folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İktidardakiler 27. Gününde Grevdeyken (20 Yıl Önce)-Fotoğraf

İktidardakiler 27. Gününde Grevdeyken (20 Yıl Önce)-Fotoğraf

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    vay be  neydı o gunler :d

kontra bisiklet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bvu fotoğrafı geçen sene underzero hoca paylaşmıştı.. hatırlatmak istedim.

hatta yazısını okuyunca vay be diyesim geldi adam benden daha emekçiymiş felan filanda şimdi görüyoruz kapitalist sistemin bağımlısı uşağı haline gelmiş...

1 mayıs taksimde olsun. pkk lıları işçi emekçi kardeşlerimizden ayrı tutulsun. siyasi hükümet bunu beceremiyecekse yazıklar olsun.işçi kardeşlerime kırmızı su , jop dayağı attıranlara yazıklar olsun...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    xz bunu yazdı:
    -----------------------------

nedir bu taksim takıntısı anlamıyorum. birincisi orada bir miting normal hayatı ciddi aksatır günde 3-4 milyon kişi geçiyor ordan diyorlar , araç trafiğini saymıyorum bile . ayrıca dediğin mitinge teröristler de katılcak ne yazıkki , garanti verebiliyorlarmıymış sağa sola saldırmayıp kimsenin canını yakmayacaklarına ?

boşuna bir sidik yarışı, madem işçinin tarafındasın, işçi bayramı diyorsun ;  akp tarafından işçiye dayatılan sosyal güvenlik yasası , emeklilik yasası gibi hak gasplarında  bunun onda biri kadar sesin çıksaymış ama nerdeee ? bu ülkede sol adam olmaz kesinlikle takmışlar bir nazım iki taksim 3 che ... başka mevzuları yok lavukların, işçiden emekçiden yana ol sen varoluş tarihinde bir kere , bırak che nin tarafında olmayı vatandaşının tarafında ol , ondan sonra gör bakalım oy alabiliyormusun almıyormusun. her kesim oy verir , söz konusu ekmek parası olunca. taksimde miting yapmakla kimi kurtarcan ne msg ı vercen neye yarıycak herif hiç düşünmüyor gerçi bunlar 20 yıl önce beni stalin yarattı diyecek kadar şuursuzdu bunlar, bugüne şükretmek gerek belki neymiş meğer 12 eylül iyi gelmiş biyerde ?

aynen katılıyorum.boş muhabbeti bıraksınlar.savunulacak hakları varsa onları savunsunlar.taksim, che, nazım hikmet, deniz gezmiş.bunları bi bırakın.ilerlemeye bakın.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turan-Mete
    Turan-Mete's avatar
    Erkek

RevengeX bunu yazdı:
    Fotoda buLunan karakterLerden pardon karaktersizLikLerden "Şevki YıLmaz" karakteri tüm oLayı özetLemiş sanki .. =) RTE ve tayfasınıda unutmamak Lazım.

katılıyorum 

Nasıl ki doyurulmayan açlık bir müddet sonra, açlık hissinin iptali ve neticede ölüme yol açıyorsa, okuma ve fikretme davası için de aynı şeyler sözkonusu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Volaris
    Volaris's avatar
    Erkek

fatihack bunu yazdı:
    taksim'le ne alakası var şimdi bu resmin ? devlet sana 1 mayıs kutlamayacaksın mı diyor.hayır.kutla.hatta tatil bile yapıldı.ama taksimde kutlamayacaksın kardeşim.bu kadar basit.devlet sana yer göstermiş.kazlıçeşme.git orda istediğini kutla.

Akp ve Feto'nun götünü yalamak için paramı alıyorsun arkadaşım?

Ciddi sordum,eğer sende cidden evet alıyorum ya da almıyorum dersen bundan sonra postlarını ona göre değerlendiriceğim.

Saygılar.

Application.Run(new Volaris());
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    zamanında işciler için  "ayakların başları yönettiği bir yerde kıyamet kopar" demişti hakkaten şuan kıyametimiz kopmuş durumda..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

Zamanında yokluk yüzünden grev yapan bu denyolar  nie şimdi yokluk çeken vatandaşı anlamıyor ? :S

bu arada 1 mayıs olayına gelince  izmirde olucam  herkezin arasında olucam ve 1 tane olay çıkmıcak.Çünkü  yer belli mekan belli devlet belirlemiş vatandaş tamamdır demiş olay bitmiş.Anlamadım şey nie taksim die deli mikini bellemiş gibi belliyonuz ?  ondan sonra olaylar çıkıyo.Kuralları çiğne sonra dayak yedik die ağla sen medeni değilsen sana medenice davranılmasını bekleme.Başka yerde gösteri yapınca sesiniz duyulmuyomu ?  

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    vexta hocam sana katılıyorum. sağduyulu olman cok güzel keşke diğerlerine de bunu anlatabilsek. olayın aslında siyasi tarafı var devlet yerini vermiş,tatilini yapmış. ama yine beğenmiyolar taksim i istiyoruz fln filan k.bakmayın ama devlete karşı gelirsen o jopta kıclarına girer sonra gelip böle forumlarda yazarlar. Akp işçi karşıtı, Akp şöle, Polis böle bi ton kafa ütülüyücü laf. bu taksimi isteyenler zaten bana göre olay çıkmasını istiyenler. içinizde vardır belki oralarda esnaflık yapan 1 mayıs ta ordaki esnaf dükkanını acıyomu ? hayır neden biliyo çünkü olay cıkcağını.kaş yapalım derken göz cıkarmayalım. devlet le bu zıtlaşmak niye hala anlamak güç gerçekten.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

fatihack bunu yazdı:
    taksim'le ne alakası var şimdi bu resmin ? devlet sana 1 mayıs kutlamayacaksın mı diyor.hayır.kutla.hatta tatil bile yapıldı.ama taksimde kutlamayacaksın kardeşim.bu kadar basit.devlet sana yer göstermiş.kazlıçeşme.git orda istediğini kutla.

o resmin oldugu  gazeteyide yayinlasalardi soyle bir yazi vardi: "Zulme son verene kadar, haklı mücadelelerin yanında olmayı inancımız gereği görev telakki ederiz"

sonra ne oldu ? 

isciler icin cikip "ayaklar baş oldugu yerde olmaz" gibi isci kardeslerini (!) dislayan bir demec vardi.

sasirmayin daha once kara dedikleri simdi ak olmadi mi ? 

daha neler cikacak zamanla sasirmayin, gozlerinizi kapatin veya at gozlugunuzu takarak bakmaya devam edelim.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

fatihack bunu yazdı:

o resmin oldugu  gazeteyide yayinlasalardi soyle bir yazi vardi: "Zulme son verene kadar, haklı mücadelelerin yanında olmayı inancımız gereği görev telakki ederiz"

sonra ne oldu ? 

isciler icin cikip "ayaklar baş oldugu yerde olmaz" gibi isci kardeslerini (!) dislayan bir demec vardi.

sasirmayin daha once kara dedikleri simdi ak olmadi mi ? 

daha neler cikacak zamanla sasirmayin, gozlerinizi kapatin veya at gozlugunuzu takarak bakmaya devam edelim.

taksim'le ne alakası var bu yazdıklarının ?

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
Toplam Hit: 5143 Toplam Mesaj: 24