit bunu yazdı:
melankolitr beğenmedim. Emek dersek diğer yazanlara haksızlık etmş oluruz. Gtten sallama çıkıyorum kanatlı kargaların savurduğu rüzgara kapılmış gemiler gibi .... gibi dandik sözleri yazmak 5 dkmı almaz. Dandik olduğu konusunda görüş getirdm. Beğenmek zorunda deilim zumsuk senin forumda birkaç yazını okudum. çok malca tespitlerin var gülüorum sadece sana....
-----------------------------dünkü bok adam akıllı ve saygılı konuş.
5 senedir bu sitede olan ve herkesin sevdiği insanlara karşıda hakaret edemezsin
bende senin bi kaç yorumunu okudum,yazını okuyamadım kusura bakma çünkü hannibalganın 100de biri kalitesinde bile bi yazı yazabiliceğini düşünmüyorum ( inşallah aksini ispatlayıp kendi yazdığın bi yazıyı paylaşırsın burda)
ayrıca yaptığın yorumlardanda 13 14 yaşlarında birisi olduğun kanaatine kapıldım
türkçeyi bile doğru dürüst kullanmaktan acizsin.
'' tebrix'' miş..
şimdi bi süre insanlara bulaşmaktan ve aptal aptal yorumlar yapmaktan vazgeç.bari çömzliğin geçmeden banlanma..
-
NovalgiN bunu yazdı:
-----------------------------ikoncananlar da var.
-----------------------------Erhanım bazen zihnimi okuduğunu düşünüyorum. Ben daha x demeden sen kare kökünü buluyorsun. Pes be kardeşim (:
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------ilk kez bi kıza aşık oldum,ilk kez bi kızı sevdim,ilk kez bi kızın gözlerine baktığımda film repliklerindeki gibi boğulduğumu hissediyorum,ilk kez ondan biraz uzakta kaldığımda ölmek istedim,ilk kez birine soyut olarak bağlı olduğumu hissettim,ilk kez yalan atmaya çalışırken canımın yandığını hissettim,ilk ve son kız zaten hayatımdaki :) bu yaşadıklarımı sevgilim diye hitap ettiğim ilk kız arkadaşımda tattım,bigün yok olcak umuduyla çok korkuyorum ama elimden gelen herşeyi yapıyorum kaybetmemek için
-----------------------------Sevmek garip bir duygudur. Endorfin ve seratonin salgılarsın. Adrenalin miktarın yükselir her gördüğünde. Kaybetmemek için uğraşmak demek onu kaybetmeyi kabul etmişlikle edememe arasında kalış demektir. Yüreğin ile beynin arasında sicim gibi gerilir sinirlerin. Cambazlık zamanın gelir hiç ummadığın bir anda...
Kayarsa ayağın ölürüm dersin ama ölememektir sevmek. Çünkü ''ben ölürsem üzülür'' diyebilmek kadar geçmektir kendinden.. Zamanla geçersin zaten herşeyden; ailenden, paradan, kendinden.. Gün olur şanından şerefinden geçer gibi olursun ama kırmızı ışıkları yanmıştır loş bir şehrin trafik lambalarında...
İndir el frenini, kapat kontağını... Beklediğin o yeşil hiç yanmayacak
-
Bir kaç gün içerisinde 'İkon-Canan'' geliyor ((:
Saygılar