folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İktidardakiler 27. Gününde Grevdeyken (20 Yıl Önce)-Fotoğraf

İktidardakiler 27. Gününde Grevdeyken (20 Yıl Önce)-Fotoğraf

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    Volaris bunu yazdı:
    -----------------------------

fatihack bunu yazdı:
    taksim'le ne alakası var şimdi bu resmin ? devlet sana 1 mayıs kutlamayacaksın mı diyor.hayır.kutla.hatta tatil bile yapıldı.ama taksimde kutlamayacaksın kardeşim.bu kadar basit.devlet sana yer göstermiş.kazlıçeşme.git orda istediğini kutla.

Akp ve Feto'nun götünü yalamak için paramı alıyorsun arkadaşım?

Ciddi sordum,eğer sende cidden evet alıyorum ya da almıyorum dersen bundan sonra postlarını ona göre değerlendiriceğim.

Saygılar.

hakaret edip sonra ciddi sordum diyip sonunda saygılar ibaresini eklemen ne acaip bir durum olmuş.şuurun yerinde mi diye sorucam.saçma bir soru olucak.olmadığı açıkca net zaten.

siz ülkeyi kutuplara bölmek isteyen insanlarsanız.siz zararlı insanlarsanız.sizden olmayanlara hakaret etmekten başka yaptığınız birşey yok.

bir kere sen beni daha doğru dürüst tanımıyorsun.bana küfür etme cesaretini nerden buluyorsun ?

haklıyı savunan birisini yalaka olarak adlandırman, senin haklı haksız olayına ne açıdan baktığının göstergesidir.demekki sen insanların kendi benliğinde haklı olarak gördüğü insanlarla ilgili birşeyler yazmasını, konuşmasını falan yalakalık olarak düşünüyorsun.senin için haklı-haksız kim önemli değil.önemli olan senin savunduğun kişiler.önemli olan senin düşman olduğun kişiler.beni, sadece haklılığını ve samimiyetini savunduğum insanların yalakası olarak adlettiğine göre, yeryüzünün bir numaralı yalakası sen olmalısın.çünkü karşıt görüşe tahammülünüz yok.şu ettiğin laf, sorduğun soru ayıp bir kere.yeri geldi bende bu forumda küfrettim.ama hiç bir muride değil.kavramlara etmişimdir, kurumlara etmişimdir, kuruluşlara etmişimdir.vs.vs.sen bir muride küfür edebilme basitliğini gösterdin.gerçekten basit bir insansın.

bir kere adam gibi araştırmamışsın bile.benim önceki mesajlarıma bakabilirsin.yeri geldi kılıçdaroğlu'nu savundum, yeri geldi akp'li birisni eleştirdim.sana tek tek link vermeyeceğim.ama araştırmaya üşenirsen, -ki miskin'in biri olduğun belli- link de veririm.

sana son sözüm şu olacak.küfürüne karşılık küfür etmeyeceğim.sen terbiyesizliğinle kal.ama sakın ha, şu saçma sapan üslubunla ülkenin değerlerini falan koruduğunu sanma.sizin zihniyetiniz anca ülkeyi kaosa itmeye yarar.başka bir halta yaramazsınız.bakalım insanların değerlerine, fikirlerine, seçimlerine, kararlarına küfür ederek nereye varacaksınız.gittikçe dibe batıyorsunuz.yok oluyorsunuz.gülerek izliyorum sizi.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek
    kadir topbaşın orda olması ilginç..adam doğuştan patron işci bayramında sözcü olması sacma olur fakedir ;)

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

nedir bu taksim takıntısı anlamıyorum. birincisi orada bir miting normal hayatı ciddi aksatır günde 3-4 milyon kişi geçiyor ordan diyorlar , araç trafiğini saymıyorum bile . ayrıca dediğin mitinge teröristler de katılcak ne yazıkki , garanti verebiliyorlarmıymış sağa sola saldırmayıp kimsenin canını yakmayacaklarına ?

boşuna bir sidik yarışı, madem işçinin tarafındasın, işçi bayramı diyorsun ;  akp tarafından işçiye dayatılan sosyal güvenlik yasası , emeklilik yasası gibi hak gasplarında  bunun onda biri kadar sesin çıksaymış ama nerdeee ? bu ülkede sol adam olmaz kesinlikle takmışlar bir nazım iki taksim 3 che ... başka mevzuları yok lavukların, işçiden emekçiden yana ol sen varoluş tarihinde bir kere , bırak che nin tarafında olmayı vatandaşının tarafında ol , ondan sonra gör bakalım oy alabiliyormusun almıyormusun. her kesim oy verir , söz konusu ekmek parası olunca. taksimde miting yapmakla kimi kurtarcan ne msg ı vercen neye yarıycak herif hiç düşünmüyor gerçi bunlar 20 yıl önce beni stalin yarattı diyecek kadar şuursuzdu bunlar, bugüne şükretmek gerek belki neymiş meğer 12 eylül iyi gelmiş biyerde ?

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 5144 Toplam Mesaj: 24